2021 - 2022 Irmak Caddebostan Anaokulu Anasınıfı Kura Başvuru Süreci

Okulumuzu tanıtmak amacıyla, 30 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'de Zoom üzerinden bir tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya öğrenci başvuru formunu dolduran velilerimiz katılabilecektir.

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

1.Dönem İlkokul, Ortaokul ve Lise Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik.

İlkokul, ortaokul ve lise birinci dönem kapanış törenimiz online olarak gerçekleşti. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

RiverRoboticsTeam #8079 FRC ECO FIRST Yarışması'nda Winner Ödülü aldı.

Irmak Okulları Lise Robotiks takımı "RiverRoboticsTeam#8079" FRC Eco-First Community tarafından yapılan 8 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası 2020 Eco-First yarışmasında "Winner" ödülünü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

RiverRoboticsTeam #8079 FRC İzmir Uluslararası Pre-Season Turnuvası'nda "Rookie All Star" Ödülü Aldı.

Irmak Okulları Lise Robotiks takımı "RiverRoboticsTeam#8079" 21-22 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası FRC İzmir Pre-Season 2020 Turnuvası'nda "Rookie All Star" ödülünü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

10 Kasım'da Ata'mızı Bir Kez Daha Saygı ve Minnetle Andık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, online olarak gerçekleştirdiğimiz törenle bir kez daha andık.

2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılına Başladık.

Okulumuz, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına, 21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen online açılış töreniyle "Merhaba" dedi.

2020-2021 Akademik Yıl Açılışı ve Hizmet İçi Eğitim Programı

Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza başladık. Çalışma dönemimizin ilk günü, Okul Genel Müdürümüz Sayın Metin Yoleri?nin Irmak Ailesi?ne hitaben gerçekleştirdiği online açılış konuşmasıyla başladı.

Lise Kayıtlarımız Başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Özel Irmak Anadolu Lisesine kontenjan dahilinde, LGS sonucuna göre okulun ilan ettiği "Genel Yüzdelik Dilim"e giren ve "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" sonucu olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

Urfodu Kimya Başarısı

11. sınıf öğrencimiz Ali İhsan Kuzucuoğlu Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Kimya dalında 100 üzerinden 95 puan alarak 1.derece diploma ve "Medal of Internal Final Stage Winner" almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Tayfun Oral, Uluslararası Math League Yarışmasında Dünya Üçüncüsü!

"Math League" yarışması; öğrencilerin İngilizce ve matematik becerilerini ölçen, onlara kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan ve Amerika ve Kanada başta gelmek üzere, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır.

CEMC - Uluslarası Matematik Yarışmasında Üç Madalya

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan ve şubat ayı içinde uygulanan CEMC (Centre for Education in Mathematics and Computing) uluslararası matematik sınavlarının sonuçları açıklandı.

Irmak Okulları River Robotics Takımı'nın Dünya Şampiyonası Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 29 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC İstanbul Regional Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle dönerek Amerika'nın Houston

3. Ülkemaket Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Yandex.Metrica