default

MİSYONUMUZ

Irmak Okullarının amacı, etik ve estetik değerlere sahip, sorumluluk duygusu gelişmiş, bilgi ve becerilerini kendisi, ülkesi ve dünyanın gelişimi için kullanan, vicdanlı, başarılı ve yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

IRMAK; öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamı sunarken, bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren özgün eğitim modeli ile her zaman çağının en ilerisinde yer almayı hedefler.

İLKELERİMİZ

• Irmak Okullarında; karşılıklı sevgi, saygı ve güven temel ilkedir.
  • Irmak Okulları, öğrenen ve üreten öğrenciyi evrensel gelişmenin vazgeçilmez gereği sayar.
  • Irmak Okullarında; bilgi sorgulanarak öğrenilir ve yaşamla ilişkilendirilerek üretilir.
  • Irmak Okulları, öğrencisini her yönüyle tanır, yeteneklerini geliştirmesi için uygun ortamlar sunar.
  • Irmak Okulları, tüm paydaşlarıyla birlikte sürekli öğrenen ve gelişen okul anlayışını benimser.