Okul kampüsü İstanbul’un Anadolu yakasında 17343 metrekare alan üzerinde 400 metrekare Anaokulu, 4000 metrekare ilkokul binası, 2400 metrekare yemekhane ve spor salonu, 4400 metrekare lise binası ve 500 metrekare gösteri merkeziyle toplam 11700 metrekarelik kapalı alana kurulmuştur. İlkokul ve Lise binası, eğitim ve öğretim için gerekli tüm olanaklara sahiptir. Büyük bir spor salonu, 530 kişi kapasiteli ve her türlü gösterinin yapılabileceği bir konferans salonu, çok amaçlı salonlar, İlkokul binasında bir kütüphane, Lise binasında bir Medya Merkezi, Bilgisayar, Kimya, Biyoloji, Fizik ve Fen Laboratuvarı, Video, Drama ve Müzik Odaları, İş Eğitimi, Resim, Seramik ve Dans Atölyeleri ile çağdaş bir okuldur.