2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

"Evdeki Okul: Anne Baba Tutumlarının Katkısı ve Sınırları" - Online Veli Semineri

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü olarak, Online Veli Semineleri kapsamında planladığımız "EVDEKİ OKUL: ANNE BABA TUTUMLARININ KATKISI VE SINIRLARI" konulu söyleşimizi, Klinik Psikolog ve Psikanalist Dr. Neslihan Zabcı ile 1 Ekim 2020 Perşembe günü,

2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılına Başladık.

Okulumuz, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına, 21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen online açılış töreniyle "Merhaba" dedi.

2020-2021 Akademik Yıl Açılışı ve Hizmet İçi Eğitim Programı

Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza başladık. Çalışma dönemimizin ilk günü, Okul Genel Müdürümüz Sayın Metin Yoleri?nin Irmak Ailesi?ne hitaben gerçekleştirdiği online açılış konuşmasıyla başladı.

Lise Kayıtlarımız Başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Özel Irmak Anadolu Lisesine kontenjan dahilinde, LGS sonucuna göre okulun ilan ettiği "Genel Yüzdelik Dilim"e giren ve "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" sonucu olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

Urfodu Kimya Başarısı

11. sınıf öğrencimiz Ali İhsan Kuzucuoğlu Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Kimya dalında 100 üzerinden 95 puan alarak 1.derece diploma ve "Medal of Internal Final Stage Winner" almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Tayfun Oral, Uluslararası Math League Yarışmasında Dünya Üçüncüsü!

"Math League" yarışması; öğrencilerin İngilizce ve matematik becerilerini ölçen, onlara kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan ve Amerika ve Kanada başta gelmek üzere, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır.

CEMC - Uluslarası Matematik Yarışmasında Üç Madalya

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan ve şubat ayı içinde uygulanan CEMC (Centre for Education in Mathematics and Computing) uluslararası matematik sınavlarının sonuçları açıklandı.

Irmak Okulları River Robotics Takımı'nın Dünya Şampiyonası Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 29 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC İstanbul Regional Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle dönerek Amerika'nın Houston

3. Ülkemaket Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Stream Of Reflections (Fotoğraf-Kompozisyon Yarışması)

Okulumuz İngilizce Bölümü tarafından, Türkiye çapında düzenlenen "Stream of Reflections (İngilizce Fotoğraf ve Kompozisyon)" yarışmasının ödül töreni, 6 Mart 2020 tarihinde Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda,

Türkiye IB Okulları Müdürler ve Koordinatörler Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

21 Şubat Cuma günü Türkiye IB okullarının komisyon toplantısına ev sahipliği yaptık. Türkiye'nin dört bir yanından IB'nin farklı programlarını (PYP, MYP, DP) uygulayan aday ve otorize okulların yönetici, program koordinatörleri ve öğretmenleri bir araya gelerek eğitim süreçleri ve uygulama adımları

Irmak Lisesi Genç Kız Voleybol Takımımız, Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Üçüncü Maçını 3 - 1 Kazanarak Grup Birincisi Oldu.

Irmak Lisesi Genç Kız Voleybol takımımız, 26 - 29 Şubat tarihleri arasında Muğla?da düzenlenen "Okul Sporları Gençler A Türkiye Şampiyonası" yarı finalleri üçüncü maçında, Antalya Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesini 3 - 1 yenerek grup birincisi oldu. Takımımızı tebrik ediyor, Türkiye Finali için

Irmak Okulları River Robotics Takımının Şampiyonluk Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 28 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC Ankara Off Season Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle döndü.

FRC Sonsuz Enerji Ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı

Irmak Scools Robotik Takımı River Robotics 8079, 7 Şubat 2020'de FRC takımları için Sonsuz Enerji ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı gerçekleştirdi. Diğer okullardan gelen robotik takım öğrencileri Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, Prof. Dr. Sinan Keskin ve

Yandex.Metrica