Etkinliklerimiz

Veli ve Öğrencilerimizin Görüşleri

ALPER TÜZÜN

Merhabalar,

İsmim Alper Tüzün, Irmak Okullarında 2006 – 2011 yılları arasında lise eğitimi aldım. Lise eğitimimin ilk yılında, İngilizce hazırlık programına dâhil olarak, gerek ülkemizde yetişmiş İngilizce ve Almanca dalında geniş öğretim tecrübesi olan öğretmenlerden, gerekse anadili İngilizce olan öğretmenlerden yoğun bir dil eğitimi aldım. Temel dil becerilerine yönelen derslerin yanı sıra, matematik ve fen gibi bilim dallarında da İngilizce dilinde aldığım eğitimle bir senelik süre içinde temel düzeyde olan yabancı dilimi akıcı hale getirdim. Ardından dört yıllık lise eğitimi programı içinde hem araştırma ve eleştirel düşünceye odaklı, hem de ülkemizin bir gerçeği olan çoktan seçmeli merkezi sınavları göz önüne alan bir müfredatı tamamladım. Irmak Lisesi'nde okuduğum sürede, okul orkestrası ve tiyatro gibi sanat faaliyetlerinin yanı sıra, başta Model Birleşmiş Devletler (MUN) gibi okullar arası faaliyetlere de katıldım.

Irmak Lisesinden mezun olduktan sonra, Koç Üniversitesinde hukuk ve işletme bölümlerinde çift ana dal programı dâhilinde okudum. Üniversitede okuduğum sürede Irmak Okullarının temel bilimler ve yabancı dillerdeki katkılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel alanda bana kazandırdıklarının boyutunu daha iyi anladığımı düşünüyorum. Üniversite eğitiminin ardından, avukatlık stajımı da 2016 yılında tamamladım. Halen uluslararası hukuk danışmanlığı veren bir avukatlık ortaklığında avukat olarak çalışıyorum. Aradan geçen yıllarda çok sayıda akademik veya profesyonel kurumla birlikte çalışma fırsatı buldukça Irmak Okullarının temel değerlerinin ve eğitim alanında gösterdiği faaliyetlerin istisnai derecede üst düzeyde olduğunu daha iyi anlıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Av. Alper TÜZÜN

(2011 ÖZEL IRMAK LİSESİ MEZUNU)

Ön Kayıt