Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

Kış Müzik Okulu Kayıtlarımız Başladı

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Müzik Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Müzik kurslarımız, 1. Dönem 13 hafta şeklinde planlanmıştır. Kurslarımızda öğrencilerimize piyano, yan flüt, keman, çello, klasik gitar, elektro gitar ve bateri

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2018 - 2019 Teknoloji Kış Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır..

Teknoloji okulumuzda öğrencilerimize Kodlama (Pyhton, Arduino) ve Grafik Tasarım (Adobe Programları, Canva) eğitimi imkânı sağlanmaktadır. Irmak öğrencilerinin yanı sıra, okul dışından da ilgili öğrencilerin katılımına açıktır.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 15 - 26 Ekim 2018 tarihleri arasında "Cumhuriyet Tenis Turnuvası" düzenlenecektir. Öğrencilerimize keyifli bir turnuva süreci dileriz.

Öğrenci Meclis Seçimleri İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde gerçekleştirildi.

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün önemli bir parçası olan Öğrenci Birliği seçimleri, okul genelinde 1 - 12. sınıf öğrencilerinin ve tüm Irmak çalışanlarının oy kullanmasıyla 18 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.

Öğrenci Meclis Seçimleri Parti Sunumları İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde gerçekleştirildi.

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün önemli bir parçası olan Öğrenci Birliği seçimleriyle ilgili olarak aday partilerin tanıtım sunumları, 11 Ekim Perşembe günü Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

2018-2019 Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2018-2019 öğretim yılına, 10 Eylül Pazartesi günü açılış töreniyle merhaba dedi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, anaokulundan lise mezunlarına kadar tüm Irmaklıları buluşturdu.

Geleneksel Mezunlar Buluşmamızı Gerçekleştirdik

Mezunlarımızın birbiriyle ve okulumuzla olan iletişimlerini sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz mezunlar buluşmamızı gerçekleştirdik. Mezunlarımız brunch eşliğinde arkadaşları ve öğretmenleri ile sohbet ederek oldukça keyifli vakit geçirdi.

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Irmak Ortaokulu 18.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

Irmak Ortaokulunun 18. mezuniyet töreni, 10 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda tüm 8. sınıf öğrencilerimize anı diplomaları takdim edildi.

Irmak Lisesi 14.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

9 Haziran Cumartesi günü, Irmak ekolüyle yetişerek hayata değer katacak 29 genci mezun etmenin gururunu yaşadık. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenimiz; veliler, mezun öğrenciler ve konuklarımızın öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla gerçekleşti.

2018 Irmak Yaz Spor Okulumuzu tamamladık..

2018 Irmak Yaz Spor Okulumuzun kapanış gününde; öğrencilerimiz, kendi hazırlamış olduğu koreografi ile dans gösterisi gerçekleştirdi ve şarkılar söyledi. Mezuniyet sertifikasını alan öğrencilerimiz, eğlenceli aktiviteler eşliğinde yaz okulu mezuniyet pastasını kestiler.