2017-2018 Akademik Yıl Açılışı

Yeni öğretim yılımızın Irmak ailesine başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Irmak Okullarında Profesyonel Gelişim

2017-2018 öğretim yılında Irmak ailesine yeni katılan öğretmenlerimiz için hazırladığımız oryantasyon programı 14 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirildi. Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza da başladık.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Veli Bilgilendirme

Sağlıklı ve mutlu geçirdiğinizi ümit ettiğim uzun bir yaz tatilinin ardından öğrencilerimizi karşılamanın heyecanıyla, okul hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuzun kapılarını sevgili öğrencilerimize açmadan önce akademik ve idari anlamda tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için büyük bir...

Irmak Lisesi 13.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

2 Haziran Cuma günü, Irmak ekolüyle yetişerek hayata değer katacak 27 genci mezun etmenin gururunu yaşadık. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenimiz; veliler, mezun öğrenciler ve konuklarımızın öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla gerçekleşti.

Irmak Ortaokulunun 17. mezuniyet töreni, 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti.

Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda ödüller sahiplerini buldu. Ardından tüm 8. sınıf öğrencilerimize anı diplomaları takdim edildi.

1.Irmak Sanat Günleri Açılış Konseri

1. Irmak Sanat Günleri 30 Mayıs Salı günü Açılış Konseri ile başladı. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile, Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Irmak Lise Orkestrası "İstanbul" şarkılarını bizlerle buluşturdu.

1. Irmak Sanat Günleri Sergi Açılışı

1. Irmak Sanat Günleri, 30 Mayıs Salı günü, öğrencilerimizin görsel algı ve hayal gücünü geliştirici çalışmalarının yer aldığı, uygun teknik ve yöntemleri kullanarak hazırladıkları sergiyle açıldı. "Sanat Günleri" çeşitli sanatçılarımızın yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

Irmak Kış Okulları Yılsonu Konseri

Irmak Kış Okulları yılsonu konseri, 7 Haziran Çarşamba günü Kültür Merkezi' nde yapılan başarılı performanslarla gerçekleşti. Piyano, şan, çello, klasik gitar, elekro gitar ve bateri branşlarında tüm yıl çalışarak gelişim gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.