(IB) Uluslararası Bakalorya, yaşam boyu öğrenen; gelişen ve fark yaratan öğrenciler yetiştirir.

OKULLARIMIZ

KURULUŞTAN BU YANA

MEZUN SAYILARIMIZ

Toplam Sınıf
Toplam Öğrenci
Personel
Metrekare
Videoyu oynat

Bizi takip edin...

IRMAK OKULLARI

HABERLER & ETKİNLİKLER

Irmak Okulları ve Amerika Birleşik Devletleri – Michigan’da yer alan Cranbrook Okulları, 2005’ten bu yana, öğrenci ve öğretmen değişim programları ve tüm sınıf seviyelerinde kültürlerarası öğrenme fırsatları için birlikte çalışmaktadır. Her yıl Irmak lisesi öğrencileri değişim programına davet edilmekte ve Irmak-Cranbrook bursuna seçilme şansı yakalamaktadır. Irmak öğrencileri, 10. sınıftan itibaren Cranbrook’a 1 ila 3 yıl devam edebilir ve Cranbrook’tan ABD diploması ile mezun olmayı tercih edebilirler. Kayıt Kabul Dekanı Mo Hill’in bu yıl Irmak Okulları’nı ziyareti ile eğitim ortaklığımız güçlenerek devam ediyor.
IRMAK OKULLARI

GURUR TABLOSU