Irmak Okulları River Robotics Takımının Şampiyonluk Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 28 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC Ankara Off Season Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle döndü.

6. Irmak Bienali: "Neşeli Günler"

6. Irmak Bienali "Neşeli Günler" temasıyla kapılarını açıyor. Neşe, sözcük anlamıyla mutlu olmaktan doğan ve dışa vurulan sevinç olarak tanımlanır. Peki, herkes için aynı şeyi mi ifade eder mutluluk ve neşe kavramları? Kimisi maziyi anarak mutlu günlerini düşünür, kimisi neşeli günlerinin gelecekte

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup Sahilyolu'nda gerçekleşen "Ata'ya Saygı Zinciri"ne katıldı.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla "Cumhuriyet Tenis Turnuvası" düzenledik.

FRC takımımız RiverRoboticsTeam #8079 Caddebostan Ata'ya Saygı Zinciri'ne katıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bedenen aramızdan ayrılışının 81'inci yılında Kadıköy'de binlerce kişi tarafından oluşturulan "Ata'ya Saygı Zinciri" ile anıldı. Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı sahil yürüyüş yolu boyunca oluşturulan 6,5 kilometrelik insan zincirinde

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 96. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Salı sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

FRC Robotiks Takımımız 41. İstanbul Maratonu'da İyilik Peşinde Koştu

Irmak Okulları RiverRoboticsTeam #8079 takımımız 3 Kasım 2019 da 41. İstanbul Maratonu'na katılmıştır. Bu koşuda takımımız İyilik Peşinde Koş kampanyası kapsamında TEMA vakfının Ağaç Kardeşliği projesini destekledi. TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla

Princeton Üniversitesi Fizik Yarışması Kayıtları Başladı

Detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız. Son başvuru tarihi 15 Kasım 2019

Okulumuzun Spor Logosunu Oluşturduk

Okulumuzun tüm spor dallarını temsil etmek üzere, bir maskot tasarladık. Buna göre, okulumuzun yeni spor logosu "Blue Eagles" olarak belirlendi. "Blue Eagles" logomuzun Irmak ailesine başarı getirmesini diliyoruz.

Sunay Akın ve İlhan Şeşen ile "Aşk Şarkıları ve Öyküler" Etkinliği Gerçekleşti

25 Ekim Cuma akşamı, hikayeleri ile Cumhuriyet tarihimizde bizi yolculuğa çıkaran Sayın Sunay Akın'ı ve O'na geçmişten günümüze müziği ile eşlik eden Sayın İlhan Şeşen'i ağırladık. Bu güzel geceden elde edilen tüm gelir eğitim imkanı olmayan çocuklara bağışlandı.

1.Sınıf ve Anaokulu Hazırlık Sınıf Kayıtları Hakkında

Sayın Aday Velilerimiz; 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı 1. sınıf kontenjanlarımız doludur. Olası açık kontenjan durumunda, başvurular için, 10 Ocak 2020 tarihinde web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yapılacaktır.

2019-2020 Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2019-2020 öğretim yılına, 4 Eylül Çarşamba günü açılış töreniyle merhaba dedi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, anaokulundan lise mezunlarına kadar tüm Irmaklıları buluşturdu. Tören, ortaokul öğrencilerimizin müzik performansının ardından,

Yandex.Metrica