2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

XVI. URFODU Bilim Temelleri Matematik Yarışması'nda Üç Altın Madalya

Öğrencilerin bilimsel araştırma faaliyetlerine ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla organize edilen Uluslararası XVI. URFODU Bilim Temelleri Matematik Final Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

Young Artist Challenge Fotoğraf Yarışması

Öğrencilerimizin sanat tarihine olan ilgilerinin artırılması ve yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen "Young Artist Challenge" yarışmamız sonuçlandı. Yarışmaya katılanlar, çeşitli materyalleri kullanarak sanat tarihine damga vuran eserleri özgün bakış açılarıyla yeniden

"Purple Comet! Math Meet" Yarışmasında Birincilik Ve Üçüncülük Başarısı

"PURPLE COMET! MATH MEET" 2003 yılından beri online olarak gerçekleşen, üst düzey matematik bilgisi ve problem çözme yeteneği gerektiren uluslararası alanda düzenlenen bir yarışmadır. 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan ortaokul gruplarımız, 22 Nisan tarihinde bu yarışmaya online olarak Zoom

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını Sanal Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizin estetik bakış açılarını geliştirmek ve sanatsal farkındalıklarını arttırmak amacıyla, Görsel Sanatlar Bölümü olarak çalışmalarımızı uzaktan eğitim döneminde de sürdürüyoruz.

Irmak Okulları River Robotics Takımı'nın Dünya Şampiyonası Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 29 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC İstanbul Regional Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle dönerek Amerika'nın Houston

Yaşam Becerileri Atölyesi

Yaşam Becerileri Atölyesinde bu hafta çamaşır haftasıydı. Bu çalışmalarımızla öğrencilerimizin bireyselleşmesini destekliyoruz. Ev içinde fazla yük gibi gözüken işlerin sorumluluk, öz yeterlilik, alçak gönüllülük ve çalışma ahlakı kazandıracağına inanıyoruz.

KOÇJMUNDP Konferansı 2020

6-7-8 Mart 2020 tarihlerinde, Irmak JMUN Kulüp öğrencilerimiz, Yağmur Aksel, Melek Nilsu Gül, Naz İşleyen, Tara Toprak ve Tolga İkiz KOÇJMUN konferansına katıldılar. Türkiye'nin farklı okullarından gelen öğrencilerle birlikte, farklı ülkeleri temsil ederek dünya sorunlarıyla ilgili canlı münazaralar

İstanbul Oryantiring İl Birinciliği Yarışması'ndan Madalya ve Kupalarla Döndük.

5 Mart 2020 Perşembe günü yapılan Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışması'na katılan Yıldızlar ve Küçükler Oryantiring takımlarımız bireyselde iki madalya, takım sıralamasında dört kupa kazandı. Okulumuz, katıldığı dört kategoride de derece alan tek okul olma başarısını gösterdi.

Tenis Turnuvasında Öğrencilerimizden Bartu Arık İkinci, Yakup Efe Yeşiltaş Üçüncü oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 5 - 8 Mart tarihleri arasında Antalya Mega Saray Tenis Akademisinde düzenlenen tenis turnuvasında, Büyük Erkekler kategorisinde öğrencimiz Bartu Arık, grubunda ikinci; 12 Yaş Erkekler kategorisinde de öğrencimiz Yakup Efe Yeşiltaş, grubunda üçüncü oldu.

6. Irmak Bienali Zafer Malkoç İle Atölye Etkinliği

6. Irmak Bienali kapsamında 7C ve 5B sınıfı öğrencilerimiz 2 Mart 2020 tarihinde sanatçı Zafer Malkoç ile bir araya geldi. Öğrencilerimiz, kısa bir söyleşinin ardından doğal ve yapay dokular üzerinden farklı materyalleri kullanarak büyük yüzeylere doku çalışmaları oluşturdular.

Yaşam Becerileri Atölyesi

'Yaşam Becerileri Atölyesi' çalışmalarımıza cüzdan dikme etkinliği ile devam ediyoruz. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizin düğme dikme ve kumaş birleştirme gibi kazanımlarını pekiştirmeyi hedefliyoruz. Bu uygulamalarımızla öğrencilerimizi bağımsız, kendine güvenen, girişimci, temel ihtiyaçları

Öğrencimiz Derin Atakan, Formula Kite Branşında Polonya'da Kampa Katıldı.

Öğrencimiz Derin Atakan, Polonya Formula Kite Milli Takımı'yla birlikte; yarış stratejileri, teknik eğitim ve performansa yönelik kuvvet antrenmanlarından oluşan 14 günlük bir antrenman kampına katıldı. Öğrencimize kamp sürecinde başarılar diliyoruz.

Türkiye IB Okulları Müdürler ve Koordinatörler Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

21 Şubat Cuma günü Türkiye IB okullarının komisyon toplantısına ev sahipliği yaptık. Türkiye'nin dört bir yanından IB'nin farklı programlarını (PYP, MYP, DP) uygulayan aday ve otorize okulların yönetici, program koordinatörleri ve öğretmenleri bir araya gelerek eğitim süreçleri ve uygulama adımları

6. Irmak Bienali Kapsamında Şeyda Karaçizmeli Balcı İle Atölye Etkinliği

26 Şubat 2020 Çarşamba günü, 6. Irmak Bienali kapsamında, sanat tarihçisi ve müzeci Şeyda Karaçizmeli Balcı, 5 C sınıfı öğrencilerimizle bir atölye etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, yaratıcı drama ile empresyonizmi birleştirerek keyifli çalışmalar yaptılar.

Yandex.Metrica