"Eğlenceli Tarih" Kitabının Yazarı Senem Kale ile Söyleşi

7. sınıf öğrencilerimiz, sosyal bilgiler dersinde okudukları "Eğlenceli Tarih" kitabının yazarı Senem Kale ile söyleşi yaptı.

Sanatla Gelen İyilik 23 Nisan Projesi

Irmak okulları görsel sanatlar bölümü olarak hazırladığımız; "Sanatla Gelen İyilik" sosyal sorumluluk projemiz tamamlandı. 23 Nisan kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından katılımcı 326 öğrenciyle çevrimiçi 15 farklı sanat atölyesi gerçekleştirildi.

Görsel Sanatlar Sosyal Sorumluluk Sergisi

Sanatla Gelen İyilik sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 5 ilden katılan 326 öğrencisi ile bir araya gelerek 23 Nisan temalı atölyeler gerçekleştirildi. Öğrencilerin ortaya çıkardığı bir birinden renkli çalışmalardan online sergi oluşturuldu.

Ortaokul Münazara Takımımızın Zaferi

İstanbul Özel Enka Okulları tarafından Argüman Fabrikası iş birliğiyle düzenlenen Ortaokullar Arası Ulusal Çevrimiçi Münazara Turnuvası'nda, 8.sınıf öğrencilerimiz Yasemin Taşçı, Kerem Moğol ve Melek Nilsu Gül'den oluşan "Irmak Rüzgârı" adlı takımımız, katıldığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

Ortaokul Öğrencilerimizden Güneş Er, Binicilik Yarışmasında Beşinci Oldu.

6. sınıf öğrencilerimizden Güneş Er, 27.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen Eyüp Sabri Tuncer 2021 Pony Ligi 2. Ayak yarışları, "70 cm Engel Atlama" kategorisinde beşinci olma başarısı gösterdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

"Musicians of Irmak" Online Song Competition

"Musicians of Irmak" Online Song Competition / Feel The Power Of Music Creation!

Yılın "Laf Ebeleri" Belli Oldu

Türkçe Bölümünün geleneksel olarak düzenlediği, "Laf Ebesi" Hazırlıklı Hazırlıksız Konuşma Yarışması, bu yıl çevrimiçi yapıldı. 30 Mart Salı günü ortaokul sınıfları arasında gerçekleştirilen, öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini doğru bir şekilde ifade edebilme ve

Lise Öğrencimiz Kerem Bayındırla Spor Tırmanış Hakkında Söyleşi Yaptık.

Lise öğrencimiz Kerem Bayındır, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle Zoom üzerinden "spor tırmanışı" hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda bizlere spor tırmanışının nasıl yapıldığını canlı olarak da gösterdi.

Ortaokul Düşünme Becerileri Programı Devam Ediyor!

Ortaokul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü olarak, öğrencilerimizin eğitsel ihtiyaçlarını bilişsel anlamda güçlendirmek ve desteklemek için, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde başladığımız Düşünme Becerileri Programı'na, kaynaklarımızı daha da zenginleştirerek devam ediyoruz.

8 ve 12. Sınıf Öğrencilerimiz Yüz Yüze Eğitimde Motivasyon İçin Etkinlikler Yapıyor.

8 ve 12. sınıf öğrencilerimizi, yüz yüze eğitimde sınav stresinden uzaklaştırmak ve motivasyonlarını yükseltmek için; voleybol, streetball, korfbol, florbol, tenis ve modern dans etkinliklerine devam ediyoruz.

Okulumuzda "Irmak Pi Fest" Coşkusu

Irmak Okulları Matematik Bölümü tarafından 8-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen IRMAK Pİ FEST çok renkli ve coşkulu geçti.

Yandex.Metrica