Irmak Lisesi 19. dönem mezuniyet töreni 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti.

Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda gerçekleşen törenimizde, bayrak – flama teslim ve akademik başarı ödüllerinin takdimi ardından öğrencilerimize anı diplomaları verildi.

Dr. Ersin Arıoğlu Ödülünü lise birincisi Alara Turan, Köksal Anadol Ödülünü Eda Uğurlar, Türk Dili ve Edebiyatı Akademik Başarı Ödülünü Sharma Turgun, Matematik Akademik Başarı Ödülünü Ömer Nemli, İngilizce Akademik Başarı Ödülünü Alara Turan, Sosyal Bilimler Akademik Başarı Ödülünü Burak Metin ve Alara Turan; Fen Bilimleri Akademik Başarı Ödülünü Ömer Nemli aldı.

Okul yaşamı boyunca yapılan akademik çalışmalarda üstün performans sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm mezunlarımıza parlak ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.