Yurt Dışı Kabullerimiz

Sayın Velimiz,

Eğitim uzun soluklu, detaylı planlama yapılarak titizlikle takip edilmesi gereken bir süreçtir. Hayat boyu devam eden öğrenme süreçlerinde; eğitimcilerle ebeveynlerin, çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmesi ve iş birliği içerisinde olması çok önemli bir unsurdur. Çocuklarımıza sosyal, duygusal, fiziksel ve akademik gelişim alanlarında dikkatlice verilmesi gereken bu destek; onların nitelikli birer birey olmaları açısından oldukça önemlidir. Bu anlayıştan hareketle okulumuzda eğitim gören her öğrencinin belirtilen alanlardaki gelişimi, anaokulundan itibaren sistemli bir şekilde takip edilir; okul ve aile iş birliği içinde titizlikle yürütülen bu süreç, detaylı bir şekilde kayıt altına alınır ve öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları öğrenme ortamları kendilerine sunulur.

Öğrencilerimiz; dâhil oldukları uluslararası programlar, ulusal ve uluslararası projeler, sportif ve sanatsal başarılar, sosyal sorumluluk çalışmaları ile akademik zenginliklerini ortaya koyan kişisel portfolyolarını oluştururlar ve IB programlarının hedeflediği öğrenci profilini geliştiren bir süreci tamamlamış olurlar. Zengin öğrenme ortamları ile geliştirilen bu sürecin son dönemeci olan 12. sınıfta ise elde edilen tüm veriler bir portfolyo haline getirilir ve deneyimli yurt dışı üniversite danışmanlarımızın rehberliğinde uluslararası platformlara sunulur. Çok çeşitli ve gelişimsel deneyimler içeren bu uzun soluklu süreç, öğrencilerimizin dünyanın seçkin üniversitelerinden aldıkları kabuller ile taçlanır.

Başvuru süreçleri sonlanmamış olmakla birlikte bu yıl da öğrencilerimiz, dünyanın seçkin üniversitelerinden pek çok kabul aldı. Bu mutluluğa ortak olmanız adına şu ana kadar gelen 12. sınıf kabullerini sizlerle de paylaşmak istiyoruz. Süreç tamamlandığında, daha geniş bir listeyi sizlere iletmekten mutluluk duyacağız.

Irmak Ailesi olarak mezun adaylarımızı kutluyor, her birinin arzu ettiği üniversiteye yerleşmelerini diliyoruz. Nice gurur verici başarıları paylaşmak dileğiyle…

METİN YOLERİ
Irmak Okulları Genel Müdürü

Tüm kabulleri görmek için tıklayınız