“Yakacık Sevgi Evi” açıldı

20 Ekim 2021’de #uzateliniIrmak sloganı ile bizler gibi fırsat, imkan ve değerlere ulaşamayan akranlarımızla aramızdaki eşitsizliği bir nebze giderebilmek için Irmak gençleri olarak, OAB’nin öncülüğü ve Irmaklılar Derneği’nin Desteğiyle, bir hareketi başlatmıştık.

Bu çerçevede Yakacık’ta bulunan “Hatice Abbas Halim Sevgi Evi”nde koruma altına alınmış kardeşlerimize elimizi uzatmıştık. Ne mutlu bize ki Sıcak Bir Ev, Sıcak Bir Yuva ve Parlak Bir Gelecek aşamalarından oluşan yol haritasıyla çıktığımız bu yolda, tüm maddi ve manevi zorlukları aşarak birinci aşama olan “Sıcak Bir Ev” için inşaat ve renovasyon çalışmalarımızı tamamladık. Beklentilerimizin çok çok üzerinde emek, kaynak ve özveri gerektiren bu aşamayı duyarlı velilerimizin, okulumuzun ve mezunlarımızın desteklerine ek olarak Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’nun bitmeyen, tükenmeyen enerjileri ve çabaları sayesinde tamamladık. Bizden bu süreçte maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese minnettarız.

Sayenizde #iyilikbulasicidir ve #birlikteherseymumkun derken yanılmadığımızı anladık. Bu uzun, yorucu ama gurur verici sürecin sonunda, 27 Kasım Pazar günü saat 15.00’te renove edilen Sevgi Evimizin açılışını devlet demsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirdik.

Projede emeği geçen ve destekleriyle katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

“Yakacık Sevgi Evi”, 9-15 yaş aralığında himayeye muhtaç çocuklarımıza ev sahipliği yapacak.