Misafir öğrencilerimizi bekliyoruz!

Değerli Velilerimiz,

Ülkemizde yaşanan deprem günlerdir hepimizi derinden yaraladı. Tüm milletimiz, okulumuz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz, mezunlarımız ve öğrencilerimizle yaraları sarmak için sürekli kampanyalar düzenledik. Sizlerin duyarlılığı ve katkısı çok etkin bir süreç yürütülmesini sağladı. Verdiğiniz destekler için kalpten teşekkür ederim. Bugün, hepimiz bu yaraları sarmak için olması gereken tüm fedakarlıkları yapmaya hazırız. Petek Yemek firmamızın Adıyaman merkezde açtığı mutfak haberini dün OAB bültenlerinde sizlerle paylaştık. Bugün de okul olarak Haziran ayına kadar farklı sınıf seviyelerinden 16 kişilik kontenjan dahilinde depremzede misafir öğrencilerin eğitim, yemek, servis, kırtasiye ve kıyafet masraflarını karşılama kararı alarak kontenjanlarımızı açıyoruz. Bu kapsamda, ailelelerinizde bulunan depremzedelere öncelik tanımak istiyoruz. Bu mağduriyeti yaşayan yakınlarınız için başvuruda bulunabilirsiniz. Kontenjan ilanı https://www.misafirogrenci.org adresinde de depremzede vatandaşlarımıza açılacaktır. Başvurular için ilgili okullarımızın müdürleri ile iletişime geçebilirsiniz. Kontenjanları aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara kalpten acil şifalar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

İlkokul Müdürü Tuba Yoleri/ tuba.yoleri@irmak.k12.tr