Cumhuriyetimizin 100. yılında, bir kez daha Atamızın huzurundaydık.

“Anıtkabir ve Müzeler Ziyareti” gezisinde öğrencilerimiz; hem Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü devlet töreniyle anma hem Cumhuriyet’in kurulduğu koşulları yerinde görme ve hem de tarihi zenginliklerimizi en iyi yansıtan müzeleri gezme imkânı buldular. Bu anlamlı gezide Irmak öğrencisine yakışır bir tutum sergileyen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz kadar bizleri de duygulandıran ve heyecanlandıran Anıtkabir ziyareti sırasında, Genel Müdürümüz Sayın Metin YOLERİ’nin Irmak Ailesi adına Anıtkabir ziyaret defterine yazdığı yazıyı sizlerle de paylaşmak isteriz:

“Yüce Atamız, Irmak Okulları olarak, senin gösterdiğin yolda, yalnızca bilimi rehber edinmiş; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek üzere yola çıktık. Kurduğun Cumhuriyet’i, ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatmaya ant içmiş gençlerimizle ve sonsuz saygı ve minnet duygularımızla huzurundayız. Rahat uyu Ata’m. Emanetin, en değerli varlığımızdır. Ne senden ne de eserlerinden asla vazgeçmeyeceğiz.”