Anaokulu Tanıtım Günü

1 Nisan 2023, Cumartesi günü Anaokulu hazırlık sınıfı aday velilerimize yönelik bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdik.

İlkokul öğrencilerimizin verdiği mini resitalle başlayan tanıtım toplantımızda, Genel Müdürümüz Sayın Metin Yoleri okulumuzun yapısı, misyon ve vizyonu ve temel eğitim prensiplerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Anaokulu Müdürümüz Sayın Pırıl Naz Terlan Anaokulumuzla ilgili eğitim yaklaşımlarını, günlük program örneklerini aday velilerimizle paylaştı. Anaokulu öğretmenlerimizden Sayın Adam Klempner Phonics eğitiminden, Angela Wester ise oyun temelli eğitim örneklerinden bahsetti. İlkokul Müdürümüz Sayın Tuba Yoleri ise, İlkokula geçiş süreci ve ilkokul eğitim programımızı anlattı. Tanıtım programımız, ilkokul öğrencilerimizin velilerimizle yaptığı okul turu ile sona erdi.

10 Nisan Pazartesi günü saat 11’de yapılacak hazırlık sınıfı kura çekilişi ile adayların belirleneceği son tura katılımlarınızı heyecanla bekliyoruz.