7. Irmak Bienali Atölye Çalışmaları

7. Irmak Bienali kapsamında Görsel Sanatlar bölümümüz tarafından düzenlenen ilk atölye çalışması Irmak Anaokulu 4 Yaş öğrencileriyle gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü sanatçılarla başladığımız atölye çalışmasında Pablo Picasso’nun sanat anlayışı ve eserleri üzerinden sorgulama gerçekleştirildi. 4 yaş sınıfı öğrencilerimiz farklı materyalleri kullanarak birbirinden keyifli portre çalışmaları oluşturdu.

5 Yaş öğrencilerimiz Joan Miro’nun sanat anlayışı ve eserleri üzerinden sorgulama gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bu atölyede, seramikle tanıştı ve birbirinden yaratıcı ürünler ortaya çıkardılar.

6 Yaş öğrencilerimiz ise, Rodin ve eserleri hakkında konuştular ve seramik atölyesinde birbirinden yaratıcı eserler ortaya çıkardılar.