23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini coşkuyla kutladık.

23 Nisan; 23 Nisan 1927’de ulu önder Atatürk’ün himayesinde ilk kez “Çocuk Bayramı” olarak kutlandı. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan, doksan yedi yıldır “Çocuk Bayramı” olarak kutlanıyor. Bu armağana sahip çıkan Irmak İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine coşkuyla katıldı. Bu tören, öğrencilerimiz için etkileyici ve harika  bir deneyim oldu. Törenden sonra kurulan “Beceri Atölyeleri” standlarında öğrencilerimizin yaptıkları el emeği ürünler satıldı. Satışlardan elde edilen gelir, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere temsilci öğretmenlere  teslim edildi. Bu anlamlı tören ve sosyal sorumluluk projemize katılım sağlayarak destek veren, bizimle aynı heyecanı paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!