10 Kasım’da Ata’mızı Saygı ve Minnetle Andık

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, gerçekleştirdiğimiz törenle  andık.

Genel Müdür Sayın Metin Yoleri’nin çelenk sunumu ile başlayan törenimiz, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, kültür merkezimizde devam etti. Ortaokul ve ilkokul 4. Sınıf öğrencilerimiz kültür merkezinde programı izlerken, ilkokul 1-3. sınıf öğrencilerimiz de sınıflarında 10 Kasım filmini izlediler.

Lise öğrencilerimiz ise saat dokuzu beş geçe, Caddebostan sahilde “Ata’ya Saygı Zinciri”ne katıldı. Yine bir grup öğrencimiz, okulumuzun önünde trafiği durarak Ata’mızı andı.

Yüce Ata’mızı, aramızdan bedenen ayrılışının 85. yılında bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.