Michelangelo Oyunu Sahnelendi

Şimdiye kadar farklı oyunlarla seyirci karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Lise Tiyatro Kulübümüz, 15 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da okulumuz Kültür Merkezi'nde "Michelangelo" adlı oyunu sahneledi.

8. Sınıf Da Vinci Gezisi

8. sınıf öğrencilerimizin fizik derslerinde işlemiş oldukları "basit makinalar" konusundaki kazanımları içselleştirmelerini sağlamak amacıyla, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü, Uniq İstanbul'da sergilenen dünyanın en büyük ve kapsamlı Da Vinci Sergisi'ne katıldık.

Öğrencimiz Oltun Erim Özavcı'nın Tenis Başarısı

Öğrencimiz Oltun Erim Özavcı, 27 Ocak 2018 tarihinde Londra Bishops Park Tennis Club'da düzenlenen U14 turnuvasında birinci olmuştur.

Ortaokul - Lise 1. Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik.

Ortaokul- Lise 1. Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik. Bütün öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve keyifli bir yarıyıl tatili dileriz.

Ülkemaket Yarışması Final Sonuçları

Modern Diller "ÜLKEMAKET" Yarışmasında Ödül Alan Öğrenciler Belirlendi! Türkiye genelinde ikinci defa düzenlediğimiz "Ülkemaket" konulu Modern Diller Yarışmasında final değerlendirmesi yapıldı!

Hisar Dostluk Turnuvası Dereceleri

16 -19 Ocak tarihleri arasında Hisar Okulları tarafından düzenlenen dostluk turnuvasına voleybol, futbol ve basketbol takımlarımızla katıldık. Bu turnuvada Yıldız Erkek Futbol takımımız şampiyon olurken, Yıldız Kız Voleybol Takımımız ve Basketbol Küçük Erkek takımımız da ikincilik elde etti.

Aktif Resim Yarışması

17 Ocak 2018 tarihinde Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle birlikte "Geleneksel Aktif Resim Yarışması'nda yer aldık. Öğrencilerimiz belirli bir süre içinde kendilerine verilmiş konular dahilinde özgün ve yaratıcı kompozisyonlar gerçekleştirdi.

Spelling Bee (Final)

18 Ocak Perşembe günü, 5. ve 6. sınıf Spelling Bee finalistlerimiz, okulumuzun geleneksel İngilizce Spelling Bee Final yarışmasına katıldılar

Sosyal Sorumluluk Projemiz

15.01.2018 tarihinde Lise Fon Grubu öğrencileri, ortaokul öğrencilerimizle sosyal sorumluluk projesi kapsamında, otizmli öğrenciler yararına bir yiyecek kermesi düzenlediler. Böylelikle Irmak Bienali'nin teması olan "Kelebek Etkisi"ni bir kermesle başlatarak otizimli öğrencilere de destek vermiş

Ortaokul Kayak Kampı

Öğrencilerimizin kayak sporuyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirecek bir ortam yaratmak ve bu spora yeteneği olan öğrencilerimizi keşfetmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz Uludağ kayak kampımız, keyifli bir şekilde tamamlandı.

8. Sınıf Öğrencilerine Öneriler

Okul Müdürümüz Metin Yoleri 8. Sınıf öğrencilerine ara tatile çıkmadan önce tatili nasıl değerlendirecekleri ile ilgili önerilerde bulundu.

Öğrencilerimizin Gülsin Onay ve Ailesiyle Söyleşisi

Gençlik Kültür Vakfı ile Irmak Okulları'nın birlikte düzenlediği Irmak Konserleri'nde dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile birlikte keman sanatçısı Erkin Onay ve Eren Kuştan ile viyolacı Elif Onay'ı ağırladık. "Harika Çocuk" olarak başladığı müzik yaşamını önemli orkestra ve şeflerle konserler

Sakıp Sabancı Müze Gezimiz

Sakıp Sabancı Müzesine 7. sınıf öğrencilerimiz ile 20 Aralık 2017 tarihinde sanat gezimiz gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz; Sabancı koleksiyonunu inceleyerek, müzelerin toplum belleğini oluşturmadaki önemini kavrama fırsatı elde ettiler.

Ortaokul Futsal Cup Ligi

Öğrencilerimizin sosyal-duygusal ve psikomotor becerilerinin gelişimine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Ortaokul "Futsal Cup" turnuvamız tamamlandı. 7 ve 8. sınıf ligimizin şampiyonu İstanbul United takımı olurken, 5 ve 6. sınıf ligimizin şampiyonu Tayspor oldu.

2017 - 2018 Eğitim-Öğretim Yılının "Laf Ebeleri" Belli Oldu

15.12.2017 Cuma günü, ortaokul ve lise sınıfları arasında gerçekleştirilen 6. Geleneksel "Laf Ebesi" Hazırlıklı Hazırlıksız Konuşma Yarışması, her sene olduğu gibi bu sene de heyecanlı, renkli ve eğlenceli geçti.

Cinsel Sağlık Eğitimlerimizi Tamamladık

TAP Vakfı tarafından okul psikolojik danışmanlarımızla birlikte 5,6, 7, Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Cinsel Sağlık Eğitimi Programı çerçevesinde 2. derslerimiz gerçekleştirilmiştir. Cinsel Sağlık Eğitim Programı (CSEP), ergenlerin cinsel gelişimlerini

İstanbul İnovasyon Haftası Gezisi

7 Aralık Perşembe günü, 11. sınıf öğrencilerimiz, felsefe öğretmenleri eşliğinde, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki İnovasyon Haftası etkinliğine katıldılar. Dünyada ve Türkiye?de fark yaratan uluslararası profesyonellerin, sanayicilerin, akademisyenlerin inovasyon odaklı konferanslarının

6. Sınıf Spelling Bee

13 Aralık Çarşamba günü, altıncı sınıf öğrencilerimiz, okulumuzun geleneksel İngilizce Spelling Bee yarışmasına katıldılar. Zorlayıcı kelimeleri heceleyerek başarıya ulaştılar. Tüm öğrencilerimizin sergiledikleri azmi takdir ediyor başarılarından dolayi tebrik ediyoruz.

5. Sınıf Spelling Bee

11 Aralık Pazartesi günü, beşinci sınıf öğrencilerimiz, okulumuzun geleneksel İngilizce Spelling Bee yarışmasına katıldılar. Zorlayıcı kelimeleri heceleyerek başarıya ulaştılar. Tüm öğrencilerimizin sergiledikleri azmi takdir ediyor, başarılarından dolayi tebrik ediyoruz.

Dünya İyilik Günleri

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünün düzenlediği "Dünya İyilik Günleri" kapsamında 5. 6. 7. ve 8. Sınıflar içerisinde düzenlenen poster yarışmasının birincileri belli oldu. Kazanan öğrenciler barış ve iyilik temalı kurabiyelerini ve stickerlarını arkadaşlarına dağıttılar.