Troymun Konferansı 2019

11-13 Kasım 2019 tarihlerinde, Irmak JMUN Kulüp öğrencilerimiz, Emir Alexander Atabek, Yağmur Aksel, Melek Nilsu Gül, Naz İşleyen, Ela Jane Akay, Nisan Özdamar, Tara Toprak, Eden Wolf 3. TROYMUN konferansına katıldılar. Türkiye'nin farklı okullarından gelen 400 öğrenciyle birlikte,

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla "Cumhuriyet Tenis Turnuvası" düzenledik.

Sağlıklı Beslenme Seminerimizi Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizde beslenme bilincini yaygınlaştırmak ve duyarlılık yaratmak amacıyla planladığımız Sağlıklı Beslenme Semineri, Altunizade Acıbadem Hastanesi Diyetisyeni Deniz Nadide Can ile okulumuzda gerçekleşti. Ortaokul, Lise Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup Sahilyolu'nda gerçekleşen "Ata'ya Saygı Zinciri"ne katıldı.

Irmak Olimpiyatlarımız Tamamlandı

Öğrencilerimizin spora ilişkin becerilerinin gelişimine katkı sağlamak ve onları yaş, yeteneklerine uygun, doğru spor branşlarına yönlendirmek amacıyla; sürat, patlayıcı kuvvet, dayanıklılık, esneklik gibi önemli motorik becerilerin ölçüldüğü Irmak Olimpiyatları tamamlandı.

FRC takımımız RiverRoboticsTeam #8079 Caddebostan Ata'ya Saygı Zinciri'ne katıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bedenen aramızdan ayrılışının 81'inci yılında Kadıköy'de binlerce kişi tarafından oluşturulan "Ata'ya Saygı Zinciri" ile anıldı. Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı sahil yürüyüş yolu boyunca oluşturulan 6,5 kilometrelik insan zincirinde

"Doğru Medya Kullanımı ve Dijital Medya Okuryazarlığı" Konulu Seminerimizi Gerçekleştirdik

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü olarak, ortaokul öğrencilerimize "Doğru Medya Kullanımı ve Dijital Medya Okuryazarlığı" hakkında bir uzman semineri gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz dijital dünya tarafından yönetilen değil, yöneten olma adına değerli bilgiler edindiler.

Kadıköy İlçesi Genelinde Yapılan Kros Yarışmasında Ortaokulu Atletizm Takımımız, Yıldız Kızlar kategorisinde birinci oldu. Yıldız Erkekler seviyesinde Ege Dağhan Ünal üçüncü oldu

Kadıköy ilçesi genelinde gerçekleştirilen "Ataya Saygı Kros Yarışması"nda, Irmak Ortaokulu Atletizm Takımı, Yıldız Kızlar kategorisinde birinci oldu. Ferdi kategoride ise; Yıldız Erkekler seviyesinde Ege Dağhan Ünal üçüncü oldu. Sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 96. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Salı sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

FRC Robotiks Takımımız 41. İstanbul Maratonu'da İyilik Peşinde Koştu

Irmak Okulları RiverRoboticsTeam #8079 takımımız 3 Kasım 2019 da 41. İstanbul Maratonu'na katılmıştır. Bu koşuda takımımız İyilik Peşinde Koş kampanyası kapsamında TEMA vakfının Ağaç Kardeşliği projesini destekledi. TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla

VRC Tower Take Over Buluşmasına VEX Robotics Takımlarımızla Katıldık

2 Kasım 2019 Cumartesi günü Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsünde VRC Tower Take Over Buluşmasına VEX Robotics takımlarımızla katıldık. İlk turnuva öncesinde hakemler, takımlar, öğrenciler, mentörler ve gönüllüler olarak bir araya gelerek, yılın resmi turnuva sahasını inceledik.

Ortaokul Kayak Kampı Başvurları Başladı

10 - 12 Ocak 2020 tarihleri arasında ortaokul seviyesinde Uludağ Kayak Kampı düzenleyeceğiz. Kayak kampımıza katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin, Beden Eğitimi Bölümüne başvurmalarını rica ediyoruz.

Yandex.Metrica