Geleneksel Irmak Şenliği

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Irmak Şenliği, 6 Mayıs Pazar günü 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Şenlik programı Irmak ailesinin keyifli vakit geçireceği sanatsal, sportif ve eğlenceli aktivitelerden oluşuyor

"Belki De Biz Onların Bahçesindeyiz!"

Yaklaşık bir haftadır, okulumuzun bahçesinde bir martı ailesini ağırlıyoruz. Ön bahçemizdeki ağaçlardan birinin altında kuluçkaya yatmış bir martı, günlerdir başta öğrencilerimiz olmak üzere, hepimizin meraklı bakışları altında, yumurtalarını yavruların çıkacağı güne kadar sıcak tutmaya çalışıyor.

Uluslararası Gün Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Her yıl 23 Nisan Dünya Çocuk günü kutlamaları kapsamında organize edilen Uluslararası Gün etkinliğimizi 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, Polonya, Etiyopya, Güney Kore, İskandinav Ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin standlarını gezerek pasaportlarına

Ortaokul Ayak Tenisi Turnuvası

Öğrencilerimizin futbol becerilerine katkı sağlamak, aynı ortamı paylaşarak fair - play duygusuyla oynayabilme bilinci kazandırmak amacıyla, 10 Nisan Salı günü başlayıp 19 Nisan Perşembe günü son bulan Ayak Tenisi Turnuvası'nda Yiğit Erdoğan ve Bora Aydınlık'ın oluşturduğu takım şampiyon oldu.

Öğrencimiz Rana Özhekim'in Başarısı

8 B sınıfı öğrencilerimizden Serpil Rana Özhekim, ALKEV Okullarının İstanbul genelinde düzenlediği "Kentler ve Gölgeler" konulu kompozisyon yarışmasında "Kentlerin Gölgesi" adlı yazısıyla mansiyon ödülü kazandı. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Trekking ve Uçurtma Etkinliği

Öğrencilerimize doğayı sevme ve koruma bilinci kazandırmak ve "Bahara Merhaba" demek amacıyla, beden eğitimi derslerimizde, Caddebostan sahilinde; 26 - 30 Mart tarihleri arasında Trekking, 16 - 20 Nisan tarihleri arasında da "Uçurtma Etkinliği" düzenledik.

Ortaokul Eskrim İl Seçmesi

11 Nisan 2018 Çarşamba günü, Paratripost Eskrim Salonu'nda gerçekleştirilen Eskrim İl Seçmesi karşılaşmalarında 6 B sınıfından öğrencimiz Ekin Deniz Erol, okulumuzu küçükler flöre dalında en iyi şekilde temsil ederek 32 sporcu arasında müsabakayı 10'uncu olarak tamamlamıştır.

Vesile Aykaç İle Atölye Etkinliği

12.04.2018 tarihinde, 5. Irmak Bienali atölye etkinlikleri kapsamında, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Vesile Aykaç ile bir atölye etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, sanatçımızın rehberliğinde grafik tasarımında kullanılan yöntemleri öğrendiler ve tasarım becerilerini estetik

ITU Okulları JMUN Konferansı 2018

7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Irmak Ortaokulu JMUN Kulüp öğrencilerimiz (Ceylin Ece Yılmaz, Kerem Bayındır, Melisa Büyükyüksel, SERPİL Rana Özhekim, Dilara Bekalan, Bilge Doğa Bacınoğlu) , kulüp öğretmenleri Şeyda Saygılıgil ve Britton Sendra ile birlikte

5. Irmak Bienali Caddebostan Mine Sanat Galerisinde

5. Irmak Bienali kapsamında oluşturulan sanatsal çalışmalar, 10 Nisan Salı günü Caddebostan Mine Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu. Öğrencilerimizin duygu, düşünce ve izlenimlerini özgün sanatsal tasarımlara dönüştürerek oluşturduğu ürünleri 20 Nisan tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Yelken Şampiyonası'nda 1 ikincilik, 1 dördüncülük elde etik.

Okullar Arası İstanbul Yelken Şampiyonası'nda; ortaokul öğrencilerimizden Selim Uslu, Optimist Junior Genel Klasman?da İstanbul ikincisi, lise öğrencimiz Murat Varlık, Laser 4.7 Genel Klasman'da İstanbul dördüncüsü oldu.

Irmak Şen'in Başarısı

İstanbul Üniversitesi Adıgüzel Vakfı Güzel Sanatlar Lisesinin düzenlediği "Empati" konulu resim yarışmasında 6 C sınıfı öğrencilerimizden Irmak Şen, ortaokul kategorisinde birincilik ödülü almaya hak kazandı.

"Müzikli Dakikalar" Etkinliğimiz Gerçekleşti

Tüm 5- 6 ve 7. Sınıf öğrencilerimizin, sahne üzerinde müzikal becerilerini sergiledikleri "Müzikli Dakikalar" etkinliğimiz, velilerimizin de katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte öğrencilerimiz, bireysel ve grup enstrüman çalışmalarının yanı sıra, müzik tarihine ait bilgilerini de paylaştı.

Öğrencimiz Alp Açıker'in Yüzme Başarısı

Öğrencimiz Alp Açıker, 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası seçmeleri için yapılan, 11 - 12 yaş yüzme yarışlarında; 50 m sırtüstü, 100 m sırtüstü ve 200 m sırtüstü kategorisinde İstanbul üçüncüsü; 50 m serbest ve 100 m serbest kategorisinde İstanbul dokuzuncusu ve 400 m serbest

Modern Diller 5. Sınıf Quiz Show

Modern Diller Bölümü tarafından gelenekselleşen Quiz-Show Etkinliği 2 Nisan Pazartesi günü 5. Sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirdi.