Irmak Ortaokulu 18.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

Irmak Ortaokulunun 18. mezuniyet töreni, 10 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda tüm 8. sınıf öğrencilerimize anı diplomaları takdim edildi.

Ortaokul-Lise Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin performanslarıyla renklenen kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Irmak Ortaokulu Öğrencileri Yelken Tasarımı Yaptı

Ortaokul öğrencilerimiz, engelli gençlerin sanat ve spor yoluyla sosyal hayatta engelsiz bir yaşama kavuşmalarını sağlamak amacıyla, Moda Deniz Kulübü ile ortak bir proje gerçekleştirdi. Moda Deniz Kulübünün, yaz eğitimleri boyunca, engelli eğitimlerinde kullanacağı tekneler için bir adet yelkenin

Öğrencimiz Irmak Dinç ve Eren Özelçi'nin Atletizm Başarısı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasında, ortaokul öğrencilerimiz Irmak Dinç ikincilik, Eren Özelçi ise dördüncülük elde ederek İstanbul Finallerinde yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kış Okulu Konseri Gerçekleşti

Klasik Müzik, Pop Müzik ve Alternatif Rock Müzik temalı Irmak Kış Müzik Okulları Konseri gerçekleşti. Öğrencilerimizin tüm süreçteki başarılı çalışmalarının sergilendiği konserde coşkulu anlar yaşandı.

LGS'ye Saatler Kala

8. Sınıf öğrencilerimiz Sınav süreci etkinlikleri kapsamında 'ailelerinden gelen mektuplar' ile duygusal dakikalar yaşayıp, sınav öncesi moral buldular.

Tarihçi - Yazar Radi Dikici okulumuzdaydı

7. sınıf öğrencilerimiz, sosyal bilgiler dersi kapsamında "Dört İstanbul" adlı kitabını okudukları, İstanbul ve Bizans tarihi üzerine yazdığı kitaplarla tanınan Tarihçi ve Yazar Radi DİKİCİ ile 25 Mayıs Cuma günü keyifli ve bilgilendirici bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Uluslararası Gauss Matematik Yarışmasında Irmak Öğrencilerinin Başarısı

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Merkezi tarafından hazırlanan Gauss Matematik Sınavı, okulumuzda 14 Mayıs Perşembe günü ilgili 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize uygulandı.

7. Sınıf Öğrenclerimizle Press Reader Çalışması

Irmak Okulları olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ders, araştırma, ödev, proje çalışmalarına zenginlik katabilmek ve öğrencilerimizin yabancı dil gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla koleksiyonun içeriğinde 100'den fazla ülkenin yaklaşık 60 dildeki alanında öncü 6.000'den fazla gazete

Organik Tarım Çalışmaları

Fen Bilimleri dersi kapsamında, 6. Sınıf öğrencilerimiz organik tarım alanı oluşturdular. Sebze fidelerini elleri ile diken ve bakımını bizzat yapan öğrencilerimiz bitkilerin yetişme aşamalarını doğal ortamında görme fırsatı bulacaklar.

Bahçemizden melodiler duyulmaya devam ediyor

Ortaokul öğrencilerimiz enstrüman derslerini bahçemizde yaparken, bahar ayı ile uyumlu melodiler de yükselmeye devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Törenimiz Gerçekleşti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bir törenle kutladık. Sunuculuğunu 10. sınıf öğrencilerimizden Kaan KULELİ'nin yaptığı törende, 12. sınıf öğrencilerimizden Berke ÇALBAŞ, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. Törenimiz,

10. Geleneksel Irmak Spor Şenliği

Farklı branşlarda Irmak Okullarını temsil eden sporcuların, diğer özel okullar ve devlet okulları sporcularıyla kaynaşmalarını sağlamak ve sporun evrensel boyutlardaki sevgi, dostluk ve fair - play ilkelerinin benimsenmesine katkıda bulunmak amacıyla, her sene 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor

Ortaokul Basketbol Turnuvası

Öğrencilerimize basketbol sporunu sevdirebilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 14 - 17 Mayıs tarihleri arasında basketbol turnuvası düzenledik.