Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

Kış Müzik Okulu Kayıtlarımız Başladı

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Müzik Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Müzik kurslarımız, 1. Dönem 13 hafta şeklinde planlanmıştır. Kurslarımızda öğrencilerimize piyano, yan flüt, keman, çello, klasik gitar, elektro gitar ve bateri

Ortaokul Futsal Cup Ligi

Öğrencilerimizin spora ilişkin becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 06 - 21 Aralık 2018 tarihleri arasında Futsal Ligi gerçekleştirilecektir.

Uniq İstanbul - Miro Litografi ve Gravür Sergisi Gezisi

5. sınıf öğrencilerimizin sanatsal bakış açılarını geliştirmek amacıyla 13 Kasım 2018 tarihinde Uniq İstanbul - Miro Litografi ve Gravür Sergisi?ne bir gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, İspanyol sanatçının orijinal baskı çalışmalarını yerinde inceleyerek sanatçının eserlerini yakından tanıma

Çocukların Hakları Var

Ara tatilimize denk gelmesi nedeniyle, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü 15 Kasım Perşembe günü kutladık.

Ortaokul Kayak Kampı

11 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında ortaokul seviyesinde Uludağ Kayak Kampı düzenleyeceğiz. Kayak kampımıza katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin, Beden Eğitimi Bölümüne başvurmalarını rica ediyoruz.

Ortaokul Atletizm Takımı Başarısı

Kadıköy ilçesi genelinde gerçekleştirilen "Ataya Saygı Kros Yarışması"nda, Irmak Ortaokulu Atletizm Takımı, Küçük Erkekler kategorisinde birinci oldu. Ferdi kategoride ise; Yıldız Kızlar seviyesinde Duru Koyuncu birinci, Küçük Erkekler kategorisinde de Mete Arıoğlu ikinci oldular.

Öğrencimiz Batı Ege Yıldırım Karting Başarısı

Öğrencimiz Batı Ege Yıldırım, İzmit Körfez pistinde düzenlenen Tosfed Türkiye Karting Şampiyonası 7. Ayak Yarışması'nda ikinci oldu. Sezon sonucu sıralamasında ise 2018 Türkiye Karting Şampiyonası Türkiye üçüncülüğü elde etti Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ortaokul Yüzme Başarısı

Irmak Ortaokulu olarak, Erenköy Işık Okullarının Kadıköy genelinde düzenlediği yüzme yarışlarına katıldık. Yarışlarda öğrencilerimizden Aras Nergis, 50 Metre Kelebek branşında; Alp Açıker, 50 Metre Serbest ve 50 Metre Sırtüstü branşlarında; Bora Aral Aykaç da 50 Metre Kurbağalama ve 50 Metre

İstanbul Üniversitesi Planetaryum Gezisi

7. sınıf öğrencilerimizin, fen bilimleri dersi müfredatında bulunan "Güneş Sistemi ve Ötesi" ünitesindeki kazanımları içselleştirmelerini sağlamak amacıyla, 30.10.2018 Salı günü, İstanbul Üniversitesi Planetaryum gezisi yapılmıştır.

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları Sergisi

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları kütüphanenizde sergilenmektedir.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla "Cumhuriyet Tenis Turnuvası" düzenledik.