2. Sınıf Öğrencileri Para Takas Atölyesi

2. Sınıf öğrencilerimiz, ünite konusunu desteklemek amacıyla, para hakkında, Songül Bozacı ile söyleşi gerçekleştirdiler.

Tülin Kozikoğlu ile Kitap Söyleşisi "Hayvanları Çoook Seviyorum Veli"

1. sınıf öğrencilerimiz, Tülin Kozikoğlu'na ait Lili ve Yedi Çocuğu kitap serisinden "Hayvanları Çoook Seviyorum Veli" kitabıyla ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

3. Spor ve Eğitim Paneli

16 Şubat 2018 Cuma günü, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyesindeki tüm öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve sporu bir yaşam biçimine dönüştürmek amacıyla "3. Spor ve Eğitim" paneli düzenledik.

4. Sınıflar Oryantiring Söyleşisi

"Kayıp Madalyanın Peşinde" kitabının yazarı Ferrin İlbay Yalnız, 4. sınıf öğrencilerimizle oryantiring sporuyla ilgili interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi.

Destination Imagination Kedi Evleri

12 Şubat Pazartesi günü, Destination Imagination Kulübü öğrencileri, ilk dönem tamamlanmış olan kedi evlerini başarıyla dağıttılar. Kedi evlerini almaya gönüllü olup sokak kedilerine yardım eden tüm velilerimize ve öğrencilerimize destekleri için teşekkür ediyoruz.

Görsel Okuma Çalıştayı

7 Şubat 2018 günü Yrd. Doç. Dr. Tamer ERGİN tarafından anaokulu ve ilkokul 1. ve 2. sınıf velilerimize yönelik Görsel Okuma Çalıştayı gerçekleştirilmiştir. Çocukların gelişimsel süreçlerinde özellikle bilişsel olarak desteklenebileceği etkinliklerin ve önerilerin sunulduğu bu keyifli

Olcayart Sanat Gezisi

15-18 Ocak tarihleri arasında birinci sınıf öğrencilerimizle birlikte Olcay Art Galerisine sanat gezimiz gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz önemli sanatçıların eserlerinden oluşan sanat eserlerini inceleme ve yorumlama fırsatı elde ettiler.

Öğrencimiz Yağmur Ağaoğlu'nun Tenis Başarısı

Öğrencimiz Yağmur Ağaoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 22-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Taçspor Kulübü'nde düzenlenen 10 Yaş Kış Kupası turnuvasında ikinci olmuştur.

Destination Imagination "Kedi Evi etkinlik"

18 Ocak, Perşembe günü Destination Imagination "Limonata" kulübü kedi evlerini yapmak üzere para biriktirmek için bir etkinlik düzenlediler.

Futsal Turnuvası

Öğrencilerimizin futbol branşına ilişkin becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 12-23 Şubat 2018 tarihleri arasında 3 ve 4. sınıflar Futsal Turnuvası gerçekleştirilecektir.

1. Sınıf Öğrencileri Meteoroloji İstasyonu Gezisi

1. sınıf öğrencilerimizle Kartal Meteoroloji İstasyonu'na bir gezi düzenledik. Rasat bahçesinde birbirinden farklı hava ölçüm cihazlarını gözlemledik ve hava durumu tahminlerinin nasıl yapıldığını öğrendik. Ardından sabırsızlıkla beklediğimiz hava balonunun atılmasıyla merak ettiğimiz sorularımızın

Ödüllü Matematik Soruları

İlkokul sınıf seviyesindeki öğrencilerimize yönelik olarak okul koridorundaki panomuzda yer verdiğimiz üst düzey düşünme becerisi gerektiren matematik sorularına öğrencilerimiz cevaplarını yazdılar.

Veli İnternet Güvenliği Çalıştayı

11, 15 ve 16 Ocak tarihlerinde 3. sınıf öğrencilerimiz "Parent Internet Safety Workshop'a (Veli İnternet Güvenliği Çalıştayı) katıldılar. Bu etkinliğin amacı 3. Sınıf öğrencilerimizin İnterneti güvenli ve doğru bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyacak becerileri kazanmalarını sağlamaktı.

3. Sınıf Öğrencileri İle Rahmi Koç Müze Gezisi

11 Ocak Perşembe günü 3.sınıf öğrencilerimiz "Bulunduğumuz Yer ve Zaman" PYP teması kapsamında Rahmi Koç Sanayi Müzesi'ne gezi düzenledi. Gezide teknolojinin geçmişten günümüze değişimi ve gelişimi üzerinde duruldu.

Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Paylaşımı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 3 ve 4.sınıf öğrencilerimize yönelik "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" konulu interaktif bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

Sorgulama Temelli Öğrenim Çalıştayı

Irmak Okulları'nda öğretmenler birer öğrenendir. En iyi bildiklerine inandıkları konuları birbirlerine aktaran kendini yöneten bir ekiptir. Öğrenen ekosistemi her zaman devam eder. 5 Ocak Cuma günü PYP Koordinatörümüz Tuba Yoleri'nin sorgulama,

Okyanus Göztepe Anaokulu Kütüphanemizi ziyaret etti

Okyanus Göztepe Anaokulu, kitap ve kütüphane kültürünü küçük yaşlarda içselleştirmek, kaynakları incelemek ve kitapların sihirli dünyasını keşfetmek amacıyla bizleri ziyaret etti.

Family Backpack Projesi

Öğrencilerimizin uluslararası bakış açısını geliştirmek, farklı konu başlıklarında farklı kültürle tanışmalarını sağlamak amacıyla başlattığımız, heyecan verici bir okuma-yazma projesi olan Family Backpack projemize katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.

Destination Imagination: Instant Challenge Tournament - Ted Rensosans

6 Ocak Cumartesi günü, Ted Rönesans Okulları'nda düzenlenen Instant Challenge Competition'a katılan DI Irmak takımımız keyifli vakit geçirdi.