4. Sınıf sergi gurubu öğrencilerimiz CIP öğrencilerimizle çevre gözlemi ve temizliği yaptılar.

4. Sınıf sergi gurubu öğrencilerimiz çevreye karşı duyarlılıkta eyleme geçme aşamasında CIP öğrencilerimizle Caddebostan sahilde çevre gözlemi ve temizliği yaptılar.

4. Sınıf Sergi Gurubu Öğrencilerimiz CIP öğrencilerimizle Objeler Tasarladı

4. Sınıf sergi gurubu öğrencilerimiz eyleme geçme aşamasında CIP öğrencilerimizle atık materyalleri kullanarak günlük yaşamda ihtiyaç duyulan objeler tasarlıyorlar.

1.Sınıflar Dünya Su Günü Etkinliği

1.sınıflar artık suları toplama ve ağaçları 1.sınıflar artık suları toplama ve ağaçları sulama etkinliğini düzenlendi.ulama etkinliğini düzenlendi.

Sağlıklı Yaşam İçin Spor ve Temiz Havanın Önemini Vurguladık

1.Sınıflar olarak 19 Mart Salı günü Caddebostan sahilinde nefes egzersizleri ve yürüyüş yaparak sağlıklı yaşam için spor ve temiz havanın önemini vurguladık.

4th Grade Spelling Bee

20 Mart Perşembe günü, dörüncü sınıf öğrencilerimiz, okulumuzun geleneksel İngilizce Spelling Bee yarışmasına katıldılar. Zorlayıcı kelimeleri heceleyerek başarıya ulaştılar. Tüm öğrencilerimizin sergiledikleri azmi takdir ediyor başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

1.Sınıflar 20 Mart Dünya Mutluluk Günü Etkinlikleri

20 Mart Dünya Mutluluk gününde, 1. sınıflar olarak Ters Yüz filmini izledik ve sınıflarımızda etkinlik de yaparak duygularımızın farkına varma fırsatı bulduk.

1.Sınıf Kids Athletics Etkinliği

1. sınıflar düzeyindeki öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

18 Mart ve 19 Mart 2019 tarihlerinde, öğrencilerimizin yaş seviyelerine uygun olmak üzere, Çanakkale Savaşı'nın kahramanlık olaylarının anlatıldığı sunumlar izlendi. Ardından 104 yıl öncesinin obje, eşya ve maketlerinin yer aldığı "Çanakkale Müzesi ve Fotoğraf Sergisi" gezildi.

3rd Grade Spelling Bee

20 Mart Çarsamba günü, üçüncü sınıf öğrencilerimiz, okulumuzun geleneksel İngilizce Spelling Bee yarışmasına katıldılar. Zorlayıcı kelimeleri heceleyerek başarıya ulaştılar. Tüm öğrencilerimizin sergiledikleri azmi takdir ediyor başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Santral İstanbul Gezisi

Üçüncü sınıflar olarak "Dünyanın İşleyişi" teması altında Santral İstanbul'a geziye gittik. Binanın İstanbul'a ilk elektrik sağlayan yer olduğunu öğrendik. Gezide elektrik, elektriğin enerjiye dönüşümü, elektriğin gücü, çevreye zarar vermeyen elektrik kaynakları hakkında bilgi edindik.

Irmak Okulları Oryantiring Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

18 yaş altı tüm çocuklara ve Irmaklı öğrencilerimize oryantiring sporunu tanıtmak ve onların bilişsel ve motorik becerilerinin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, bu yıl 14. Geleneksel Çocuklar Oryantiring Yarışması'na ev sahipliği yaptık. Sporun evrensel boyutlardaki sevgi,

1. Sınıf Öğrencilerimiz ile "Hayır Diyebilme ve Bedensel Sınırlar" konulu sınıf çalışmamızı gerçekleştirdik

Psikolojik danışma ve rehberlik birimi tarafından 1.sınıf öğrencileri ile, "Hayır Diyebilme ve Bedensel Sınırlar" konulu sınıf çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmada öğrencilerimize hikayeler ve videolar eşliğinde farkındalık kazandırılmaya çalışılmıştır.

Öğrencilerimizin Kayak Başarısı

Türkiye Kayak Federasyonunun Erzurum Palandöken'de düzenlediği "Alp Disiplini Minikler Festivali" 2010 doğumlu kızlar kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Nil Aydın 1'inci, Elif Terece de 3'üncü, oldu. 2010 doğumlu kızlar kategorisinde ise yine okulumuz öğrencilerinden Deniz Engin 5'inci,

Öğrencimiz Bulut Hakan Gürocak'ın Tenis Başarısı

Öğrencimiz Bulut Hakan Gürocak, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 14-17 Mart tarihleri arasında, Taç Spor Kulübü'nde düzenlenen 9 yaş Tenis turnuvasında ikinci olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2. Sınıflar Migros Gezisi

PYP "Kendimizi Düzenleme Biçimimiz" temasıyla bağlantılı olarak Migros Gezisi düzenledik. Öğrencilerimizden ihtiyaç ve istek kavramlarının bilinciyle alışveriş yapmalarını istedik. Alışveriş yaparken "reyon, içindekiler, etiket, fiş, kg, litre" gibi kavramları keşfettiler.