Geleneksel Irmak Şenliği

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Irmak Şenliği, 6 Mayıs Pazar günü 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Şenlik programı Irmak ailesinin keyifli vakit geçireceği sanatsal, sportif ve eğlenceli aktivitelerden oluşuyor

23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Irmak Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan tören, anaokulu hazırlık sınıfı korosunun seslendirdiği şarkılarla devam etti

"Belki De Biz Onların Bahçesindeyiz!"

Yaklaşık bir haftadır, okulumuzun bahçesinde bir martı ailesini ağırlıyoruz. Ön bahçemizdeki ağaçlardan birinin altında kuluçkaya yatmış bir martı, günlerdir başta öğrencilerimiz olmak üzere, hepimizin meraklı bakışları altında, yumurtalarını yavruların çıkacağı güne kadar sıcak tutmaya çalışıyor.

Uluslararası Gün Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Her yıl 23 Nisan Dünya Çocuk günü kutlamaları kapsamında organize edilen Uluslararası Gün etkinliğimizi 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, Polonya, Etiyopya, Güney Kore, İskandinav Ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin standlarını gezerek pasaportlarına

Irmak İlkokulu Öğrencileri Caddebostan Sahilde 23 Nisan'ı kutluyor.

Baharın gelmesiyle birlikte, bizler de okulumuzun sahile yakın oluşunu değerlendirdik ve 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, hareket eğitimi derslerimizi sahilde işledik.

'Ceviz Oynama Zamanları Geçti' Kitap Söyleşisi

Ceviz Oynama Zamanları Geçti kitabının yazarı ve akademisyen Sayın Necdet NEYDİM, 3.sınıf öğrencilerimizle Atatürk'ün çocukluk ve gençlik yıllarına ait bilgilerin paylaşıldığı söyleşi gerçekleştirdi. Necdet Neydim'e söyleşide kitap ve Atatürk ile ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan

Öğrencimiz Yağmur Ağaoğlu'nun Tenis Başarısı

Öğrencimiz Yağmur Ağaoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 12 - 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Taçspor Kulübü'nde düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'nda ikinci olmuştur.

Kurabiye Yapımı

23 Nisan Haftası Etkinlikleri kapsamında 2.sınıflar olarak 17 Nisan Salı günü yemekhanede kurabiyeler hazırladık. Kurabiyeleri süslerken hayal gücümüzü kullandığımız güzel ve eğlenceli bir etkinlik saati gerçekleştirdik. Ürünlerimizi international Day'de satışa sunarak elde edilen geliri

3. Sınıflar Bitki Atölyesi

17 Nisan Salı günü, 3'ncü sınıf velilerimizden Derya Mazlum, öğrencilerimizle 'Gezegeni Paylaşma' PYP teması kapsamında bitkilerin genel özelliklerini, bölgelerimize göre bilgi çeşitliliğini, tohumun serüvenini ve bitkilerle ilgili önemli kurum ve kuruluşları anlatan söyleşi gerçekleştirdi.

Takı Tasarımı Etkinliği

Okul Aile Birliği'nin uluslararası gün için organize ettiği takı tasarımı etkinliği, üçüncü sınıf öğrencilerimizle görsel sanatlar dersinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, sosyal sorumluluk bilinciyle yaratıcı takılar tasarladılar. Uluslararası günde satışa sunulan tasarımlardan elde edilen

"Farklı Kültürler Farklı Müzikler" Etkinliği

23 Nisan Haftası Müzik Dersi etkinlikleri kapsamında tüm ilkokul seviyesinde, uluslararası kültürlere ait müzik etkinlikleri velilerimizin destekleriyle gerçekleşti. Etkinlikte öğrencilerimiz, farklı kültürlerden gelen müzikleri ve enstrümanları tanıdılar, grup çalışmaları yaptılar.

Öğrencimiz Deniz Sabri Aydın'ın Müzik Performansı

Öğrencimiz Deniz Sabri Aydın, Pera Müzik Festivali'ne katılarak bir müzik performansı gerçekleştirmiştir.

İlkokul Lego Robotik Takımımız "Lego Heroes" , Jr. Fll' de "Öğrenmeyi Seven Ekip" Ödülü Aldı.

Bilim Kahramanları Derneğinin, 15 Nisan Pazar günü İstanbul Özel İstek Atanur Oğuz kampüsünde düzenlediği dünyada 41 ülkeden 40.000 öğrencinin katıldığı Junior FIRST LEGO League fuarında okulumuz İlkokul robotik takımımız

Mini Voleybol Şenliği

Minik ve Küçük Kız Voleybol Takımı oyuncularımızın, temel teknik becerilerinin gelişim sürecine katkı sağlamak, maç yapabilme duygusu kazanabilmelerini sağlamak ve farklı okullarla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 2. Mini Voleybol Şenliği düzenledik.

1. Sınıflar Run For Your Wildlife!

9 Nisan 2018 Pazartesi günü, 1. Sınıf öğrencilerimiz '1.Vahşi Yaşam için Koş!' etkinliğini gerçekleştirdi. Şimdi öğrencilerimiz ailelerinden ve arkadaşlarından belirttikleri taahhütleri toplayarak bize destek olacaklar.