2017-2018 Akademik Yıl Açılışı

Yeni öğretim yılımızın Irmak ailesine başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Irmak Okullarında Profesyonel Gelişim

2017-2018 öğretim yılında Irmak ailesine yeni katılan öğretmenlerimiz için hazırladığımız oryantasyon programı 14 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirildi. Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımıza da başladık.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Veli Bilgilendirme

Sağlıklı ve mutlu geçirdiğinizi ümit ettiğim uzun bir yaz tatilinin ardından öğrencilerimizi karşılamanın heyecanıyla, okul hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuzun kapılarını sevgili öğrencilerimize açmadan önce akademik ve idari anlamda tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için büyük bir...

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

1. Sınıflar At Evi Binicilik Gezimiz

Özellikle gelişim çağındaki çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimlerine büyük katkı sağlayan ve sosyal açıdan yararları saymakla bitmeyen çok özel canlılar olan atlarla tanışmak ve baharı doğada kucaklayıp ciğerlerimizi oksijenle doldurmak için 1. sınıf öğrencilerimizle At Evi Binicilik Gezisi..

Irmak Kış Okulları Yılsonu Konseri

Irmak Kış Okulları yılsonu konseri, 7 Haziran Çarşamba günü Kültür Merkezi' nde yapılan başarılı performanslarla gerçekleşti. Piyano, şan, çello, klasik gitar, elekro gitar ve bateri branşlarında tüm yıl çalışarak gelişim gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

1.Irmak Sanat Günleri Açılış Konseri

1. Irmak Sanat Günleri 30 Mayıs Salı günü Açılış Konseri ile başladı. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile, Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Irmak Lise Orkestrası "İstanbul" şarkılarını bizlerle buluşturdu.

1. Irmak Sanat Günleri Sergi Açılışı

1. Irmak Sanat Günleri, 30 Mayıs Salı günü, öğrencilerimizin görsel algı ve hayal gücünü geliştirici çalışmalarının yer aldığı, uygun teknik ve yöntemleri kullanarak hazırladıkları sergiyle açıldı. "Sanat Günleri" çeşitli sanatçılarımızın yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

"Ağaçtan Sese" Enstrüman Yapım Atölyesi

Okulumuz bugün 1. Irmak Sanat Günleri kapsamında Yaylı Sazlar Yapımcısı Luthier Oğuz Demir'i ağırladı. "Ağaçtan Sese" başlığı altında gerçekleşen, 4.ve 5. Sınıf öğrencilerimizin büyük bir merak ve ilgiyle katıldıkları atölye etkinliğinde,

1. Sanat Gecesi'nde Cimnastik gösterisi

Birincisini gerçekleştirdiğimiz sanat gecesinde, Cimnastik takımı olarak İstanbul temalı performans sergiledik.