İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz uluslararası spor branşlarını öğreniyor

İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle uluslararası spor branşlarının tanıtımı sağlamak amacıyla, kız ve erklerin bir arada oynadığı "korfbol" sporunu uyguladık.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Konseri Gerçekleşti

Okulumuz Kültür Merkezi, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla, koro şefi Sercan Gazeroğlu şefliğinde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunu ağırladı.

Kitap Arıları Polenleri Topladı, Kovanlara Dağıtıyor

Kardeş kütüphanelerimiz için arı gibi çalışan "Kitap Arısı" gönüllülerimize, "Kitap Arısı" projesine "Can Suyu" verenlere ve ilk durağımıza doğru polenlerin yola çıkmasını sağlayanlara teşekkür ederiz.

İlkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz uluslararası spor branşlarını öğreniyor

İlkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizle uluslararası spor branşlarının tanıtımı sağlamak amacıyla, kız ve erklerin bir arada oynadığı "korfbol" sporunu uyguladık.

Üçüncü sınıf öğrencilerimizle kaynaştırma etkinliklerimizi yaptık

Okulların kapanmasına yaklaştığımız şu günlerde, öğrencilerimizin bir sonraki sene için hazırlık yapmalarının faydalı olacağını düşündük. Bu nedenle 3. sınıf öğrencilerimizin, 4. sınıf öğretmenleri ile tanışıp, birlikte oyunlar oynayarak kaynaşma fırsatı buldukları bir etkinlik düzenledik.

Birinci sınıf öğrencilerimizle kaynaştırma etkinliklerimizi yaptık

Okulların kapanmasına yaklaştığımız şu günlerde, öğrencilerimizin bir sonraki sene için hazırlık yapmalarının faydalı olacağını düşündük. Bu nedenle 1. sınıf öğrencilerimizin, 2. sınıf öğretmenleri ile tanışıp, birlikte oyunlar oynayarak kaynaşma fırsatı buldukları bir etkinlik düzenledik.

Yaratıcı Drama Kulübü Gösteri

13 Mayıs Pazartesi günü Yaratıcı Drama Kulübü öğrencilerimiz kendi yazdıkları oyunu ailelerine ve arkadaşlarına sergilediler.

İkinci sınıf öğrencilerimizle kaynaştırma etkinliklerimizi yaptık

Okulların kapanmasına yaklaştığımız şu günlerde, öğrencilerimizin bir sonraki sene için hazırlık yapmalarının faydalı olacağını düşündük. Bu nedenle 2. sınıf öğrencilerimizin, 3. sınıf öğretmenleri ile tanışıp, birlikte oyunlar oynayarak kaynaşma fırsatı buldukları bir etkinlik düzenledik.

Irmak Şenliğimiz Gerçekleşti

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Irmak Şenliği, 12 Mayıs Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşti. Şenlik programı Irmak ailesinin keyifli vakit geçireceği sanatsal, sportif ve eğlenceli aktivitelerden oluştu. Saat 10.00'da Brunch ile başlayan Irmak Şenliğinde tüm Irmak Ailesi

Aileler Yarışıyor Satranç Turnuvası

Her sene ailelerimizin keyifli zaman geçirmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Aileler Arası Satranç Turnuvası" 12 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. 2.sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz arasında gerçekleşen turnuva çekişmeli, aynı zamanda centilmence geçen maçlara sahne oldu.

Uluslararası Gün Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Her yıl 23 Nisan Dünya Çocuk günü kutlamaları kapsamında organize edilen Uluslararası Gün etkinliğimizi 9 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Fransa, Peru, Çin, İspanya, Bosna Hersek, Fas, Hollanda, Avusturya

3. Sınıf Pera Müzesi Gezisi

3. sınıf öğrencilerimizle PERA Müzesine sanat gezimiz gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, Pera Müzesi koleksiyonu ve Çinli sanatçıların eserlerini inceleyerek sanat eserleri arasındaki farklılıkları yorumlama fırsatı elde ettiler.

11. Irmak Spor Şenliği

Her yıl, geleneksel olarak düzenlediğimiz Irmak Spor Şenliği'mizi, bu yıl 27 - 31 Mayıs günleri arasında yapacağız. Çeşitli branşlarda Irmak Okullarını temsil eden sporcu öğrencilerimizin farklı okul öğrencileriyle kaynaşmalarını sağlamak ve sporun evrensel boyutlardaki sevgi, dostluk,

Oryantiring Başarıları

8.05.2019 tarihinde, Selamiçeşme Parkı'ında gerçekleştirilen İstanbul Bahar Kupası Oryantiring Yarışması'ndan, 11 madalya ile döndük. Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamı diliyoruz.

2. Sınıflar PYP Ünitesi Gezisi

2. sınıf öğrencilerimiz ile "Bulunduğumuz Yer ve Zaman" temalı PYP ünitemizin müzik dersi etkinliğinde, bir sanatçının sanatçı kimliğini yansıttığı evini görmek amacı ile Barış Manço'nun müze haline getirilmiş evini ziyaret ettik.