2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

1.Dönem İlkokul Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2019-2020 eğitim öğretim yılı ilkokul 1.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

İlk Okuma Heyecanı

Okul Müdürümüz Sayın Metin Yoleri bugün birinci sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek hepsine ilk okuma hediyesi olarak kitaplarını hediye etti. İlk okuma heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimizi en içten dileklerimizle kutluyor, öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz.

Rahmi Koç Sanayi Müzesi Gezisi

"Bulunduğumuz Yer ve Zaman" teması altında üçüncü sınıflar olarak Rahmi Koç Sanayi Müzesi'ne gittik. Gezide arabaların, bisikletlerin, bilgisayarların ve birçok teknolojik ürünün tarih içerindeki gelişimini gördük. Geçmişteki eczane, ayakkabıcı, demirci vb dükkanları da görerek bugünkü halleri

Veli İnternet Güvenliği Çalıştayı

7, 9, 14 ve 16 Ocak tarihlerinde 3. sınıf öğrencilerimiz 'Parent Internet Safety Workshop'a (Veli İnternet Güvenliği Çalıştayı) katıldılar. Bu etkinliğin amacı 3. Sınıf öğrencilerimizin İnterneti güvenli ve doğru bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyacak becerileri kazanmalarını sağlamaktı.

3. Sınıf Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Yürüyüş Yapıyor

PYP sorgulama ünitemiz olan "Teknolojinin gelişimi, insan yaşamını etkiler." ana fikri kapsamında, 3. sınıf öğrencilerimiz tarafından sloganı "Bir Adım, Bir Hayat!" olarak belirlenen sosyal sorumluluk projemizde, Caddebostan sahilinde yapacağımız yürüyüşümüzle adımlarımızı sayacağız ve atığımız adım

1.Sınıflar Kaş Sanat Galerisi Gezisi

1. sınıf öğrencilerimizle 13 - 14 Ocak 2020 tarihinde, görsel sanatlar dersi kapsamında "Kaş Sanat Galerisi" gezisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, sanatçının galeride yer alan koleksiyonundaki eserleri tanıyarak yorumlama ve eserlerin oluşum süreci hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizle "Problemlerimi Çözebiliyorum" konulu sınıf çalışması yapıldı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz tarafından "Problemlerimi Çözebiliyorum" konulu bir sınıf çalışması yapılmıştır. Bu çalışmada, öğrencilerimiz problemleri hakkında ve bu problemlerin çözüm yollarının neler olabileceği hakkında konuşma şansı bulmuşlardır.

Sosyal Sorumluluk Projemiz

Üçüncü sınıf öğrencilerimizin başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında küçük çocukları mutlu edebilmek için onlara küçük birer hediye vermeyi kararlaştırmıştık. Hediyelerimizin büyük bir bölümünü Çocuk Onkolojisi ve Hematoloji bölümlerinde tedavi görmekte olan küçük çocuklara teslim ettik.

İlkokul Seslendirme Kulübü Yayında

Dubbing kulübü öğrencilerimiz yoğun bir çalışma ile "Ralph Breaks the Internet" filminden bir bölüm seslendirdiler. Bu seslendirmeyi yaparken hem çok eğlendiler hem de İngilizce, seslendirme ve drama becerilerini geliştirdiler.

Minikler Kayak Yarışmalarında Öğrencilerimiz Elif Terece Birinci, Derin Engin Üçüncü, Deniz Engin Dördüncü Oldular

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 12 Ocak 2020 Pazar günü gerçekleştirilen Alp Disiplini Minikler Kayak Yarışması'nda; "2012 Doğumlu Yarışmacılar" kategorisinde Elif Terece birinci olurken "2010 Doğumlu Yarışmacılar" kategorisinde de Derin Engin üçüncü ve Deniz Engin dördüncü oldular.

Pantomim Kulüp Etkinliği

İlkokul pantomim kulübü öğrencileri, anaokulu öğrencilerine "Duygularım" mim performansını sahneledi. Öğrencilerimiz pantomim makyajının uygulama aşamalarını izlediler. Duyguların mimiklerimize ve beden dilimize yansıması üzerine sohbet ederek süreci sonlandırdık.

Yandex.Metrica