PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

1. Sınıflar At Evi Binicilik Gezimiz

Özellikle gelişim çağındaki çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimlerine büyük katkı sağlayan ve sosyal açıdan yararları saymakla bitmeyen çok özel canlılar olan atlarla tanışmak ve baharı doğada kucaklayıp ciğerlerimizi oksijenle doldurmak için 1. sınıf öğrencilerimizle At Evi Binicilik Gezisi..

Irmak Kış Okulları Yılsonu Konseri

Irmak Kış Okulları yılsonu konseri, 7 Haziran Çarşamba günü Kültür Merkezi' nde yapılan başarılı performanslarla gerçekleşti. Piyano, şan, çello, klasik gitar, elekro gitar ve bateri branşlarında tüm yıl çalışarak gelişim gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

1.Irmak Sanat Günleri Açılış Konseri

1. Irmak Sanat Günleri 30 Mayıs Salı günü Açılış Konseri ile başladı. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile, Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Irmak Lise Orkestrası "İstanbul" şarkılarını bizlerle buluşturdu.

1. Irmak Sanat Günleri Sergi Açılışı

1. Irmak Sanat Günleri, 30 Mayıs Salı günü, öğrencilerimizin görsel algı ve hayal gücünü geliştirici çalışmalarının yer aldığı, uygun teknik ve yöntemleri kullanarak hazırladıkları sergiyle açıldı. "Sanat Günleri" çeşitli sanatçılarımızın yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

"Ağaçtan Sese" Enstrüman Yapım Atölyesi

Okulumuz bugün 1. Irmak Sanat Günleri kapsamında Yaylı Sazlar Yapımcısı Luthier Oğuz Demir'i ağırladı. "Ağaçtan Sese" başlığı altında gerçekleşen, 4.ve 5. Sınıf öğrencilerimizin büyük bir merak ve ilgiyle katıldıkları atölye etkinliğinde,

1. Sanat Gecesi'nde Cimnastik gösterisi

Birincisini gerçekleştirdiğimiz sanat gecesinde, Cimnastik takımı olarak İstanbul temalı performans sergiledik.

İlkokula Uyum Etkinliği

Okulların kapanmasına çok yaklaştığımız şu günlerde, öğrencilerimizin bir sonraki sene için hazırlık yapmalarının faydalı olacağını düşündük. İlkokula geçiş süreciyle ilgili kaygıları azaltmak amacıyla; anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ve İngilizce öğretmenleri eşliğinde,

2.Adım Veli Çalıştayı

24 Mayıs Çarşamba günü, velilerimizle 2. Adım Programı çalıştayı yapıldı. Öğretmenlerimizin demo bir dersi velilerimize sunmaları ve velilerimizin aktif katılımlarının sağlanması ile geçen çalıştay, öğrencilerimizin tüm sene boyunca 2. Adım derslerinde öğrendiklerini yansıtır nitelikteydi.

3. ve 4. Sınıfa Geçiş Kaynaşma Oyunları

Okulların kapanmasına çok yaklaştığımız şu günlerde, öğrencilerimizin bir sonraki sene için hazırlık yapmalarının faydalı olacağını düşündük. Bu nedenle tüm 3. sınıf öğrencilerimizin, sınıf ve İngilizce öğretmenleriyle tanışıp birlikte oyunlar oynayarak kaynaşma fırsatı buldukları etkinlik...