Irmak Konserleri Başlıyor!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Irmak Konserleri , İstanbul'un Anadolu yakasında müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı olacak...

Hayır Diyebilmek Workshop (4.Sınıflar)

Psikolojik danışma ve rehberlik birimi tarafından 4.sınıf öğrencileri ile, "Hayır Diyebilmek" konulu workshop gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmada hayır derken dikkat etmemiz gereken detaylara ve onay verme kavramına yer verilmiştir. Çalışmamızın öğrencilerimize yararlı olmasını diliyoruz.

Müzikli Oyunlar Veli-Öğrenci Etkinliği

1. Sınıf öğrencilerimizin müziğe ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, ritmik ve ezgisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Müzikli Oyunlar" etkinliği, velilerimizin de katılımıyla 12 Aralık 2017 tarihinde Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gorbon Seramik Fabrikası Gezisi

Üçüncü sınıf öğrencilerimiz PYP sorgulama ünitesi kapsamında üretim ve üretim aşamalarını yerinde görmek için Gorbon Seramik Fabrikası'na gezi düzenlediler. Bir ürünün üretiminde kalıp çıkarma, fırınlama, boyama ve tekrar fırınlama aşamalarının olduğunu gördüler. Üretimde insan emeğinin rolünü

Eğitici Çalışma "Bedenimi Tanıyorum"

Irmak Okulları'nda, TAP Vakfı tarafından ilkokul 4. Sınıf öğrencilerine, "Bedenimi Tanıyorum" konulu eğitici çalışma gerçekleştirilmiştir. Bu eğitimde cinsiyet kavramına ve cinsiyet farklılıklarımıza göre bedensel özelliklerimizin neler olduğuna değinilmiştir.

4.Sınıflar Süleyman Bulut Söyleşisi

"101 Deyim 101 Öykü"ve "101 Atasözü 101 Öykü" kitaplarının yazarı Sayın Süleyman Bulut, 4. Sınıf öğrencilerimizle deyim ve atasözleriyle ilgili söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye kitapların oluşum sürecini anlatarak başlayan Bulut, deyim ve atasözünün farkından bahsettikten sonra, merak edilen

Eleştirel Okuma Grubu

Kasım 2016'da oluşturduğumuz "Eleştirel Okuma Grubu"muzla bugüne kadar 7 oturum gerçekleştirdik ve toplamda 10 adet kitap üzerinde tartıştık. Okuduğumuz kitapları farklı görüş açılarından değerlendirdik, okuma deneyimlerimizi paylaşarak zenginleştirdik.

Bedensel Sınırlar Workshop (1.Sınıflar)

Psikolojik danışma ve rehberlik birimi tarafından 1.sınıf öğrencileri ile, "Bedensel Sınırlar" konulu workshop gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmada iyi dokunuş, kötü dokunuş, özel bölgelerimiz, hayır diyebilme gibi konulara hikayeler ve videolar eşliğinde değinilmiştir. Çalışmamızın öğrencilerimize

TAP Vakfı Cinsel Sağlık Veli Eğitimini gerçekleştirdik

Cinsel Sağlık Eğitim Programı'nın hangi ihtiyaç ve beklentilerden yola çıkılarak geliştirildiği, kapsamı, ebeveynlerin konuya yaklaşımları ve çocuklarla iletişimlerini destekleyecek önerilere yer verilmiştir.

MedAmerikan Tıp Merkezi Sağlık Bültenleri-3

MedAmerikan Tıp Merkezi ile yaptığımız iş birliği doğrultusunda okulumuzun belirlediği konularda her ay düzenli olarak sağlık bültenleri almaya ve sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.