Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencimiz Batı Ege Yıldırım'ın Karting Başarısı

Öğrencimiz Batı Ege Yıldırım, Karting Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Uşak yarışlarında 3.olma başarısını göstermiştir. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2018 Irmak Yaz Spor Okulumuzu tamamladık..

2018 Irmak Yaz Spor Okulumuzun kapanış gününde; öğrencilerimiz, kendi hazırlamış olduğu koreografi ile dans gösterisi gerçekleştirdi ve şarkılar söyledi. Mezuniyet sertifikasını alan öğrencilerimiz, eğlenceli aktiviteler eşliğinde yaz okulu mezuniyet pastasını kestiler.

Maya Nil Erten'in Kaleme Aldığı "Kedi Ve Eşek" Kitabı Yakında Kitap Raflarında

Yıl bitmek üzereyken öğrencilerimiz hala yaratıcı fikir ve gelecekte iz bırakacak güzel girişimleriyle bizleri şaşırtmaya devam ediyor. 4.sınıf öğrencimiz sevgili Maya Nil Erten'in kaleme aldığı "Kedi ve Eşek" kitabı yakında kitap raflarında yerini alıyor olacak. Bu güzel girişiminde kendisine

İlkokul Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin performanslarıyla renklenen kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Destination Imagination Kulüp Performansı

Bugün Destination Imagination Kulübü öğrencileri arkadaşlarına ve öğretmenlerine küçük bir gösteri sergiledi. Limonata Takımı birbirlerine DI Kulübü hakkındaki düşüncelerini sordukları bir video hazırladılar. Ayrıca Kuşadası'ndaki DI Turnuvası için hazırladıkları videoyu da arkadaşlarıyla

Sosyal Sorumluluk Projesi

Üçüncü sınıf öğrencilerinden Derin Ertun, Efe Özbayır ve Öykü Özbayır'ın duyarlılıkla başlattıkları sosyal sorumluluk projeleri başarıyla sonuçlandı. Öğrencilerimiz "Irmak Şenliğinde" oyuncak satışı yaparak elde ettikleri kazançla kitap satın aldılar ve kitapları Trabzon Ahmet Yahya

1. Sınıflar run for your Wildlife

5. PYP ünitemiz için, 1.sınıflar aileleri sponsorluğunda koşu yarışmasına katıldılar. Öğrencilerimiz nesli tükenen hayvanlara para bağışlayarak yardımda bulunup, onları sahiplenmek için aile ve arkadaşlarından para bağışında bulunmalarını istediler.

Irmak Arboretum Açılışı

3. sınıf öğrencilerimiz PYP Gezegeni Paylaşma teması sonuç değerlendirme çalışması olarak okul bahçesindeki yaklaşık yüz bitki türüne kimlik kartı hazırladılar. Bitki türlerini tanıma, korunması ve devamlılığı kavramlarının eyleme döndüğü çalışmanın adı ancak "Irmak Arboretum" açılışı olurdu.

Irmak İlkokul Öğrencileri Caddebostan Sahilde Hareket Eğitimi Derslerini Yapıyor

Öğrencilerimizin, güneşin D vitamini etkisiyle ve bol oksijenli bir ortamda yaptıkları sporla güne daha zinde bir başlangıç yaparak motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla, ilkokul hareket eğitimi derslerimizi sahilde işledik.

Bilim şenliğimizi gerçekleştirdik

6 Haziran 2018 tarihinde 3. Sınıf öğrencilerimizin liderliğinde Irmak Bilim Şenliği'ni düzenledik. Öğrencilerimiz deney yaparak edindikleri bilimsel araştırma adımlarını yansıttıkları ve karşılıklı etkileşim içinde oldukları bir gün geçirdiler. Bilimin sihirden çok uzak olduğunu,

Öğrencilerimiz, İpek Erkin ve Damla Erkin'in Binicilik Başarısı

Pony PI Ligi Türkiye Kupası Equifun Başlangıç Seviye Yarışması Pes 2, Pes 3, Pes 4 (7-10 Yaş ) kategorisinde, öğrencilerimizden İpek Erkin Türkiye birincisi, Damla Erkin Türkiye üçüncüsü oldular. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Öğrencimiz Kuzey Yoleri 12 Yaş Erkekler Tenis Turnuvasında, 1. olarak altın madalya kazandı.

Öğrencimiz Kuzey YOLERI, Türkiye Tenis Federasyonunun, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Taç Spor Tenis Kulübü tesislerinde düzenlediği 12 Yaş Erkekler Tenis Turnuvasında, 1. olarak altın madalya kazanmıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz

Moda Tasarım Kulübü Defilesi

Moda Tasarım Kulübü öğrencilerimiz, 1 Haziran Cuma töreninde "'Doğanın Renkleri"' temalı defile etkinliğini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin tasarımları ilgi ile izlendi.