Lise Robotik Takımımız River Robotics'ten Yeni Bir Başarı

Lise Robotik takımımız River Robotics 28 Mart -11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası FRC Turnuvası'ndan yine ödülle döndü. Online ortamda gerçekleşen dünyanın her yerinden takımların yarıştığı turnuvanın Türkiye Region'unun sonuçları bugün; 2 Mayıs 2021 Pazar günü açıklandı.

2019 - 2020 Mezuniyet Törenimiz

Lisemizin 16. dönem mezunlarını, biraz gecikmeli de olsa, online mezuniyet töreniyle uğurladık. Pandemi dolayısıyla 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılı sonunda yapamadığımız mezuniyet törenimizi, 10 Nisan 2021 Cuma günü, saat 20.00'de, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve

Lise Öğrencilerimiz Tartıştı: Salgın Hastalıklar ve Ekosistem

Yaklaşık bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci dolayısıyla, lise öğrencilerimiz, coğrafya dersi kapsamında, salgın hastalıklarda ekosistemin ve insan faktörünün önemi üzerinde bir panel hazırlayarak 20 Nisan Salı günü arkadaşlarına sundular.

Görsel Sanatlar Sosyal Sorumluluk Sergisi

Sanatla Gelen İyilik sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 5 ilden katılan 326 öğrencisi ile bir araya gelerek 23 Nisan temalı atölyeler gerçekleştirildi. Öğrencilerin ortaya çıkardığı bir birinden renkli çalışmalardan online sergi oluşturuldu.

MATH Contest 2021

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan ve şubat ayı içinde uygulanan CEMC-Fermat Math Contest 2021 (Centre for Education in Mathematics and Computing) uluslararası matematik sınavının sonuçları açıklandı.

Sanatla Gelen İyilik 23 Nisan Projesi

Irmak okulları görsel sanatlar bölümü olarak hazırladığımız; "Sanatla Gelen İyilik" sosyal sorumluluk projemiz tamamlandı. 23 Nisan kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından katılımcı 326 öğrenciyle çevrimiçi 15 farklı sanat atölyesi gerçekleştirildi.

"Çiz-Anlat" Modern Diller Yarışması Sonuçlandı

Irmak Lisesi öğrencileri, "ÇİZ - ANLAT" yarışması için, hayal güçlerini kullanarak oluşturdukları hikâyeleri hem çizdiler hem de öğrendikleri ikinci dilde yazdılar. 32 öğrencimizin katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen yarışmanın finali, Zoom üzerinden gerçekleşti.

İspanya, Almanya, Fransa Müzelerini Gezdik.

Bir dili öğrenmek sadece o dili konuşabilmek değildir, aynı zamanda o dilin konuşulduğu ülkelerin kültürlerini de bilmek bakış açımızı geliştirir, dünyaya başka bir perspektiften bakmamızı sağlar.

8 ve 12. Sınıf Öğrencilerimiz Yüz Yüze Eğitimde Motivasyon İçin Etkinlikler Yapıyor.

8 ve 12. sınıf öğrencilerimizi, yüz yüze eğitimde sınav stresinden uzaklaştırmak ve motivasyonlarını yükseltmek için; voleybol, streetball, korfbol, florbol, tenis ve modern dans etkinliklerine devam ediyoruz.

Lise Öğrencimiz Kerem Bayındır, Spor Tırmanış Boulder Branşında Türkiye Üçüncüsü Oldu.

Lise öğrencimiz Kerem Bayındır, 13 - 14 Mart tarihlerinde Diyarbakır'da yapılan "Spor Tırmanış Boulder Şampiyonası, Küçük Erkekler A Kategorisi"nde Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Lise Öğrencimiz Damla Örs, Kayak Milli Takımıyla İki Gümüş Madalya Kazandı.

Hazırlık sınıfı öğrencimiz Damla Örs, 3 - 7 Mart tarihleri arasında Lübnan'da düzenlenen "Uluslararası Alp Disiplini Çocuk Kupası Slalom Yarışları" kapsamında Milli Takımımız adına yarışmış ve iki gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

Yandex.Metrica