Lise Kayıtlarımız Başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Özel Irmak Anadolu Lisesine kontenjan dahilinde, LGS sonucuna göre okulun ilan ettiği "Genel Yüzdelik Dilim"e giren ve "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" sonucu olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

RiverRoboticsTeam #8079 FRC İzmir Uluslararası Pre-Season Turnuvası'nda "Rookie All Star" Ödülü Aldı.

Irmak Okulları Lise Robotiks takımı "RiverRoboticsTeam#8079" 21-22 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası FRC İzmir Pre-Season 2020 Turnuvası'nda "Rookie All Star" ödülünü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

6. ATSMUN Konferansı 2020, Yunanistan

7-8 Kasım 2020 tarihlerinde MUN Kulübü öğrencilerimiz (Melike Melodi Şahin, Onat Akçin, Ada Meriç Er, Yaz Öztürk, S.M. Güneş Yüksel, Jülide İdil Aydın, Mobin Hazrati, Kerem Çağan Olgun, ve Cemil Kaan Arslanoğlu) Yunanistan'da bulunan Arsakeia-Tositseia Okulları'nın düzenlediği 6. ATSMUN Sanal

2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına, 21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen online açılış töreniyle "merhaba" dedi.

"Cumhuriyet" Konulu Panelimiz

29 Ekim etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Çarşamba günü 8. sınıflardan oluşan 7 kişilik öğrenci grubumuzla Cumhuriyet konulu panelimizi düzenledik. Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Işıl Özhekim'in liderliğinde yürütülen ve okul bahçemizde gerçekleşen paneli,

Okulumuzun Lise Robotiks Takımı RiverRoboticsTeam #8079 "İyilik Peşinde Koşmaya" devam ediyor. Takımımız bu yıl YGA Bilim seferberliği ile çocukların bilime kavuşması ve yarınımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimlerine katkıda bulunması için koşuyor.

Öğrencimiz Eros Gümüş'ten Yelken Branşında Üçüncülük

9. sınıf öğrencilerimizden Eros Gümüş, 31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde İstanbul?da gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Kupası İl Şampiyonası Yelken Yarışları?nda "Laser" Sınıfı Gençler Kategorisi'nde üçüncü olma başarısı gösterdi.

Irmak Okulları River Robotics Takımı'nın Dünya Şampiyonası Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 29 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC İstanbul Regional Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle dönerek Amerika'nın Houston

Urfodu Kimya Başarısı

11. sınıf öğrencimiz Ali İhsan Kuzucuoğlu Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Kimya dalında 100 üzerinden 95 puan alarak 1.derece diploma ve "Medal of Internal Final Stage Winner" almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Bora Çankaya'nın Tenis Başarısı

Öğrencimiz Bora Çankaya, 03 - 10 Ekim 2020 tarihleri arasında, İstinye Tenis Kulübü'nde düzenlenen Uluslararası Tennis Europe 14 Yaş Tenis turnuvasında tekler kategorisinde Ukraynalı rakibi Heorhii Nazarov'u mağlup ederek şampiyon olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencimiz Tayfun Oral, Uluslararası Math League Yarışmasında Dünya Üçüncüsü!

"Math League" yarışması; öğrencilerin İngilizce ve matematik becerilerini ölçen, onlara kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan ve Amerika ve Kanada başta gelmek üzere, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır.

CEMC - Uluslarası Matematik Yarışmasında Üç Madalya

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan ve şubat ayı içinde uygulanan CEMC (Centre for Education in Mathematics and Computing) uluslararası matematik sınavlarının sonuçları açıklandı.

E-TWINNING Partnerimiz Projesini Bizimle Paylaştı

Kısa bir süre önce Lise Hazırlık ve 9. sınıf 1. grup İspanyolca alan öğrencilerimizle sonlandırdığımız e-Twinning çalışmamızın ardından, İspanya'daki partner okulumuz Instituto Vila-Seca Lisesi (Barselona) Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin mentorluğunda

E-Twinning Projemiz Sonlandı

Ekim ayından itibaren yürütülen "İspanyolca e-Twinning" projesi kapsamında geçtiğimiz mart ayında okulumuz E10244871 kurum kodu ile tescillenmiş Avrupa Birliği Komisyonu Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Müdürlüğü- Erasmus Avrupa Dayanışma Progrmı'na kabul edilerek, bu programın daimi bir üyesi