Lise Kayıtlarımız Başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Özel Irmak Anadolu Lisesine kontenjan dahilinde, LGS sonucuna göre okulun ilan ettiği "Genel Yüzdelik Dilim"e giren ve "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" sonucu olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

1.Dönem İlkokul, Ortaokul ve Lise Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik.

İlkokul, ortaokul ve lise birinci dönem kapanış törenimiz online olarak gerçekleşti. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

TEGV İle Sanat Gönüllüleri Sosyal Sorumluluk Projesi

"Sanatla Gelen İyilik" başlığı altında planladığımız sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında, 28 Ocak 2021'de TEGV ile Sanat Gönüllüleri Projesi'ni gerçekleştirdik.

Köy Okulları İle Hep Birlikte Sanat Sosyal Sorumluluk Projesi

Irmak Okulları olarak, sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem veriyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde de bu sorumluluğumuzun bilincinde "Sanatla Gelen İyilik" başlığı altında bir takım sosyal sorumluluk projeleri planladık.

Lise Öğrencimiz Aysel Damla Örs, Kayak Milli Takımı'na Girmeye Hak Kazandı.

Hazırlık sınıfı öğrencimiz Aysel Damla Örs; 6, 7 ve 8 Ocak tarihlerinde Erzurum Konaklı'da gerçekleştirilen "Alp Disiplini Milli Takım Seçmeleri" kapsamındaki Giant Slalom seçmelerinde ikinci, Slalom seçmelerinde ise üçüncü olarak Kayak Milli Takımı'na girme başarısını göstermiş ve

Maths Rule The World

"Matematik, hayatımızın her alanında dünya algımızı şekillendiren en önemli etmendir." Bu tezden yola çıkan Deniz Gmür, 4 Ocak Pazartesi günü, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize Zoom platformunda "Maths Rule the World" sunumunu yaptı.

RiverRoboticsTeam #8079 FRC ECO FIRST Yarışması'nda Winner Ödülü aldı.

Irmak Okulları Lise Robotiks takımı "RiverRoboticsTeam#8079" FRC Eco-First Community tarafından yapılan 8 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası 2020 Eco-First yarışmasında "Winner" ödülünü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

"Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası"na katılan öğrencilerimiz Cansın Erva Temel, Türkiye genelinde 18. sıraya yerleşerek finale katılmaya hak kazandı.

Her yıl, öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, onlara yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığının izni ve TÜBİTAK'ın destekleri ile Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen

RiverRoboticsTeam #8079 FRC İzmir Uluslararası Pre-Season Turnuvası'nda "Rookie All Star" Ödülü Aldı.

Irmak Okulları Lise Robotiks takımı "RiverRoboticsTeam#8079" 21-22 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası FRC İzmir Pre-Season 2020 Turnuvası'nda "Rookie All Star" ödülünü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

6. ATSMUN Konferansı 2020, Yunanistan

7-8 Kasım 2020 tarihlerinde MUN Kulübü öğrencilerimiz (Melike Melodi Şahin, Onat Akçin, Ada Meriç Er, Yaz Öztürk, S.M. Güneş Yüksel, Jülide İdil Aydın, Mobin Hazrati, Kerem Çağan Olgun, ve Cemil Kaan Arslanoğlu) Yunanistan'da bulunan Arsakeia-Tositseia Okulları'nın düzenlediği 6. ATSMUN Sanal

Öğrencimiz Derin Atakan'dan Kite Board'da Üç Birincilik

9. sınıfı öğrencilerimizden Derin Atakan, 21 - 22 Kasım ve 28 - 29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Formula Kite İzmir Atatürk Kupası İl Yarışları'nda U 19, U 16 kategorilerinde ve Kadınlar Kategorisi'nde birinci olarak üç birincilik elde etmiş oldu.

2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına, 21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen online açılış töreniyle "merhaba" dedi.

Yandex.Metrica