2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılına, 21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen online açılış töreniyle "merhaba" dedi.

Lise Kayıtlarımız Başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Özel Irmak Anadolu Lisesine kontenjan dahilinde, LGS sonucuna göre okulun ilan ettiği "Genel Yüzdelik Dilim"e giren ve "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" sonucu olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

Irmak Okulları River Robotics Takımı'nın Dünya Şampiyonası Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 29 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC İstanbul Regional Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle dönerek Amerika'nın Houston

Urfodu Kimya Başarısı

11. sınıf öğrencimiz Ali İhsan Kuzucuoğlu Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Kimya dalında 100 üzerinden 95 puan alarak 1.derece diploma ve "Medal of Internal Final Stage Winner" almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Tayfun Oral, Uluslararası Math League Yarışmasında Dünya Üçüncüsü!

"Math League" yarışması; öğrencilerin İngilizce ve matematik becerilerini ölçen, onlara kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan ve Amerika ve Kanada başta gelmek üzere, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır.

CEMC - Uluslarası Matematik Yarışmasında Üç Madalya

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan ve şubat ayı içinde uygulanan CEMC (Centre for Education in Mathematics and Computing) uluslararası matematik sınavlarının sonuçları açıklandı.

E-TWINNING Partnerimiz Projesini Bizimle Paylaştı

Kısa bir süre önce Lise Hazırlık ve 9. sınıf 1. grup İspanyolca alan öğrencilerimizle sonlandırdığımız e-Twinning çalışmamızın ardından, İspanya'daki partner okulumuz Instituto Vila-Seca Lisesi (Barselona) Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin mentorluğunda

E-Twinning Projemiz Sonlandı

Ekim ayından itibaren yürütülen "İspanyolca e-Twinning" projesi kapsamında geçtiğimiz mart ayında okulumuz E10244871 kurum kodu ile tescillenmiş Avrupa Birliği Komisyonu Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Müdürlüğü- Erasmus Avrupa Dayanışma Progrmı'na kabul edilerek, bu programın daimi bir üyesi

E-Twinning Projemizde Finale Doğru Gidiyoruz

Ekim ayından itibaren yürüttüğümüz ve yavaş yavaş sonlarına doğru geldiğimiz "İspanyolca e-Twinning" projemizi, her iki ülkenin öğretmenleri ve öğrencileriyle iş birliği ve uyum içinde, online olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Bu ay, öğrencilerimizin İspanyol e-Twinning arkadaşları

Irmak Okulları River Robotics Takımının Şampiyonluk Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 28 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC Ankara Off Season Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle döndü.

"PROVE 4 MATH" Yarışmasında Tayfun Oral, Alp Kesler ve İrem Güner'den Oluşan Takımımız 20 Okul Takımı Arasında 6. Oldu

Öğrencilerin eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı kullanma, muhakeme gücünü geliştirme ve neden - sonuç ilişkileri kurabilme yeteneklerini geliştirme amacıyla, 9 Ocak Perşembe günü, İstanbul çapında düzenlenen "PROVE 4 MATH" ispatlı matematik yarışmasına katılan öğrencilerimiz

Pentatlon Bilgi Yarışmasında Dördüncülük

Eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmak amacıyla, 25 Şubat Salı günü, İstanbul genelinde düzenlenen Fmv Ayazağa Işık Okulları 14. Pentatlon Bilgi Yarışması'na 15 okul katıldı.

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını Sanal Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizin estetik bakış açılarını geliştirmek ve sanatsal farkındalıklarını arttırmak amacıyla, Görsel Sanatlar Bölümü olarak çalışmalarımızı uzaktan eğitim döneminde de sürdürüyoruz.

SACMUN 2020 Konferansı

05-08 Mart 2020 tarihlerinde MUN Kulüp öğrencilerimiz H. Başar Sadıkoğlu, Sude Lara Atalay, Selen Ela Uygur, Buse Gümüş ve Ada Meriç Er II. SACMUN Konferansına katıldılar. Katıldıkları canlı münazaralarda dünya sorunlarına çözüm bulmaya çalışarak aktif olarak çalışmalar yürüttüler.

Young Artist Challenge Fotoğraf Yarışması

Öğrencilerimizin sanat tarihine olan ilgilerinin artırılması ve yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen "Young Artist Challenge" yarışmamız sonuçlandı. Yarışmaya katılanlar, çeşitli materyalleri kullanarak sanat tarihine damga vuran eserleri özgün bakış açılarıyla yeniden

Yandex.Metrica