Irmak Yaz Okulu başlıyor!

24-28 HAZİRAN / 01-05 TEMMUZ / 08-12 TEMMUZ / 15-19 TEMMUZ 2024

Anaokulu 4, 5, 6 yaş, ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıf ve ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanan Yaz Okulu programımızla öğrencilerimizin sanat ve sportif becerilerini keşfetmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Programımızda öğrencilerimiz, birbirinden farklı spor branşlarında becerilerini geliştirirken Drama, resim ve müzik dersleri ile yeteneklerini keşfetmiş olacaklar. Yaz okulumuzda öğrencilerimiz sağlam bir vücut duruşu alışkanlığı elde etmenin yanı sıra, sporun doğası gereği takım ruhu, işbirliği, fair play, başarıyı kutlama ve mağlubiyeti kabul etme gibi birçok sosyal beceriyi de doğal süreçlerde davranışa dönüştürecekler.
Programımız; İngilizce, yüzme, cimnastik, tenis, uluslararası oyunlar, korfbol, florbol, basketbol, futbol, voleybol, yoga branşlarının yanı sıra resim, drama, müzik, robotik gibi eğlence dolu dersleri ve kitap okuma saatlerini de içermektedir. Öğrencilerimiz spor sonrasında fiziksel dinlenme sürelerini de verimli bir şekilde değerlendireceklerdir.

Kayıt işlemleri için muhasebe birimine, yaz okulu program bilgileri için de 0216 411 39 23 / 420 dâhili hattan Beden Eğitimi Bölümümüze ve melihfatih.temel@irmak.k12.tr mail adresinden yaz okulu koordinatörümüz Melih Fatih Temel’e ulaşabilirsiniz.

Yaz okulumuza, yaş gruplarına uygun okul dışı öğrenciler de başvurabilir. Son başvuru tarihi 07 Haziran 2024’tür. Tüm öğrencilerimizi yaz okulumuza bekliyoruz.

Broşüre ulaşmak için tıklayınız.

YAZ-OKULU-WEBtr