2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

1.Dönem İlkokul, Ortaokul ve Lise Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik.

İlkokul, ortaokul ve lise birinci dönem kapanış törenimiz online olarak gerçekleşti. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Sanatla Gelen İyilik - Hikayemi Dinler Misin ?

Irmak okulları görsel sanatlar bölümümüzün hazırladığı "Sanatla Gelen İyilik" sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan akran paylaşımının ilki gerçekleştirildi. 6C sınıfı öğrencimiz Duru Janset Akyüz kendi yazdığı ve resimlediği eğlenceli hikâyesini

İlkokul Öğrencilerimizin Online İstanbul Modern Gezisi

İlkokul tüm seviye öğrencilerimiz ile 6 - 22 Ocak 2021 tarihlerinde, görsel sanatlar dersi kapsamında İstanbul Modern Müzesinin "Sanatın Kimyası" ve "Selma Gürbüz; Dünya Diye Bir Yer" adlı çevrimiçi sanal sergi etkinliği gerçekleştirildi.

Farklı Dillerde Okuyoruz

Öğrencilerimizde kitap ve okuma sevgisini, uluslararası bakış açısını geliştirmek amacıyla, farklı dillerde olmak üzere, veli - öğrenci okuma etkinliği gerçekleştirdik. Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Rusça kitaplar okuyan velilerimiz, okudukları

Yazar Tülin Kozikoğlu ile söyleşimizi gerçekleştirdik.

"Pes Etmek Yok" kitabının yazarı Sayın Tülin Kozikoğlu 1. sınıf öğrencilerimizle interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşisine, yazının dünden bugüne gelişimini anlatarak başlayan KOZİKOĞLU, daha sonra kitabın basım aşaması ve kitapta emeği geçenler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Çocuk Bakımının Püf Noktaları Eğitimi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından, çocuklarımızın birincil bakım verenleriyle ilişkisinde sosyal ve duygusal ihtiyaçlara dikkat çekmek ve bu anlamda farkındalık yaratmak amacıyla, 1 Aralık 2020 - 12 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenen 7 haftalık

İlkokul Öğrencilerimizle "Online" Irmak Çadır Kampı Yaptık.

Evlerimizde bulunduğumuz bu süreci verimli ve keyifli bir şekilde değerlendirmek ve öğrencilerimizin kampçılıkla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirecek bir ortam yaratmak amacıyla "Online Çadır Kampı" düzenledik.

2021 Yeni Yıl Resim Sergisi

Uzaktan eğitim sürecinde olduğumuz bu dönemde, görsel sanatlar derslerimiz kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin yeni yıl temasıyla ürettiği sanat çalışmalarını sanal bir sergi ile bir araya getirdik.

Dördüncü Sınıf Öğrencilerimiz, ABD'li Beden Eğitimi Öğretmeni John Reid ile "Online" Beden Eğitimi Dersi Yaptı.

Beden Eğitimi Bölümü olarak, en temel amaçlarımızdan biri de öğrencilerimizin birer dünya vatandaşı olmalarını sağlamaktır. PYP öğrenen profillerinden; bilgili, iletişim kuran ve açık görüşlü öğrenen profillerini içselleştirmek, bu becerilerin günlük yaşama aktarılmasını sağlamaya destek olmak için

Öğrencimiz Nil Gönen'den Yelken Branşında Üçüncülük

4. sınıf öğrencilerimizden Nil Gönen, 13-16 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen Açık İl Birinciliği Yelken Yarışları'nda "Optimist" Sınıfı Küçükler Kategorisi'nde üçüncü olma başarısı gösterdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Modern Diller 3. Sınıf PYP Etkinliği

3. sınıf öğrencilerimizle Modern Diller dersi kapsamında PYP sorgulama ünitesi "Hak ve sorumluluklarımız yaşamımızı etkiler." ana fikrinden yola çıkarak 4 Kasım Çarşamba günü zoom platformunda Halıcıoğlu İşitme Engelliler Okulu'nda okuyan öğrencilerle bir araya geldik.

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını 29 Ekim Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı yansıtan coşkulu ve heyecanlı resimler hazırladık. Hazırlanan çalışmaları online platformumuzda sergileyerek sizlerle paylaşmak istedik.

Aktivistler ve İzleri

Üçüncü sınıflarda "Kim Olduğumuz" PYP teması kapsamında Çocuk Hakları Sözleşmesi üzerinde durduk. Sözleşmede yer alan maddeleri tartıştık. Uluslararası bakış açısını ele almak için haklar için mücadele eden aktivistlere değindik.

Yandex.Metrica