2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını Sanal Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizin estetik bakış açılarını geliştirmek ve sanatsal farkındalıklarını arttırmak amacıyla, Görsel Sanatlar Bölümü olarak çalışmalarımızı uzaktan eğitim döneminde de sürdürüyoruz.

4. Sınıflar Süleyman Bulut Söyleşisi

"101 Deyim 101 Öykü" ve "101 Atasözü 101 Öykü" kitaplarının yazarı Süleyman Bulut, 4. sınıf öğrencilerimizle deyim ve atasözleri üzerine bir söyleşi için bir araya geldi. Söyleşiye kitapların oluşum sürecini anlatarak başlayan Bulut, deyim ve atasözünün farkından bahsettikten sonra,

4. Sınıflar 2019 Poetry Slam Etkinliği

Bugün, 4. sınıflarımız 2020 Poetry Slam etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz son haftalar boyunca derslerinde farklı şiir türlerini çalıştılar ve aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşmak istedikleri şiirleri seçtiler. 3. Sınıflarımızın izleyici olarak katılım gösterdiği etkinliğimiz oldukça başarı

Eko-Tim Mavi Kapak Kampanyası

Eko -Tim öğrencilerimizin okulumuzda atıkların geri dönüşümüne ve engelsiz yaşama dikkat çekmek amacıyla başlattığı ve yürüttüğü mavi kapak kampanyasıyla biriktirdiğimiz 82 kg kapağı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine (TOFD) teslim ettik.

3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimizle "Zaman Yönetimi" Konulu Sınıf Çalışması Yapıldı.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümümüz 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle; "Zaman Yönetimi" konulu sınıf çalışması gerçekleştirmiştir. Bu çalışmada zaman kavramından bahsedilerek zamanı yönetmek konusunda öğrencilerin farkındalık kazanmaları hedeflenmiştir. Öğrencilerimize hem sordukları sorular

Minik Erkek Basketbol Takımımız Marmara Kolejinde Düzenlenen Turnuvaya Katıldı.

Minik Erkek Basketbol takımımız 7 ve 8 Mart tarihlerinde Marmara Kolejinde düzenlenen turnuvaya katıldı. Turnuvada üç maç yapan miniklerimizin başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

Anadolu Efes - Olympiakos Basketbol Maçına Irmak Ailesi Olarak Katıldık.

6 Mart Cuma günü oynanan Anadolu Efes - Olympiakos basketbol maçına Irmak Ailesi olarak katıldık. İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik bu etkinlikte öğrencilerimiz, basketbol sporunu Avrupa'nın en iyi ligi olan Euroleague organizasyonuyla izleyerek motivasyonlarını artırdılar.

3.Sınıf Kids Athletics Etkinliğimiz Tamamlandı.

3.sınıflar düzeyindeki öğrencilerimizin, psikomotor beceri ve koordinasyon gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

İlkokul Öğrencilerimizden, Elif Terece ve Sinan Uslu Uluslararası BIOR Yelken Yarışlarından Derece ile Döndü.

4 - 7 Mart tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleşen BIOR (Bodrum International Optimist Regatta) yelken yarışlarına 2 A sınıfı öğrencilerimizden Elif Terece ve 4 C sınıfı öğrencilerimizden Sinan Uslu katıldılar. 17 ülkeden 388 sporcunun katıldığı organizasyonda Sinan Uslu 5. olurken Elif Terece de

Destination Imagination Takımımız, Forever DI 27 Şubat-1 Mart Tarihleri Arasında Antalya'da Düzenlenen Destination Imaginaton Turkiye Finaline Katıldı.

4. Sınıflardan oluşan Destination Imagination takımımız, Forever DI 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Antalya?da düzenlenen Destination Imaginaton Turkiye Finaline katıldı. Öğrencilerimiz takım görevlerinin yanı sıra anlık görevlerini de başarıyla tamamladı.

1.Sınıf Kids Athletics Etkinliğimiz Tamamlandı.

1.sınıflar düzeyindeki öğrencilerimizin, psikomotor beceri ve koordinasyon gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencimiz Zeynep Ada Mahmutoğlu, Ritmik Cimnastik Branşında İkincilik ve Altıncılık Elde Etti.

İlkokul öğrencimiz Zeynep Ada Mahmutoğlu, 21 - 23 Şubat tarihlerinde gerçekleşen 2. İstanbul Baby Cup Turnuvası, 2013 Doğumlular A Kategorisi Top Serisi'nde ikinci, Serbest Seri?de ise altıncı oldu. Öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye IB Okulları Müdürler ve Koordinatörler Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

21 Şubat Cuma günü Türkiye IB okullarının komisyon toplantısına ev sahipliği yaptık. Türkiye'nin dört bir yanından IB'nin farklı programlarını (PYP, MYP, DP) uygulayan aday ve otorize okulların yönetici, program koordinatörleri ve öğretmenleri bir araya gelerek eğitim süreçleri ve uygulama adımları

4.Sınıf Kids Athletics Etkinliğimiz Tamamlandı

4. sınıflar düzeyindeki öğrencilerimizin, psikomotor beceri ve koordinasyon gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

Yandex.Metrica