2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı İçin İlkokul Sınıf Kontenjanlarımız Dolmuştur.

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için ilkokul sınıf kontenjanlarımız doludur. Kontenjan açığı olmaması nedeniyle ilkokul 1.sınıflarımıza öğrenci alımı yapılmayacaktır.

Özyeğin Üniversitesi Sporcuları, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Spor Paneli" Kapsamında İlkokul Öğrencilerimizle Buluştu.

İlkokul öğrencilerimiz için, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen "Online Spor Paneli"nde, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil eden,

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

Nıck Cave'in Oyun Bahçesinde 23 Nisan Sergisi

23 Nisan kutlamalarına paralel olarak ilkokul öğrencilerimizin çalışmalardan oluşan 'Nick Cave'in Oyun Bahçesinde 23 Nisan' isimli sergimize davetlisiniz.

Pera Müzesi Çevrimiçi Zevk Meselesi Sergi Gezisi

23 Nisan kutlamalarına paralel olarak 1. Sınıf öğrencilerimiz Pera Müzesi'ndeki Zevk Meselesi sergisini gezdi. Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar derslerinde tanıdıkları Amerikalı sanatçı Nick Cave'in video performansını görme fırsatı yakaladılar.

Öğrencimiz Nil Gönen, Yelken Branşında Üçüncü Olarak Milli Takım Kampına Katılmaya Hak Kazandı.

4. sınıf öğrencilerimizden Nil Gönen, 3 - 9 Nisan tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen TYF "Optimist Junior" Milli Takım Seçme Yarışları'nda, 112 sporcunun katıldığı genel klasmanda dördüncü, kızlar kategorisinde de üçüncü olarak Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

İlkokul Öğrencimizden Teniste Birincilik ve İkincilik

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 3 - 4 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenen "8, 9 ve 10 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası"nda ilkokul öğrencilerimizden Bora Lipinski ve İmge Çetinkaya birinci olurken Ozan Çetinkaya da ikincilik elde etti. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

23 Nisan ve MEF International İle Buluşma

Okulumuzda "Amerikalı sanatçı Nick Cave'in Oyun Bahçesinde 23 Nisan Kutlamaları" başlığı altında etkinliklerimiz devam etmektedir. Uluslararası bir bilinç ile gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimiz yabancı dillerinde sanatçıyı tanıttılar.

Sanatçı Grubu "Hayırlı Evlat" İle 'Mutluluğun Sırrı' Atölyesi

Görsel sanatlar bölümü olarak düzenlediğimiz 'Mutluluğun Sırrı' atölye etkinliğinde 2. Sınıftan bir grup öğrencimiz Pera Müzesi'nde sergilenen "Hayırlı Evlat" sanatçı grubuyla buluştular. Sanatçılar önce kendi mutluluk şarkıları hakkında bilgi verdiler.

Modern Diller "Hayvanlar Bizim Dostlarımızdır" Etkinliği

Modern Diller Bölümü olarak 3. Sınıflarımızla ders içi etkinliği kapsamında "HAYVANLAR BİZİM DOSTLARIMIZDIR" temalı partimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hedef dillerinde kelimeleri öğrenirlerken aynı zamanda da Edinburgh, Santiago ve Houston gibi dünyaca ünlü Hayvanat Bahçelerini

Lise Öğrencimiz Kerem Bayındırla Spor Tırmanış Hakkında Söyleşi Yaptık.

Lise öğrencimiz Kerem Bayındır, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle Zoom üzerinden "spor tırmanışı" hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda bizlere spor tırmanışının nasıl yapıldığını canlı olarak da gösterdi.

Yandex.Metrica