ATC (Sonbahar Öğretmenler Konferansı)

ATC (Sonbahar Öğretmenler Konferansı)

ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu

Türkiye genelinde yirmi yedi yıldır düzenlenen ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu, 18 Ekim Cumartesi günü Robert Kolejde gerçekleştirilmiştir.
Sempozyuma okulumuzdan 30 öğretmen ile katılım sağlanmış ve öğretmenlerimiz tarafından dört sunum yapılmıştır. Sempozyumda ülke genelindeki farklı okullardan gelen öğretmenler tarafından yapılan sunumlar aracılığıyla yapay zekâ, eğitimde iyi örnekler,  ömür boyu öğrenme, farklı eğitim modellerini takip etme ve vizyon geliştirme konuları üzerinde durulmuştur.
Bu sempozyum aracılığıyla, öğretmen eğitimi süreçlerine katkı sağlanmış; elde edilen kazanımların öğrencilerimize yüksek fayda sunacak biçimde eğitim ortamlarımıza yansıtılması hedeflenmiştir. Öğrenme yolculuğumuz, öğretmenlerimiz için de devam edecektir.