2021 - 2022 Irmak Caddebostan Anaokulu Anasınıfı Kura Başvuru Süreci

Okulumuzu tanıtmak amacıyla, 30 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'de Zoom üzerinden bir tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya öğrenci başvuru formunu dolduran velilerimiz katılabilecektir.

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

Çocuk Bakımının Püf Noktaları Eğitimi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından, çocuklarımızın birincil bakım verenleriyle ilişkisinde sosyal ve duygusal ihtiyaçlara dikkat çekmek ve bu anlamda farkındalık yaratmak amacıyla, 1 Aralık 2020 - 12 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenen 7 haftalık

Irmak Anaokulu Olarak Yeni Yılı "Happy Sports Day" Etkinliği ile Karşıladık.

Öğrencilerimizin motor becerilerini geliştirecek bir ortam yaratmak ve yılbaşına doğru eğlenceli bir zaman geçirmek amacıyla "Happy Sports Day" etkinliği düzenledik. Etkinliğimizde spor, müzik ve dansın yanı sıra, eğlenceli yarışmalar da yaptık. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize

Irmak Anaokulu Okula Uyum Programı

Irmak Anaokulu öğrencilerimiz, bugün okulumuza gelerek öğretmenleriyle bireysel görüşmeler yaptılar. Okulumuzun bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli aktiviteler yaparak keyifli vakitler geçirdiler.

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını Sanal Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizin estetik bakış açılarını geliştirmek ve sanatsal farkındalıklarını arttırmak amacıyla, Görsel Sanatlar Bölümü olarak çalışmalarımızı uzaktan eğitim döneminde de sürdürüyoruz.

Matematik Haftası

Bu hafta Coral sınıfı öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce dersinde eğlenceli matematik aktiviteleri yaptılar. Simetri ve üç boyutlu geometrik şekiller oluşturup, oyun hamurundan yaptıkları kurabiyelerini kişi sayısına göre paylaştırdılar.

Gezegeni Paylaşma

Anaokulu Dolphin sınıfımız metal tellerin elektriği nasıl ilettiğini araştırdı. Öğrencilerimiz bir elektrik bağlantısı kurmak için kabloları nasıl bağlayacaklarını, bağlantıları nasıl keseceklerini ve bağlantılar çalışmadığında sorunu nasıl çözeceklerini öğrendiler. Bu interaktif öğrenme deneyimi

Matematik Haftası

"Pi Sayısı" haftası kapsamında biz de sınıfımızda çeşitli matematik çalışmaları gerçekleştirdik. İstasyon çalışmalarımızda yarım-bütün-çeyrek kavramını pekiştirdik. Rakamları bir araya getirip büyük sayılar oluşturduk. Oyun hamuru ve kürdanlarla üç boyutlu şekiller tasarladık.

Gezegeni Paylaşmak, Bitkiler

Gezegeni Paylaşmak disiplinler arası teması altında Denizyıldızları sınıfı, "Yakın çevremizdeki canlılara karşı bir sorumluluğumuz var." Ana fikrinden yola çıkarak çeşitli tohumları inceleyip tohum ekme çalışmaları yaptılar. Bu çalışmada öğrencilerimizin farklı tohumları keşfetmeleri, tanımaları

Dünya Kitap Günü

5 Mart Perşembe günü, anaokulu 4, 5 ve 6 yaş sınıflarımız Dünya Kitap Günü'nü kutladılar. Öğrencilerimizin sevdikleri bir kitaptaki karaktere benzeyerek geldikleri bu özel günde, sevdikleri kitabı ve karakteri arkadaşlarına tanıtma fırsatı yakaladılar.

Kendimizi İfade Etme Yolları?

Anaokulu Jellyfish sınıfımız geçen hafta Perşembe günü oyun parkımızın yapımından arta kalan ahşap parçaları zımparaladılar. Kendimizi İfade Etme Yolları ünitesinde hikâye ve masallar konusunu işleyen Jellyfish sınıfı bu parçalarla kendi sınıflarında bir masal kalesi oluşturmaya karar verdi.

Gezegeni Paylaşma

Anaokulu Dolphin sınıfımız su taşıma oyunumuzda çok eğlendiler. İki grup da 20 bardak su ile oyuna başladı ve yarış sonucunda matematik becerilerimizi kullanarak tekrar ölçüp bir grubun 2 bardak, diğer grubun 3 bardak suyu oyun esnasında kaybettiği sonucuna ulaştık.

Türkiye IB Okulları Müdürler ve Koordinatörler Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

21 Şubat Cuma günü Türkiye IB okullarının komisyon toplantısına ev sahipliği yaptık. Türkiye'nin dört bir yanından IB'nin farklı programlarını (PYP, MYP, DP) uygulayan aday ve otorize okulların yönetici, program koordinatörleri ve öğretmenleri bir araya gelerek eğitim süreçleri ve uygulama adımları

Yandex.Metrica