19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi gerçekleştirdik.

Ulusumuzun Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı online olarak gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

Irmak Anaokulu Hazırlık Sınıfı Kura Çekilişimiz Sonuçlandı

Kura Çekilişi sonrasında Anaokulu Hazırlık Sınıfımıza kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz. IRMAK AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ!

Anaokulu Öğrencilerimizle Online "Kids Gymnastics" ve "Kids Tennis" Etkinliği Yaptık.

Evlerimizde bulunduğumuz bu süreçte, anaokulu öğrencilerimizin sporu bir yaşam biçimi haline dönüştürmelerini sağlamak amacıyla, "Online Kids Gymnastics ve Kids Tennis" etkinlikleri yaptık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, online olarak gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir törenle kutladık.

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı için, anaokulu hazırlık sınıflarımıza ve 1. sınıflarımıza kura ile öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detaylı açıklama, web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

Anaokulu Öğrencilerimiz "Cooperative Learning" Etkinliğinde Spor Branşlarıyla Tanıştılar.

Beden Eğitimi Bölümü öğretmenlerimizin anaokulu öğrencilerimiz için planladığı etkinlikte; yüzme, modern dans, kayak, kiteboard, basketbol, binicilik, tenis, yelken, oryantiring ve go karts spor branşları tanıtıldı.

Çocuk Bakımının Püf Noktaları Eğitimi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından, çocuklarımızın birincil bakım verenleriyle ilişkisinde sosyal ve duygusal ihtiyaçlara dikkat çekmek ve bu anlamda farkındalık yaratmak amacıyla, 1 Aralık 2020 - 12 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenen 7 haftalık

Irmak Anaokulu Olarak Yeni Yılı "Happy Sports Day" Etkinliği ile Karşıladık.

Öğrencilerimizin motor becerilerini geliştirecek bir ortam yaratmak ve yılbaşına doğru eğlenceli bir zaman geçirmek amacıyla "Happy Sports Day" etkinliği düzenledik. Etkinliğimizde spor, müzik ve dansın yanı sıra, eğlenceli yarışmalar da yaptık. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize

Irmak Anaokulu Okula Uyum Programı

Irmak Anaokulu öğrencilerimiz, bugün okulumuza gelerek öğretmenleriyle bireysel görüşmeler yaptılar. Okulumuzun bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli aktiviteler yaparak keyifli vakitler geçirdiler.

Irmak Okulları Tüm Paydaşlarını Sanal Resim Sergisi'ne Davet Ediyor.

Öğrencilerimizin estetik bakış açılarını geliştirmek ve sanatsal farkındalıklarını arttırmak amacıyla, Görsel Sanatlar Bölümü olarak çalışmalarımızı uzaktan eğitim döneminde de sürdürüyoruz.

Matematik Haftası

Bu hafta Coral sınıfı öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce dersinde eğlenceli matematik aktiviteleri yaptılar. Simetri ve üç boyutlu geometrik şekiller oluşturup, oyun hamurundan yaptıkları kurabiyelerini kişi sayısına göre paylaştırdılar.

Yandex.Metrica