Merhaba

Irmak Anaokulumuzda; her bir öğrencimizin okula ve öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştirebilmesi  için zengin öğrenme ortamları sunulur.

Uluslararası IB PYP programımız; oyun temelli, sorgulama yoluyla ve doğa temelli bir yapıya sahiptir.

Müfredat çalışmalarımız uluslararası ve deneyimli öğretmenlerimizle tam gün İngilizce olarak yürütülür.

Öğrencilerimizin pedagojik yaklaşımlarla günlük hayatları içinde İngilizce kendilerini ifade edebilmeleri için güçlü bir eğitim verilir. Her bir öğrencimizin başarılı olabilmesi için bireysel farklılıkları dikkate alınarak okula olan uyumu, öğretmenleri ile güçlü bir duygu bağı kurması hedeflenir.

Öğrencilerimizin becerilerini geliştirmek, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek için okul bahçesi ve okulumuzun diğer  fiziksel alanları günlük programımızda önemli bir yer alır.

Anaokulu Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız