Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

Kış Müzik Okulu Kayıtlarımız Başladı

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Müzik Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Müzik kurslarımız, 1. Dönem 13 hafta şeklinde planlanmıştır. Kurslarımızda öğrencilerimize piyano, yan flüt, keman, çello, klasik gitar, elektro gitar ve bateri

10. Sınıflarımız İslam Teknoloji Tarihi ve Ayasofya Müzelerini Gezdi

10. sınıflarımız, 14 Kasım Çarşamba günü, tarih dersi kapsamında İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesine ve Ayasofya Müzesine bir gezi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, gezide İslam coğrafyasındaki bilimsel gelişmeleri, buluş ve icatları gözlemlediler ve İstanbul'un en eski ve en görkemli

DELF Sertifikaları Lise Öğrencilerimize Teslim Edildi

Geçtiğimiz Mayıs ayında lise öğrencilerimizin Fransızca dil düzeylerini belirlemek için Fransız Kültür tarafından uygulanan DELF A1 , A2 ve B1 sınavının sertifikaları Okullar Müdürü Metin Yoleri tarafından öğrencilerimize teslim edildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Validebağ Öğretmenevi ve Hababam Sınıfı Ziyareti

3.sınıf öğrencilerimizden oluşan koromuz ve Huzurevi projesinde gönüllü olan lise öğrencilerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Validebağ Öğretmenevini ziyaret ettiler. Koromuzun seslendirdiği şarkılar öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattı.

FIT Sertifikaları Lise Öğrencilerimize Teslim Edildi

Geçtiğimiz Mayıs ayında ortaokul öğrencilerimizin Almanca dil düzeylerini belirlemek için GOETHE Enstitüsü tarafından uygulanan FIT A1 ve A2 sınavının sertifikaları Okullar Müdürü Metin Yoleri ve Lise Müdür Yardımcısı Arkın Duman tarafından öğrencilerimize teslim edildi.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla "Cumhuriyet Tenis Turnuvası" düzenledik.

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları Sergisi

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları kütüphanenizde sergilenmektedir.

Öğrencimiz Onur Dördüncü'nün Başarısı

20 - 22 Ekim 2018 Tarihleri arasında, Ülker Sports Arena Etkinlik Salonunda gerçekleşen Turkish Robotics Off-Season 2018?de, Türkiye genelinde turnuvaya katılan 64 lise takımı, robotlarıyla yarıştı.

Oryantiring Takımı

4 Kasım 2018 Pazar günü Kapalıçarşı'da yapılan ve 24 ülke sporcusun kırk farklı kategoride yarıştığı "stanbul 5 Gün Oryantiring Yarışları"na (ist5days) Irmak Ortaokulu ve Irmak Lisesi olarak katılım gösterdik.

Öğrencimiz Yağmur Ektaş'ın Yüzme Başarısı

Lise öğrencimiz Yağmur Ektaş, Kadıköy ilçesi okulları arasında düzenlenen "95. Yıl Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları"nda, 50 Metre Kelebek kategorisinde ilçe ikincisi, 50 Metre Serbest kategorisinde de ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

Öğrenci Meclis Seçimleri İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde gerçekleştirildi.

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün önemli bir parçası olan Öğrenci Birliği seçimleri, okul genelinde 1 - 12. sınıf öğrencilerinin ve tüm Irmak çalışanlarının oy kullanmasıyla 18 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.