Geleneksel Irmak Şenliği

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Irmak Şenliği, 6 Mayıs Pazar günü 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Şenlik programı Irmak ailesinin keyifli vakit geçireceği sanatsal, sportif ve eğlenceli aktivitelerden oluşuyor

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Sanatçı Burhan Özer İle Atölye Etkinliği

19 Nisan 2018 tarihinde, lise seçmeli görsel sanatlar dersi öğrencilerimizin sanatsal bakış açılarını geliştirmek için Burhan Özer ile bienal atölye etkinliği gerçekleştirildi. Doğanın yansımasına vurgu yapılan çalışmada öğrencilerimiz suluboya tekniğini de öğrenmiş oldular.

Uluslararası Gün Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Her yıl 23 Nisan Dünya Çocuk günü kutlamaları kapsamında organize edilen Uluslararası Gün etkinliğimizi 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, Polonya, Etiyopya, Güney Kore, İskandinav Ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin standlarını gezerek pasaportlarına

Özyeğin Üniversitesini Gezdik

Öğrencilerimizin üniversite yaşantısını tanımaları ve üniversite programlarına dair bilgilerini arttırmaları amacıyla düzenlediğimiz üniversite tanıtım gezilerimiz kapsamında 17 Nisan Salı günü, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Meral ÖNEMCİ eşliğinde,

Özü Cup Yelken Yarışları'nda ikincilik elde ettik

Öğrencimiz Murat Varlık, Özyeğin Üniversitesi tarafından Moda Deniz Kulübü'nde düzenlenen ve İstanbul bölgesinden seçkin liselerin katılımıyla gerçekleşen Özü Cup Yelken Yarışları'nda ikincilik elde etti.

Genç Erkek Tenis Takımı Başarısı

11 - 12 Nisan 2018 tarihleri arasında Marmara Eğitim Kurumlarında düzenlenen Gençler Tenis Turnuvası, ana tabloda öğrencilerimiz Alp Tugay birinci, Efe Eroğlu dördüncü; Consolation B kategorisinde Buğra Kurgan birinci, Consolation A kategorisinde de Arın Türk ikinci oldular. Öğrencilerimizi kutluyor

Lise Basketbol Turnuvası

Öğrencilerimize basketbol sporunu sevdirebilmek, okul, takımlarındaki performanslarını gözlemleyebilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 20 Mart - 12 Nisan tarihleri arasında basketbol turnuvası düzenledik.

RCIMUN Konferansı 2018

03-07 Nisan 2018 tarihlerinde Irmak Lisesi MUN Kulüp öğrencilerimiz (Rüzgar Ağaoğlu, Ecenaz Bilgili, Bora Erdogan, Buse Gümüş and Elif Tellal), kulüp öğretmenleri Amy Woods ve John Zourbakis ile birlikte

5. Irmak Bienali Caddebostan Mine Sanat Galerisinde

5. Irmak Bienali kapsamında oluşturulan sanatsal çalışmalar, 10 Nisan Salı günü Caddebostan Mine Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu. Öğrencilerimizin duygu, düşünce ve izlenimlerini özgün sanatsal tasarımlara dönüştürerek oluşturduğu ürünleri 20 Nisan tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Yelken Şampiyonası'nda 1 ikincilik, 1 dördüncülük elde etik.

Okullar Arası İstanbul Yelken Şampiyonası'nda; ortaokul öğrencilerimizden Selim Uslu, Optimist Junior Genel Klasman?da İstanbul ikincisi, lise öğrencimiz Murat Varlık, Laser 4.7 Genel Klasman'da İstanbul dördüncüsü oldu.

CEMC Uluslarası Matematik Yarışmasında Başarı

Matematik alanında küresel bir bakış açısı kazanmaları için, özellikle bu alanla yakından ilgilenen ve akademik ön hazırlığa sahip öğrencilerimizi, kendilerini uluslararası düzeyde sınayabilecekleri bir ortam hazırlamak ve materyal sağlamak amacıyla uluslararası sınavlara girmeye teşvik ediyoruz.

Irmak Lisesi Öğrencilerimiz, 21. Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması'nda..

Lise Orkestrası öğrencilerimiz Umut Türkel, Zeynep İnanç, Oğuz Dündar, Defne Doruk, Buğra Kurgan, Ayşegül Ağır, Berkan Doruk Eke ve Damla Us 24 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Cemre Şenoğlu Krahn İle Atölye Etkinliği

28 Mart 2018 tarihinde, bienal atölye etkinlikleri kapsamında, lise hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, genç ressam Cemre Şenoğlu Krahn ile çalıştılar. Sanatçı; duvar resmi, mobilya tasarımı ve kara tahta üzeri illüstrasyon çalışmalarından oluşan işler hakkında bilgi verdikten sonra,