"Sınıf Geçme Sistemi" Hakkında Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

12 Eylül Perşembe günü, hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerimizle Sınıf Geçme Sistemi hakkında bir bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz tarafından, lise kademesindeki sınıf geçme koşulları, ders ve dönem ortalamalarının

Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) İçeriği Semineri

09 Eylül Pazartesi günü 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak üniversite sistemi hakkında Yurt İçi Üniversite Danışmanı ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölüm Başkanı Meral ÖNEMCİ tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Mezunlar Buluşmamızı Gerçekleştirdik

Irmak mezunlarının birbirleriyle ve okullarıyla olan iletişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Irmak Mezunlar Buluşması" 8 Eylül Pazar günü gerçekleşti. Onları çok özlediğimizi ve bu tür toplantıları sık sık yapmamız gerektiğini bizlere hissettiren değerli mezunlarımıza katılımları

Oryantasyon Trekkingi

Öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşma ve ekibe uyum sağlama sürecini hızlandırmak, onlara doğayı sevme ve koruma bilinci kazandırmak ve Irmak ruhuyla yeni bir döneme "Merhaba" demek amacıyla, 18 Eylül Çarşamba günü Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerimize yönelik "Irmaklılar Belgrad Trekking Etkinliği

Okul Turumuzu ve "Buddy Programı"mızı Gerçekleştirdik

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz tarafından düzenlenen ve okulumuzun ilk günü başlatılan oryantasyon programımız, bugün sona ermiştir. Yeni öğrencilerimizin okulumuza adapte olmalarına yardımcı olmak için oluşturulmuş programımız kapsamında gerçekleştirilen Buddy Programı,

Irmak Okulları Robotiks Takımı Stand Etkinliği

Irmak Okulları robotiks takımı "River Robotics Team" öğrencilerimiz, ortaokul ve lise veli tanışma toplantısında stand açarak FRC'yi ve takımlarını tanıttı.

Irmak Okulları Robotiks Takımı Veli Paylaşım Toplantısı Yapıldı

3 Eylül 2019 tarihinde "FRC River Robotics Team" Irmak Okulları Robotiks Takımı paylaşım toplantısı yapıldı. FRC takımı mentörleri, takımda bulunan öğrencilerin velilerine, öğrencilerin yıl boyunca yapacağı çalışmalar ve katılacakları turnuvalarla ilgili bilgi verdi.

2019-2020 Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2019-2020 öğretim yılına, 4 Eylül Çarşamba günü açılış töreniyle merhaba dedi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, anaokulundan lise mezunlarına kadar tüm Irmaklıları buluşturdu. Tören, ortaokul öğrencilerimizin müzik performansının ardından,

Lise Oryantasyon Açık Hava Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik

4 Eylül Çarşamba günü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünün düzenlediği Oryantasyon Programı kapsamında gerçekleştirilen Açık Hava Etkinlikleri'nde, Irmak Lisesine yeni katılan öğrencilerimizle birlikte çeşitli tanışma oyunları oynayarak keyifli zaman geçirdik.

Ortaokul-Lise Veli Tanışma Toplantımızı Gerçekleştirdik

2019-2020 eğitim öğretim yılı açılışına hazır olan okulumuz, ortaokul ve lise veli tanışma toplantısını tamamladı. Velilerimizin yoğun katılımıyla tamamladığımız tanışma toplantımızda velilerimiz öncelikle Kültür Merkezimizde Okullar Müdürümüz Metin Yoleri'nin kurumumuza ait genel

"Çocuk ve Gençleri Anlamak" Konulu Seminerimizi Gerçekleştirdik

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz tarafından 3 Eylül 2019 Salı günü düzenlenen "Çocuk ve Gençleri Anlamak" konulu seminerde, ortaokul ve lise öğretmenlerimiz Klinik Psikolog Yrd. Doç. Dr. Neslihan Zabcı ile birliktelerdi.

Irmak Robotiks Takımımız, VEX Robotiks Yaz Kampı Turnuvası'nda İkinci Oldu.

19, 20 ve 21 Ağustos günlerinde, Türkiye çapında farklı lise öğrencilerinin katılımıyla Özyeğin Üniversitesinde gerçekleştirilen VEX Robotics V5 Robotik Yaz Kampı'na, okulumuzun Robotiks Takımı üyelerinden oluşan bir grup öğrencimizle katıldık.

2019-2020 Akademik Yıl Açılışımız Gerçekleşti

2019-2020 akademik yıl açılışımız, 21 Ağustos Çarşamba günü, akademik, idari ve destek kadroların katılımıyla gerçekleşti. Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımız da başladı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Irmak Anadolu Lisesi 9. Sınıf Taban Puanımız; 465'tir.

2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılı, lise hazırlık sınıfı kayıtlarımız tamamlanmıştır. Sınırlı sayıda kontenjanı olan 9. sınıflarımıza, "İngilizce Yeterlilik Sınavı" ile aday kaydı alınacaktır.

• E-Posta : ogrenciisleri@irmak.k12.tr