Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

Aktif Resim Yarışmasındaki Başarılarımız

Ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte 16 Ocak 2019 tarihinde Aktif Resim Yarışması'nda yer aldık. Öğrencilerimiz, sınırlı bir süre içinde, yaratıcı fikirlerini yansıttıkları özgün resimsel kompozisyonlar gerçekleştirdiler. Kendi kategorilerinde 7 A sınıfı öğrencimiz Begüm Aslıbay

1.Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Princeton Üniversitesi Fizik Yarışması PUPC Başarımız

Dünyanın dört bir yanından lise öğrencilerinin, üst düzey fizik problemlerini çözerek fiziksel sezgilerini ve matematiksel yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları Princeton Üniversitesi Fizik Yarışması PUPC, 18 Kasım 2018 tarihinde okulumuzda yapılmıştır.

Lise Öğrencilerimizin Sergisinden

9. sınıf öğrencilerimizden Ece Göksu ve Duygunur Özden'in birikimlerini ve deneyimlerini sanatsal anlatımlara dönüştürerek ürettikleri çalışmalardan oluşan sergi, Irmak Kültür Merkezi girişinde Okul Müdürümüz Sayın Metin Yoleri tarafından açıldı.

TRIAD Bilim Konferansına Katıldık

Bilimdeki gelişmeleri takip etmek amacıyla FMV Özel Erenköy Işık Fen Lisesinde düzenlenen "Triad Bilim Konferansı" 'na 27 Aralık Perşembe günü 11A sınıfı öğrencilerimiz ile katıldık. Konferansta, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Levent AKIN

Öğrencimiz Yağmur Ektaş Türkiye Artistik Yüzme Kış Şampiyonası'nda iki altın madalya kazandı

Öğrencimiz Yağmur Ektaş, Türkiye Yüzme Federasyonunun İstanbul'da düzenlediği Türkiye Artistik Yüzme Kış Şampiyonası'nda iki altın madalya kazanma başarısı gösterdi. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fikirtepe İnönü İlkokulu ile "Sorumluluk" Haftamız

Kadıköy İlçe Milli Eğitim bünyesinde gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz için İnönü İlkokulu ile "sorumluluk" teması kapsamında bir araya geldik. Okuma ve okutmanın içinde bulunduğumuz topluma karşı en büyük sorumluluğumuz olduğunu düşünerek Irmak Kütüphanesinde bulunan fazla kitaplarımız

Fikirtepe İnönü İlkokulu ile "Sorumluluk" Haftası

Kadıköy İlçe Milli Eğitim bünyesinde gerçekleştirdiğimiz lise sosyal sorumluluk projemiz için İnönü İlkokulu ile bir araya geldik. Kütüphanelerinde hep birlikte okuduğumuz hikayeler ışığında sorumluluklarımızı değerlendirdik. Kardeş okul öğrencilerimiz sorumluluk yaprakları oluşturarak

Tomurcuk Vakfı İle Elele

Sosyal Sorumluluk Projelerimizden biri olan Tomurcuk Vakfı ile ortaklaşa yapmış olduğumuz resim çalışmalarımızdan oluşan "Pozitif Alan" adlı sergiyi Fuaye alanımızda 11 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz. Projede emeği geçen tüm tomurcukları ve Irmak CIP ekibini tebrik ederiz.

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Yazar Müge İplikçi, Öğrencilerimizle Söyleşti

Yazar Müge İplikçi, 25 Aralık Salı günü, ilkokul kütüphanemizde, ortaokuldan ve liseden edebiyata ve yazarlığa ilgisi olan öğrencilerimizle çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin büyük bir ilgiyle dinlediği söyleşide Müge İplikçi; yazarlık serüveni, yaratım süreci

Cranbrook Gezimiz

Aralık ayının ilk haftasında, Okullar Müdürümüz Metin Yoleri, Ortaokul Müdür Yardımcımız İnci Teker ve İngilizce Bölüm Başkanımız Mr.Chris Judd Michigan'da bulunan Cranbrook Okulları^nı ziyaret ettiler. Kampüste geçirdikleri bir hafta boyunca zamanlarını ders gözlemleri ve yöneticilerle toplantılar.

Uluslararası Matematik Ligi'nde Başarı

Math League Yarışması Amerika, Kanada ve dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır. Math League-High School Contest yarışmalarının amacı matematiğe olan ilgiyi artırmak ve üniversite öncesinde matematiği güçlendirmektir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılının "Laf Ebeleri" Belli Oldu

Türkçe - Edebiyat Bölümü tarafından, 14 Aralık Cuma günü ortaokul ve lise sınıfları arasında gerçekleştirilen 7. Geleneksel "Laf Ebesi" Hazırlıklı Hazırlıksız Konuşma Yarışması, her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı, renkli ve eğlenceli geçti.