Michelangelo Oyunu Sahnelendi

Şimdiye kadar farklı oyunlarla seyirci karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Lise Tiyatro Kulübümüz, 15 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da okulumuz Kültür Merkezi'nde "Michelangelo" adlı oyunu sahneledi.

11 ve 12. Sınıf Da Vinci Gezisi

11A ve 12A sınıfı öğrencilerimizin fizik derslerinde işlemiş oldukları "basit makinalar" konusundaki kazanımları içselleştirmelerini sağlamak amacıyla, 8 Şubat 2018 Perşembe günü, Uniq İstanbul'da sergilenen dünyanın en büyük ve kapsamlı Da Vinci Sergisi'ne katıldık.

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Uluslararası Math League Matematik Başarısı

"Math League" yarışması, Amerika ve Kanada başta gelmek üzere, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır. Öğrencilerin İngilizce ve matematik becerilerini ölçen, kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan "Math League-High School Contest" 6

Ortaokul - Lise 1. Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik.

Ortaokul- Lise 1. Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik. Bütün öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve keyifli bir yarıyıl tatili dileriz.

Genç Erkek Tenis Takımı Başarısı

19 - 23 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Tenis Şampiyonası'nda Genç Erkek Tenis Takımı'mız, İstanbul altıncısı oldu.

12. Sınıf Öğrenci Sergisi Açılışı

12.01.2018 tarihinde 12 sınıf öğrencilerimizin işlerinden oluşan sergimiz açıldı. Neslişah Çakmakkaya, Özgür Deniz Koldaş, Defne Çayırlıoğlu ve Manolya Şahin'in özgün sanatsal çalışmaları, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Aktif Resim Yarışması

17 Ocak 2018 tarihinde Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle birlikte "Geleneksel Aktif Resim Yarışması'nda yer aldık. Öğrencilerimiz belirli bir süre içinde kendilerine verilmiş konular dahilinde özgün ve yaratıcı kompozisyonlar gerçekleştirdi.

Sosyal Sorumluluk Projemiz

15.01.2018 tarihinde Lise Fon Grubu öğrencileri, ortaokul öğrencilerimizle sosyal sorumluluk projesi kapsamında, otizmli öğrenciler yararına bir yiyecek kermesi düzenlediler. Böylelikle Irmak Bienali'nin teması olan "Kelebek Etkisi"ni bir kermesle başlatarak otizimli öğrencilere de destek vermiş

Lise Münazara Takımımızın Başarısı

Irmak Okulları Münazara Takımı, Argüman Fabrikası tarafından 23 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde MEF Üniversitesi Maslak Yerleşkesi'nde düzenlenen ve İstanbul ili genelinde 30 lisenin katıldığı ACU Liseler Arası Münazara Şampiyonası'nda 9. sıradan 1. ön elemeyi geçerek bir üst tura çıkmayı başardı.

Öğrencilerimizin Gülsin Onay ve Ailesiyle Söyleşisi

Gençlik Kültür Vakfı ile Irmak Okulları'nın birlikte düzenlediği Irmak Konserleri'nde dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile birlikte keman sanatçısı Erkin Onay ve Eren Kuştan ile viyolacı Elif Onay'ı ağırladık. "Harika Çocuk" olarak başladığı müzik yaşamını önemli orkestra ve şeflerle konserler

2017 - 2018 Eğitim-Öğretim Yılının "Laf Ebeleri" Belli Oldu

15.12.2017 Cuma günü, ortaokul ve lise sınıfları arasında gerçekleştirilen 6. Geleneksel "Laf Ebesi" Hazırlıklı Hazırlıksız Konuşma Yarışması, her sene olduğu gibi bu sene de heyecanlı, renkli ve eğlenceli geçti.

Yetenek Danışmanlığı Seminerini Gerçekleştirdik

Psikolojik danışma ve rehberlik bölümümüzün iş birliği ile "MIT Çoklu Zekâya Dayalı Yetenek, İlgi ve Yönelim Testi"ni gelişitiren Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından "Yetenek Danışmanlığı" semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerde sözel-dil, mantıksal-matematik, görsel-uzamsal, işitsel-müzikal

1 Aralık 2017 Tarihli Huzurevi Ziyaretimiz

Geçtiğimiz hafta Kayışdağı Huzurevi ziyaretimizde yaşlıların el becerilerini geliştirmek için seramik boyama etkinliği düzenleyerek, keyifli bir günü daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadık.

İlgi ve Yetenek Test Uygulaması Gerçekleştirildi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümüzün iş birliği ile "MIT Çoklu Zekâya Dayalı Yetenek, İlgi ve Yönelim Testi"ni 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize bu hafta uyguladık. Bu kapsamda 13 Aralık Çarşamba günü 9.00 - 10.00 saatleri arasında, testi geliştiren Yrd. Doç. Dr. Oktay AYDIN tarafından

TIMUN Konferansı 2017

30 Kasım-03 Aralık 2017 tarihlerinde Irmak Lisesi MUN Kulüp öğrencilerimiz Ece Naz Bilgili, Meral Aika Eren, Damla Turan, Berent Baysal, Berkan Doruk Eke, Korel Yıldı , kulüp öğretmenleri Amy Woods ve John Zourbakis ile birlikte Özel SEV Okulları?nda düzenlenen TIMUN 2017 konferansına katıldılar.

Uluslararası Math League Matematik Başarısı

9. Sınıflarımız Oryantiring Etkinliğinde

9. sınıflarımız, 1 Aralık Cuma günü, Coğrafya Öğretmenimiz Oya PEKER GÜLER, Fizik Öğretmenimiz Sevda YILMAZ ve Sınıf Öğretmenimiz Ali KILINÇ eşliğinde, Göztepe Özgürlük Parkı?nda "oryantiring" etkinliği gerçekleştirdiler. Genellikle ormanlık arazide yapılması tercih edilen oryantiring sporu,

Irmak Lisesi Okul-Çocuk Sosyal Sorumluluk Projesi

Ümraniye'de bulunan kardeş okulumuzda İlkokul öğrencileriyle çalışan lise proje ekibimiz 2. sınıf kademesindeki yedi şubeye dağılarak; yazılı materyaller ile öğrencilerin İngilizce konusunda ifade becerilerini, yaratıcılıklarını ve öz güvenlerini arttırmaya çalışmaktadır.

Bağımlılık Semineri

Gençlerin psikolojik ve fiziksel sağlıklarını olumsuz etkileyen bağımlılıklarla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla, MedAmerikan Tıp Merkezi'nden Psikiyatr-Psikoterapist Dr. Ayça Can Uz, lise öğrencilerimiz için seminer verdi. Dr.Ayça Can Uz seminerinde, vücudun bir ya da birden çok işlevini