75. Yılında "Kürk Mantolu Madonna" Temalı Fotoğraf Yarışması

Sabahattin Ali'nin yazdığı, Türk edebiyatının en güçlü yapıtlarından biri olan bu ölümsüz eserin, 18 Aralık 1940 - 8 Şubat 1941 tarihleri arasında Hakikat gazetesinde "Büyük Hikâye" başlığı ile tefrika edilişinin üzerinden 78, 1943 yılında kitap olarak yayımlanışının üzerinden ise 75 yıl geçti.

Sosyal Sorumluluk Kermesi

21 Mart Perşembe günü, Lise Fon Grubu öğrencilerimiz tarafından düzenlenen ve tüm geliri sosyal sorumluluk projelerimizde (kardeş okul, hayvan barınakları, Doğu okulları, otizmli çocuklar, huzurevi vb.) kullanılacak olan bir kermes tertip edildi. Kermeste satışa sunulan tüm gıda maddeleri

"Size Bir Şiir Var"

21 Mart Dünya Şiir Günü'nü her zaman olduğu gibi, yine şiirler dağıtarak kutladık.

Pentatlon Bilgi Yarışmasında Başarı

Eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmak amacıyla 26 Şubat Salı günü İstanbul çapında düzenlenen ve matematik, fizik, kimya ve biyoloji alanlarını kapsayan 13. Pentatlon Bilgi Yarışması'nda

Uluslararası Matematik Ligi'nde Başarı

2018 - 2019 öğretim yılı boyunca 6 etapta uygulanan, matematiksel problem çözme yeteneklerinin ölçüldüğü uluslararası Math League "High School Math Contest" yarışmasının 5. etabında, 11 A sınıfı öğrencilerimizden Berkan Doruk EKE, tüm soruları cevaplayarak "Student With A Perfect Score" listesinde

Fransızca Şarkı Yarışması'nda Üçüncü Olduk

6 Mart Çarşamba günü Vefa Lisesi tarafından düzenlenen Fransızca Şarkı Yarışması'nda 10. sınıf öğrencilerimizden Ece Naz Bilgili ve Zeynep Ece Erez üçüncülük elde ettiler. Toplam 13 lisenin katıldığı yarışmada Ece Naz Bilgili hem piyano çalıp hem şarkı söylerken Zeynep Ece Erez de ona kemanıyla

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

18 Mart ve 19 Mart 2019 tarihlerinde, öğrencilerimizin yaş seviyelerine uygun olmak üzere, Çanakkale Savaşı'nın kahramanlık olaylarının anlatıldığı sunumlar izlendi. Ardından 104 yıl öncesinin obje, eşya ve maketlerinin yer aldığı "Çanakkale Müzesi ve Fotoğraf Sergisi" gezildi.

Irmak Okulları Oryantiring Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

18 yaş altı tüm çocuklara ve Irmaklı öğrencilerimize oryantiring sporunu tanıtmak ve onların bilişsel ve motorik becerilerinin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, bu yıl 14. Geleneksel Çocuklar Oryantiring Yarışması'na ev sahipliği yaptık. Sporun evrensel boyutlardaki sevgi,

Princeton Üniversitesi Fizik Yarışması PUPC Başarımız

Dünyanın dört bir yanından lise öğrencilerinin, üst düzey fizik problemlerini çözerek fiziksel sezgilerini ve matematiksel yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları Princeton Üniversitesi Fizik Yarışması PUPC, 18 Kasım 2018 tarihinde okulumuzda yapılmıştır.

Uluslararası Matematik Ligi'nde Başarı

Math League Yarışması Amerika, Kanada ve dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir matematik yarışmasıdır. Math League-High School Contest yarışmalarının amacı matematiğe olan ilgiyi artırmak ve üniversite öncesinde matematiği güçlendirmektir.

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Irmak Okulları Öğrencilerini Yaratıcılığa Davet Eden "Mühendislik Haftası" Büyük İlgi Gördü

Okulumuzun ortaokul ve lise düzeyinde gerçekleştirdiği "Mühendislik Haftası" öğrenciler arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

2. Fiziksel Uygunluk Testleri Başlıyor

Beden Eğitimi derslerinde, öğrencilerimizin spora ilişkin becerilerinin gelişimine katkı sağlamak ve onları yaşlarına ve yeteneklerine uygun, doğru spor branşlarına yönlendirmek amacıyla sürat, patlayıcı kuvvet, dayanıklılık, esneklik gibi motorik beceriler ölçülecektir.

Öğrencimiz Ekin Deniz Erol, İstanbul Eskrim Şampiyonası'na Katıldı

06.03.2019 Çarşamba günü düzenlenen İstanbul İl Birinciliği Eskrim Yıldız Erkekler flöre branşında, 7 B sınıfı öğrencimiz Ekin Deniz EROL, okulumuzu başarıyla temsil etti. Ayrıca öğrencimiz, 8 - 10 Mart 2019 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Sofya kentinde, U 14 Yıldızlar Circiut Turnuvası'na

Genç Erkek Masa Tenisi Takımı Başarısı

Genç Erkek Masa Tenisi takımımız, Özyeğin Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve İstanbul'un seçkin liselerinin davet edildiği ÖZÜ CUP 19 Masa Tenisi Ligi'nde, katılımcı 14 okul arasından üçüncü olma başarısı elde etti.