Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

Kış Müzik Okulu Kayıtlarımız Başladı

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Müzik Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Müzik kurslarımız, 1. Dönem 13 hafta şeklinde planlanmıştır. Kurslarımızda öğrencilerimize piyano, yan flüt, keman, çello, klasik gitar, elektro gitar ve bateri

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Çocukların Hakları Var

Ara tatilimize denk gelmesi nedeniyle, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü 15 Kasım Perşembe günü kutladık.

Cadılar Bayramı

31 Ekim'de anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz Cadılar Bayramını kutladılar. Cadılar Bayramı için hazırlanırken sınıf kapılarını ve Trick or Treating yaparken kullandıkları kağıt poşetlerini süslediler.

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları Sergisi

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Yayınları kütüphanenizde sergilenmektedir.

Kış Spor Okulumuz Başladı

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştirdiğimiz spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2.dönem, 8 Şubat 2019 - 26 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

Öğrenci Meclis Seçimleri İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde gerçekleştirildi.

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün önemli bir parçası olan Öğrenci Birliği seçimleri, okul genelinde 1 - 12. sınıf öğrencilerinin ve tüm Irmak çalışanlarının oy kullanmasıyla 18 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.

Öğrenci Meclis Seçimleri Parti Sunumları İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde gerçekleştirildi.

Okulumuzdaki demokrasi kültürünün önemli bir parçası olan Öğrenci Birliği seçimleriyle ilgili olarak aday partilerin tanıtım sunumları, 11 Ekim Perşembe günü Irmak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sağlıklı Beslenme Seminerimizi Gerçekleştirdik

Kansersiz Yaşam Derneği'nin Beslenme bilincini yaygınlaştırmak ve toplumda duyarlılık yaratmak amacıyla kurumlarda verdiği Sağlıklı Beslenme Semineri, Diyetisyen ve Doğal Beslenme Koçu Gülden Kılınç Doğan ile okulumuzda da gerçekleşti.

2018-2019 Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2018-2019 öğretim yılına, 10 Eylül Pazartesi günü açılış töreniyle merhaba dedi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, anaokulundan lise mezunlarına kadar tüm Irmaklıları buluşturdu.

Anaokulu Oryantasyon Programı

Anaokulumuz, düzenlediğimiz oryantasyon programı ile tüm yaş grupları ile yeni eğitim öğretim yılına "merhaba" dedi. Oyunlarla, danslarla ve eğlenceli etkinliklerle düzenlediğimiz program süresince öğrencilerimiz okula duydukları sevgi ve güveni pekiştirme imkanı buldu.