2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı için; anaokulu hazırlık, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur. 2020 - 2021 öğretim yılı için ilkokul, ortaokul ve lise ara sınıflarına öğrenci alınmayacaktır. Herhangi bir nedenle kontenjan açılması durumunda, kayıtlar kontenjanı

Okulumuzun 25. yılında; sizleri, "6.Irmak Bienali- Neşeli Günler" temasına vurgu yapan sanat gecemize davet ediyoruz.

Bu özel gecede, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Okul Korosu öğrencilerimiz, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla, Behzat ve Süheyl Uygur'un liderliğinde "Yeşilçam Sahnede" Konser Komedi projesiyle sahne alacaklar.

Irmak Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı.

4 - 12 yaş öğrencilerimize yönelik olarak 15 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında "Yaz Okulu" gerçekleştireceğiz. Yaz okulumuza, bu yaş grubuna uygun, okul dışı öğrenciler de başvurabilir. Son başvuru tarihimiz 29 Mayıs 2020'dir. Tüm öğrencilerimizi yaz okulumuza bekliyoruz.

Türkiye IB Okulları Müdürler ve Koordinatörler Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık.

21 Şubat Cuma günü Türkiye IB okullarının komisyon toplantısına ev sahipliği yaptık. Türkiye'nin dört bir yanından IB'nin farklı programlarını (PYP, MYP, DP) uygulayan aday ve otorize okulların yönetici, program koordinatörleri ve öğretmenleri bir araya gelerek eğitim süreçleri ve uygulama adımları

Penguenler Sınıfı Öğrencilerimiz İngilizce Bayrak Yarışı Oyunu Oynadılar.

Penguenler sınıfımız geçen hafta Perşembe günü güzel havayı fırsat bilerek bahçede bayrak yarışı yaptı. Anaokulu İngilizce öğretmenimizin planladığı bu eğlenceli etkinlikte öğrencilerimiz öğrendikleri İngilizce renk ve sayıları ifade etme fırsatı yakaladılar.

5 Yaş Grubu Öğrencilerimiz Bugün Fen Laboratuvarı Derslerine Başladı.

5 yaş grubu öğrencilerimiz bugün Fen Laboratuvarı derslerine başladı. İlk deneylerinde doğal ve yapay malzemeleri kullanarak hangi malzemelerin batıp hangi malzemelerin batmadığını gözlemlediler.

Bahçe Projesi

Doğal malzemelerle bahçede oynanan açık uçlu oyunlar, problem çözmeyi ve çocuklarda merak duygusunu geliştiren bir oyun türüdür. Açık uçlu malzemeler; (Loose Parts) hareket ettirilebilen, taşınabilen, birleştirilebilen, yeniden tasarlanabilen, dizilebilen ve çeşitli şekillerde bir araya

4th Grade Helpers

Bu hafta 4. sınıf öğrencilerimiz, anaokulu öğrencilerimize kitap okumak ve öğretmenlerimize ders içi aktivitelerde yardımcı olmak için anaokulumuzu ziyaret ettiler. 4. sınıf öğrencilerimiz gruplar halinde bir anaokulu sınıfımız ile eşleşti ve birlikte kitap okumak, oyun oynamak

12 Şubat Çarşamba günü Anaokulu hazırlık ve ilkokul sınıflarımızın katılımıyla Hijyen seminerimizi gerçekleştirdik. Altunizade Acıbadem Hastanesi hemşireleri tarafından verilen seminerde öğrencilerimiz el temizliği ve hijyen konusunda önemli bilgiler aldılar.

Anaokulu 4, 5, 6 yaş ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz İngilizce olarak sahnelenen Joey's Adventure oyununu izlediler.

Irmak Okulları Okul Aile Birliği katkılarıyla, 5 Şubat Çarşamba günü, Anaokulu 4, 5, 6 yaş ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz Kültür Merkezimizde İngilizce olarak sahnelenen Joey's Adventure oyununu izlediler. Oyun, aile teması üzerinden aile sevgisini, paylaşma ve yardımlaşma davranışları üzerinde

Irmaklı öğrenenler olarak, eğitimde farklılaştırmanın uygulama adımlarını geliştirmeye profesyonel eğitimler alarak devam ediyoruz. Chapters International'ın 24-25 Ocak 2020 tarihinde Münih'te düzenlediği Emeritus Prof.Dr. Carol Tomlinson tarafından yürütülen "Nitelikli Farklılaştırma için Planlama"

6 Yaş Kaş Sanat Galerisi Gezisi

6 yaş öğrencilerimizle 16 Ocak 2020 tarihinde, görsel sanatlar dersi kapsamında "Kaş Sanat Galerisi" gezisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, sanatçının galeride yer alan eserlerinden oluşan sergiyi gezerek bilgi edinme fırsatı buldular.

Yandex.Metrica