PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

1.Irmak Sanat Günleri Açılış Konseri

1. Irmak Sanat Günleri 30 Mayıs Salı günü Açılış Konseri ile başladı. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile, Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Irmak Lise Orkestrası "İstanbul" şarkılarını bizlerle buluşturdu.

Irmak Kış Okulları Yılsonu Konseri

Irmak Kış Okulları yılsonu konseri, 7 Haziran Çarşamba günü Kültür Merkezi' nde yapılan başarılı performanslarla gerçekleşti. Piyano, şan, çello, klasik gitar, elekro gitar ve bateri branşlarında tüm yıl çalışarak gelişim gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

1. Irmak Sanat Günleri Sergi Açılışı

1. Irmak Sanat Günleri, 30 Mayıs Salı günü, öğrencilerimizin görsel algı ve hayal gücünü geliştirici çalışmalarının yer aldığı, uygun teknik ve yöntemleri kullanarak hazırladıkları sergiyle açıldı. "Sanat Günleri" çeşitli sanatçılarımızın yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

Sene Sonu Gösterisi

Anaokulumuzun sene sonu gösterisini 27 Mayıs Cumartesi günü okulumuzun kültür merkezinde gerçekleştirdik. Öncelikle tüm öğrencilerimizi performanslarından ve öz güvenlerinden dolayı kutluyoruz. Sene boyunca elde edilen kazanımların performansa dönüştürülmesinde, içselleştirilmesinde sonsuz emeği...

Bilim Şenliği

Irmak Okulları olarak öğrencilerde bilimsel merakı uyandırmak, günlük hayatın içindeki ayrıntıların, bilimsel yöntemlerle açıklanabileceğini keşfedip yeni bakış açıları kazandırmak amacı ile 25 Mayıs 2017 Perşembe günü okulumuzda Irmak Bilim Şenliği düzenledik. Planetaryum, çeşitli bilim etkinlikler

Uyanış 1919 Adlı Tiyatro Oyunumuz Sahnelendi

Irmak Okullarının öğrencilerinden, öğretmenlerinden ve çalışanlarından oluşan Tiyatro Grubumuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında; 17 Mayıs Çarşamba günü, saat 20.00'de, Irmak Kültür Merkezi'nde "Uyanış" adlı oyunu sergiledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz Kültür Merkezinde anaokul ve ilkokul öğrencilerimizin hazırladığı törenle kutlandı. Tören okul bandomuzun marşlarıyla başladı. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerimizin günün anlam ve önemini vurgulayan koro ve müzikal oyunu büyük beğeni topladı.

Yumurta Boyama

Paskalya kutlamaları kapsamında yumurta boyama etkinliğimizi gerçekleştirdik. Rengarenk boyadığımız yumurtaları okul bahçemizin gizli köşelerine yerleştirerek "Hide and Seek" oyunumuzu oynadık ve öğrencilerimizden saklanan yumurtaları bulmalarını istedik.