Anaokulu ve İlkokul Tanıtım Günü

Anaokulu ve İlkokul tanıtım günümüz 17 Şubat Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek. Çocukları için seçecekleri okula karar verme aşamasında olan aileleri, okulumuzun akademik, sosyal ve sanatsal bilgilerinin verileceği tanıtım günümüze bekliyoruz.

Irmak Konserleri 2018-2019 Sezonuna Hazır!

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, Caddebostan Irmak Okulları Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenecek Irmak Konserleri, İstanbul'da müzikseverlerin buluştuğu yepyeni bir kültür mekanı haline geldi. Ünlü yazar Cervantes'in "Müziğin olduğu yerde kötülük barınamaz" sözünden

Yaz Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

5-12 yaş öğrencilerimize yönelik olarak 17 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında "Yaz Spor Okulu" gerçekleştireceğiz. Yaz spor okulumuza, bu yaş grubuna uygun okul dışı öğrenciler de başvurabilir. Son başvuru tarihimiz 31 Mayıs 2019'dur. Tüm öğrencilerimizi yaz okulumuza bekliyoruz.

10. yılını IB Dünya Okulları Direktörü Sayın Adrian Kearney'in ilettiği plaketimizle kutladık

Irmak Okulları, 14 Mayıs 2008 tarihinde IBO tarafından İlk Yıllar Programını uygulamada yetki almış ve bu yetkiyle uluslararası standartlarda eğitim veren seçkin bir IB Dünya Okulu olma özelliğini kazanmıştır. Program standartları ve ilkelerini gerçekleştirmede yoğun çalışmalar ve başarılı geçen

1.Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

CKM Sanat Gezisi

15, 16 ve 17 Ocak tarihlerinde, görsel sanatlar dersi kapsamında anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizle birlikte Caddebostan Kültür Merkezi'ne bir sanat gezisi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz klasikten çağdaşa Türk resim sanatının önemli sanatçıların eserlerinden oluşan koleksiyondaki eserleri

6 Yaş Hazırlık Sınıfı Öğrencileri "Öfkeli Örümcek Rıza" Kitap Söyleşisi

Öğrencilerimiz, yazar Tülin KOZİKOĞLU ile "Öfkeli Örümcek Rıza" kitap söyleşisi için bir araya geldiler. Söyleşisine, yazar ve çizer kavramlarını anlatarak başlayan KOZİKOĞLU, interaktif okuma yaptıktan sonra, öğrencilerimize öfkelendiklerinde nasıl davranacakları ve öfkelerini farklı ilgi alanları

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

2.Dönem Kış Okulu Spor Kursları Kayıtlarımız Başladı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır.

2.Dönem Kış Okulu Müzik Kursları Kayıtlarımız Başladı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Müzik Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır.

6 Yaş Kids Athletics Etkinliği

6 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

5 Yaş Kids Athletics Etkinliği

5 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

Çocukların Hakları Var

Ara tatilimize denk gelmesi nedeniyle, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü 15 Kasım Perşembe günü kutladık.