Anaokulu Sprint Yarışlarımız Tamamlandı

Öğrencilerimizin atletizm becerilerini geliştirmek, diğer branşların altyapısını desteklemek ve çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat gibi motor becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla, anaokulu 5 ve 6 yaş öğrencilerimize yönelik Sprint Yarışları düzenledik.

2. Fiziksel Uygunluk Testleri Başlıyor

Beden Eğitimi derslerinde, öğrencilerimizin spora ilişkin becerilerinin gelişimine katkı sağlamak ve onları yaşlarına ve yeteneklerine uygun, doğru spor branşlarına yönlendirmek amacıyla sürat, patlayıcı kuvvet, dayanıklılık, esneklik gibi motorik beceriler ölçülecektir.

"Zuzu Çöplükte" Kitap/Geri Dönüşüm Etkinliği

"Zuzu Çöplükte" kitabının yazarı Sayın Görkem Kantar Arsoy, 6 yaş hazırlık sınıfı öğrencilerimizle, geri dönüşüm konulu söyleşi gerçekleştirdi. Etkinliğine, geri dönüşümün önemini ve nelerin nasıl geri dönüştürülebildiğini anlatarak başlayan Kantar Arsoy, sonrasında atıkları doğru şekilde ayırma

Anaokulu Tanıtım Günümüze Yoğun İlgi

Anaokulu için aday öğrenci başvurularını almaya başlayan okulumuz, 17 Şubat tarihinde Anaokulu tanıtım programımıza katılan aday veli ve öğrencileri ağırladı.

10. yılını IB Dünya Okulları Direktörü Sayın Adrian Kearney'in ilettiği plaketimizle kutladık

Irmak Okulları, 14 Mayıs 2008 tarihinde IBO tarafından İlk Yıllar Programını uygulamada yetki almış ve bu yetkiyle uluslararası standartlarda eğitim veren seçkin bir IB Dünya Okulu olma özelliğini kazanmıştır. Program standartları ve ilkelerini gerçekleştirmede yoğun çalışmalar ve başarılı geçen

1.Dönem Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

CKM Sanat Gezisi

15, 16 ve 17 Ocak tarihlerinde, görsel sanatlar dersi kapsamında anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizle birlikte Caddebostan Kültür Merkezi'ne bir sanat gezisi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz klasikten çağdaşa Türk resim sanatının önemli sanatçıların eserlerinden oluşan koleksiyondaki eserleri

6 Yaş Hazırlık Sınıfı Öğrencileri "Öfkeli Örümcek Rıza" Kitap Söyleşisi

Öğrencilerimiz, yazar Tülin KOZİKOĞLU ile "Öfkeli Örümcek Rıza" kitap söyleşisi için bir araya geldiler. Söyleşisine, yazar ve çizer kavramlarını anlatarak başlayan KOZİKOĞLU, interaktif okuma yaptıktan sonra, öğrencilerimize öfkelendiklerinde nasıl davranacakları ve öfkelerini farklı ilgi alanları

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

6 Yaş Kids Athletics Etkinliği

6 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

5 Yaş Kids Athletics Etkinliği

5 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

Çocukların Hakları Var

Ara tatilimize denk gelmesi nedeniyle, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü 15 Kasım Perşembe günü kutladık.

Cadılar Bayramı

31 Ekim'de anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz Cadılar Bayramını kutladılar. Cadılar Bayramı için hazırlanırken sınıf kapılarını ve Trick or Treating yaparken kullandıkları kağıt poşetlerini süslediler.