Irmak Okulları River Robotics Takımının Şampiyonluk Sevinci

Özel Irmak Okulları robotics takımı "River Robotics", "Zeka İçin Spor" sloganıyla dünyanın farklı ülkelerinde 28 yıldır düzenlenen ve en prestijli robot yarışmalarından biri olarak gösterilen FRC Ankara Off Season Robot Turnuvasından şampiyonluk kupası ve iki ödülle döndü.

Görkem Arsoy "Zuzu Çöplükte" Yazar Etkinliği

Bu hafta "Zuzu Çöplükte" kitabının yazarı sevgili Görkem Arsoy ile atölye çalışmasına katıldık. Etkinliğine geri dönüşümü, geri dönüşümün önemini ve nelerin geri dönüştürülebildiğini anlatarak başlayan yazarımız sonrasında atıkları doğru şekilde ayırma işlemini öğrencilerimizle interaktif

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Her 10 Kasım'da olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimiz, okul içinde oluşturulan temsili mozoleye çiçekler bırakıp anı defterine duygularını yazarak güne başladılar. Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup Sahilyolu'nda gerçekleşen "Ata'ya Saygı Zinciri"ne katıldı.

Arkadaşlık ilişkilerini pekiştirmek adına planladığımız "Arkadaşlık Bilekliği" etkinliğimizi gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin birbirini dinleme, saygı duyma ve iletişim becerilerini geliştirmek ve arkadaşlık ilişkilerini pekiştirmek adına planladığımız "Arkadaşlık Bilekliği" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ikişerli eş olarak birer bileklerine ortak lastik taktığımız bu etkinlikte oyun zaman

Gezici Kitabevi Pafin Okulumuzu Ziyaret Etti

"Dünya Çocuk Kitapları" haftası nedeniyle, 11-12 Kasım tarihlerinde, Gezici Kitabevi Pafin okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz çocuk edebiyatına yönelik kitapları inceleme, okuma ve satın alma fırsatını yakaladı. Ziyareti nedeniyle Gezici Kitabevi Pafin'e teşekkür ederiz.

Anaokulu öğrencilerimiz Atatürk Mozolesini ziyaret ederek mozoleyi Atatürk'ün en sevdiği çiçeklerle süslediler

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencilerimiz hazırlanan Atatürk Mozolesini ziyaret ederek mozoleyi Atatürk'ün en sevdiği çiçeklerle süslediler.

5 Yaş Kids Athletics Etkinliği

5 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

6 Yaş Kids Athletics Etkinliği

6 yaş öğrencilerimizin spora ilişkin yeteneklerini gözlemlemek, motor beceri ve koordinasyon gelişimine katkı sağlamak amacıyla, öğrencilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları "Kids Athletics" etkinliği gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 96. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Salı sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.

Sunay Akın ve İlhan Şeşen ile "Aşk Şarkıları ve Öyküler" Etkinliği Gerçekleşti

25 Ekim Cuma akşamı, hikayeleri ile Cumhuriyet tarihimizde bizi yolculuğa çıkaran Sayın Sunay Akın'ı ve O'na geçmişten günümüze müziği ile eşlik eden Sayın İlhan Şeşen'i ağırladık. Bu güzel geceden elde edilen tüm gelir eğitim imkanı olmayan çocuklara bağışlandı.

5 Yaş Öğrencilerimiz Paten Öğrenmeye Başladı

Anaokulu 5 yaş öğrencilerimizin denge, bacak kuvveti, dikkat ve koordinasyon becerilerine destek olmak amacıyla planladığımız paten dersleri, keyifli bir şekilde başladı.

Caddebostan Piknik Gezisi

Anaokulu öğrencilerimiz Caddebostan piknik gezisinde evden getirdikleri atıştırmalıkları paylaştılar ve eğlenceli oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Yandex.Metrica