Irmak Yaz Spor Okulu Başladı!

Yaz spor okulu öğrencilerimiz; Yelken, Yüzme, İngilizce, Cimnastik, Futbol, Basketbol, Tenis, Dans ve Yaşam Becerileri etkinlikleri ile yazın tadını çıkarıyorlar.

Irmak Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı

18 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Irmak Yaz Okulu kayıtlarımız başlamıştır.

2018 - 2019 Kış Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Irmak Kış Okulları kapsamında gerçekleştireceğimiz Spor Okulu kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Spor kurslarımız, 1. dönem, 12 Ekim 2018 - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında; 2. dönem, 8 Şubat 2019 - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Farklı Meslekleri Tanıdık

Anaokulu Hazırlık sınıfları öğrencilerimizle işlemekte olduğumuz "Kendimizi düzenleme biçimimiz" temalı Meslekler PYP ünitemizin müzik dersi etkinliğinde, müzik öğretmenliğini inceledik. Bir müzik öğretmeninin hangi eğitimleri aldığını, nasıl çalışmalar yaptığını, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim

Irmak Şenliğimiz Gerçekleşti

Her yıl geleneksel olarak düzenlendiğimiz Irmak Şenliğimiz, 6 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. Saat 10.00'da Brunch ile başlayan şenliğimiz, sanatsal, sportif ve eğlenceli aktivitelerle Irmak Ailemize keyifli dakikalar yaşattı. Birbirinden şık ürünlerin yer aldığı satış standları, kaliteli lezzetlerin

23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Irmak Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan tören, anaokulu hazırlık sınıfı korosunun seslendirdiği şarkılarla devam etti

Uluslararası Gün Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Her yıl 23 Nisan Dünya Çocuk günü kutlamaları kapsamında organize edilen Uluslararası Gün etkinliğimizi 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Türkiye, İtalya, Polonya, Etiyopya, Güney Kore, İskandinav Ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin standlarını gezerek pasaportlarına

Kütüphane Haftası - Farklı Dillerde Okuyoruz Etkinliği

6 - 30 Mart tarihleri arasında Kütüphaneler Haftası'nı kutlamak ve öğrencilerimizde uluslararası bilinci geliştirmek amacıyla, farklı dillerde olmak üzere, veli - öğrenci okuma etkinliği gerçekleştirdik. Almanca, İngilizce, Japonca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Bulgarca kitaplar okuyan velilerimiz,

Anaokulu Sprint Yarışları

Öğrencilerimizin atletizm becerilerini geliştirmek, diğer branşların altyapısını desteklemek ve çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat gibi motor becerilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla, anaokulu 5 ve 6 yaş öğrencilerimize yönelik Sprint Yarışları düzenlendik.

Aile Eğitim Programı başladı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü?nün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise velilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği Aile Eğitimi Programı geçtiğimiz hafta başlamıştır. Çalışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Anaokulu-İlkokul Tanıtım Günümüzü Gerçekleştirdik

Erken kayıt dönemi ile birlikte yeni öğrenci başvurularını ve kayıtlarını almaya başlayan okulumuz, 17 Şubat tarihinde tanıtım programımıza katılan veli ve öğrencileri ağırladı.

Ekolojik Farkındalık

Doğada hiç bir varlık tek başına değildir. Her canlının etkileşim içinde olduğu bir çevresi vardır. Bu anlayıştan yola çıkan okulumuz yürüttüğü eğitim programlarına Ekolojik Farkındalık Programını da eklemiştir.

Anaokulu Olcayart Sanat Gezisi

15-18 Ocak tarihleri arasında anasınıfı öğrencilerimizle birlikte Olcay Art Galerisine sanat gezimiz gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz önemli sanatçıların eserlerinden oluşan sanat eserlerini inceleme ve yorumlama fırsatı elde ettiler.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

Okulumuz Cumhuriyet'imizin 94. yılını coşkulu bir törenle kutladı.

29 Ekim Pazar sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız saat 14.00'de tüm öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla Kültür Merkezimizde başladı. Saat 13:00'den itibaren tüm Irmak...