Yurt içi Üniversite Danışmanlığı

YKS’de başarı; iyi bir hazırlık sürecinin yanı sıra sınavların teknik ve içerik olarak çok iyi analiz edilmesine, öğrenci ve velilerin düzenli aralıklarla bilgilendirilmesine bağlıdır.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda uygun alana ve mesleğe yönlendirilmeleri amacı ile hizmet vererek tüm lise öğrencilerimize bireysel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Bunun yanı sıra sınav içeriği, puan analizleri, sınav taktikleri, tercihler ve meslek seçimi konularında seminerler düzenlemektedir. Ayrıca sınav başvurusu ve tercihlerin yapılma sürecinde danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bu sayfa 16.6.2021 15:02:25 tarihinde güncellenmiş ve 306 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Ön Kayıt