Yazar Aytül Akal'la Buluştuk

5. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe dersi “Milli Kültür” temasında okuyup inceledikleri “Kayıp Kitaplıktaki İskelet” kitabının yazarlarından Sayın Aytül Akal’la 8 Kasım Pazartesi günü Zoom üzerinden bir söyleşi gerçekleştirdi.

Efes Antik Kenti’nde geçen kitaptaki heyecan dolu macerayı takip eden öğrencilerimiz, geçmişe ve bugüne ait kültür ögelerini karşılaştırma fırsatını buldular ve kitabın yazılma serüveni hakkında merak ettikleri soruları da Aytül Akal’a sordular. MYP kapsamında öğrencilerimizin iletişim becerilerini de sergilemelerine olanak veren bu söyleşimiz, hem bilgilendirici hem de keyif verici oldu.

Öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayan yazarımıza bu güzel söyleşi için teşekkür ederiz.

Yazar Aytül Akal'la Buluştuk

Bu sayfa 10.11.2021 13:54:28 tarihinde güncellenmiş ve 45 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt