XVI. URFODU Bilim Temelleri Matematik Yarışması'nda Üç Altın Madalya

Öğrencilerin bilimsel araştırma faaliyetlerine ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla organize edilen Uluslararası XVI. URFODU Bilim Temelleri Matematik Final Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

90 – 100 aralığındaki öğrencilerimiz “Medal of Internal Final Stage Winner” (madalya) ve birinci derece diploma; 75 – 89 aralığındaki öğrencilerimiz ikinci derece diploma; 55 – 74 aralığındaki öğrencilerimiz de üçüncü derece diploma ile ödüllendirildiler.

Buna göre;

8. sınıf öğrencilerimizden Ahmet Tunç KARAGÖZ 100 puan alarak 1. derece diploma ve “Medal of Internal Final Stage Winner” madalyası; Berk Yiğit ŞİMŞEK 1. derece diploma ve “Medal of Internal Final Stage Winner” madalyası; Süleyman Arda ALTIN, Bora BASMACI, Su DEMİRAĞ, Utku Kerem UMUT, Cansın Erva TEMEL, Cansın Meylin TEMEL, Mustafa Ege YEMEZ ve Şimal YÜCE 2. derece diploma; Demir DENİZ, Tolga Baran DİLEK, Kerem Çağan OLGUN, Kerem ORAM, Emin TURANLI, Ege Dağhan ÜNAL ve Berk ÜNLÜ de 3. derece diploma aldılar.

7. sınıf öğrencilerimizden Bora AYKAÇ, Ceren İLMEN ve Fuat YALÇIN 2. derece diploma; Alp AÇIKER, Duru AKAY, Mete ARIOĞLU, Melis AYBAR, Mert İSHAKOĞLU, Kerem MOĞOL, Eren ÖZELÇİ ve Zeynepnaz YİĞTBAŞI 3. derece diploma aldılar.

6. sınıf öğrencilerimizden Kerem ÖNCEL 1. derece diploma ve “Medal of Internal Final Stage Winner” madalyası; Melis DOYURAN da 3. derece diploma aldılar.

Öğrencilerimizi, gösterdikleri üstün başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

XVI. URFODU Bilim Temelleri Matematik Yarışması'nda Üç Altın Madalya

Bu sayfa 3.6.2020 19:39:20 tarihinde güncellenmiş ve 156 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica