Velilere Yönelik Çalışmalar

Bireysel Görüşmeler

Yıl içerisinde tüm velilerle birebir görüşülmektedir. Bu görüşmelerde öğrencilerin gelişim öyküleri alınmakta, okul içerisinde yapılan gözlemler ve çalışmalar değerlendirilmekte,  ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

Veli Bültenleri

Gelişim dönemlerine uygun olarak çeşitli konularda bilgilendirici e- bültenler  hazırlanarak velilere belirli aralıklarla gönderilmektedir.

Seminer ve Konferanslar

Eğitim öğretim yılı içerisinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümüne yansıyan konulara ve veli ihtiyaçlarına göre seçilen çeşitli konularda, okul psikolojik danışmanı ve alanında uzman kişiler tarafından velilere yönelik seminer ve konferanslar düzenlenmektedir.

Bu sayfa 10.2.2017 09:07:38 tarihinde güncellenmiş ve 6140 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Ön Kayıt