V. Irmak Bienali

Irmak Okulları olarak 2010 yılında başlayan bienal serüvenimiz, bu yıl 5. Kez “Kelebek Etkisi” temasıyla sanatseverlerle buluşuyor. Bienalimizin amacı, her zaman olduğu gibi, bir kez daha Irmaklı öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek, çağdaş sanata ilgilerini arttırmak ve vizyonlarının genişlemesini sağlamaktır.

Bienalimizin bu yılki teması “Kelebek Etkisi”. Kelebek etkisi, her şeyin birbirine zincirleme olarak etki ettiğini anlatır. İnsan hayatının ne kadar hassas dengeler üzerine kurulu olduğunu, minik bir kartopunun nasıl bir çığa dönüşebileceğini ya da hayatımızda önemsiz görünen bir şeyin aslında hayatımızın akışını nasıl etkileyeceğini anlatır.

Irmak öğrencileri de bu bakış açısıyla farklı resim tekniklerini yaratıcı fikirleriyle harmanlayarak kelebek etkisi konusunu yorumladılar. Ortaya birbirinden farklı, birbirinden renkli ve birbirinden etkileyici çalışmalar çıktı. Kelebek etkisini, önce kendi içlerinde geliştirdiler, ardından da bu etkiyi çevrelerine yansıttılar.

Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız

Bienal Çalışmalarımız

Atölye Çalışmalarımız

Burhan Özer

Devrim Erbil

Ömer Göker

Seyidi Murat Koç

Vesile Aykaç

Fienal Filmi

Bienal Tanıtım Filmi

Kelebek Etkisi

Sosyal Sorumluluk Projemiz

Reklam Filmi

Ying Yang - 5. Irmak Bienali (Karanlık)

V. Irmak Bienali

Bu sayfa 12.11.2019 15:40:39 tarihinde güncellenmiş ve 464 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica