SOYHAN TURİZM
www.soyhanturizm.com

Soyhan Turizm , sektörün öncülerinden olan mesleğe öğrenci servis aracı sürücüsü olarak başlayan Turgut Serdar KÜÇÜKAYÇA tarafından kurulmuştur. Öğrenci taşımacılığı alanında uzmanlaşmış , profesyonel bir kurum olarak Soyhan Turizm ; 1984 yılından bu güne kadar deneyimli ve eğitimli çalışanları ile çağdaş , kaliteli ve güvenli ulaşım hizmeti vermektedir.

Kurumumuz 2021-2022 eğitim- öğretim yılından itibaren Özel Irmak Okullarının öğrencilerine, akademik ve idari kadrosuna ulaşım ve servis hizmeti sağlamaktadır.

Servis araç , sürücü ve hostesleri 14.06.2005 tarih, 25845 sayılı resmi gazetede yayımlanan "Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği"nde belirtilen şartlara sahip olup servis sürücüleri  ve hosteslerine düzenli hizmet içi eğitim verilerek  hizmet kalitesinin sürekliliği hedeflenmektedir.

Servis araçlarının koltuk sayısına göre ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcut olup servis araçlarından hizmet alan yolcularımız ve kurum personelimiz, servis araçlarında bulunduğu süre içerisinde ortaya çıkabilecek acil sağlık sorunlarına karşı "Medline Acil Doktor ve Ambulans" hizmet ve güvencesinden yararlanabileceklerdir.

KALİTE BELGESİ ve SEKTÖR ÜYELİKLERİ
Soyhan Turizm ve  Oto. Tic. Ltd. Şti. Kalite konusundaki hassasiyetini ISO 9001  Kalite Yönetim Sistemi ile belgelendirmiş olup , T.C. Türk Patent Enstitüsü 2017/95765 ve İstanbul Ticari Odası (İTO) 89. Meslek Sektörünün 781314  sicil numaralı üyesidir.

Bu sayfa 3.2.2022 11:44:34 tarihinde güncellenmiş ve 9228 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt