Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi Kategorisinde "SaDe" Projemiz ile Finallerdeyiz.

Teknofest 2022 Teknoloji Yarışması’nda okulumuz Robotiks Takımı 9. sınıf öğrencilerinden Barkın ÖZER ve Murathan ABDULLAEV, lise seviyesinde “İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi Kategorisi” nde Yangınla Mücadelede Erken Müdahale İmkânı Sunan Saha Destek Aracı: SaDe isimli projeleri ile finallere katılmaya hak kazandılar. 12-14 Ağustos 2022 tarihlerinde Rize’de gerçekleşecek olan İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması finallerinde yarışacak öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi Kategorisinde

Bu sayfa 25.7.2022 10:28:57 tarihinde güncellenmiş ve 97 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız