Stream Of Reflections (Fotoğraf-Kompozisyon Yarışması)

Okulumuz İngilizce Bölümü tarafından, Türkiye çapında düzenlenen “Stream of Reflections (İngilizce Fotoğraf ve Kompozisyon)” yarışmasının ödül töreni, 6 Mart 2020 tarihinde Irmak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda, yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanındaki liselerden katılan öğrencilerin yazdıkları kompozisyonlar içinde 6 eser ödüle layık görüldü.

Buna göre;

Rize Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Ermi, Birincilik Ödülü,

Özel Üsküdar Bilfen Fen Lisesi öğrencisi Eda Köse İkincilik Ödülü,

Çevre Koleji öğrencisi Ayşe Busem Deniz Üçüncülük Ödülü kazandı.

Jüri, ayrıca;

Kayseri Özel Bilfen Lisesi öğrencisi Ahmet Eren Sevinç’i En iyi Fotoğraf Ödülü’ne,

Çanakkale Bayramiç MGÇ Anadolu Lisesi öğrencisi Sudenur Tutkun’u Gelecek Vadeden Yazar Ödülü’ne,

Beyoğlu Kız Anadolu Lisesi öğrencisi Nihal Gonca Gül’ü de Hayal Gücünün Ötesinde Ödülü’ne layık buldu.

Yarışmamıza katılan tüm okul ve öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor ve bir sonraki yarışmada görüşmek üzere başarılar diliyoruz.

Stream Of Reflections (Fotoğraf-Kompozisyon Yarışması)

Bu sayfa 12.3.2020 10:31:28 tarihinde güncellenmiş ve 861 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica