Sokaktaki Canlarımızı Unutmadık

Her yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, hayvanlara daha iyi davranılmasını savunan insanlar bir araya gelip küresel çapta hayvanların refah standartlarını yükseltmeyi amaçlayan çalışmalar yapıyor. İnsanlığın, dünyayı tüm hayvanlar için daha iyi bir yer haline getirmeye çalışması gerekliliğinin bilincinde olan öğrencilerimiz de hafta boyu çeşitli etkinliklerle bugünün anlam ve önemine değindiler. Bu kapsamda 5. sınıf öğrencilerimiz, hem Türkçe derslerinde hazırladıkları dövizlerle seslerini duyurmak hem de sokak hayvanlarını beslemek için Caddebostan sahiline inerek yürüyüş yaptılar. Yanlarında getirdikleri mamaları yol boyunca dağıtan öğrencilerimiz, çevredekilerin de farkındalık kazanmasına katkıda bulundular.

Sokaktaki Canlarımızı Unutmadık

Bu sayfa 8.10.2021 08:28:29 tarihinde güncellenmiş ve 50 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt