Snowboard Yarışlarında Ortaokul Öğrencimizden Ada Melis Çopuroğlu birinci, Deniz Leon Çopuroğlu ikinci oldu.

5 ve 6 Ocak tarihlerinde Bursa Uludağ’da gerçekleştirilen Snowboard İl Yarışları’nda ortaokul öğrencilerimizden Ada Melis Çopuroğlu "U13 Kızlar Kategorisi"nde birinci,  Deniz Leon Çopuroğlu "U11 Erkekler Kategorisi"nde ikinci oldu. Elde ettikleri bu başarıyla  13 - 15 Ocak tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyoruz.

Bu sayfa 10.1.2022 14:40:45 tarihinde güncellenmiş ve 176 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız