Quiz-Show Etkinliği 9. Sınıf Öğrencilerimiz İle Gerçekleştirildi.

Modern Diller Bölümü tarafından gelenekselleşen Quiz-Show Etkinliği 26 Kasım Cuma günü 9. sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi. İspanyolca, Almanca ve Fransızca dillerinde gelen soruları yanıtlayan öğrencilerimiz, ikinci yabancı dil becerilerini ve kültürel birikimlerini sergileme olanağı buldular. Başarılı performanslarıyla göz dolduran öğrencilerimiz, eğlenceli bir ders süreci yaşarken izleyenler de sorularla etkinliğe katkıda bulundular. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada birinciliği Selim Germirli, Beyza Çelen, Melis İrem Aybar’dan oluşan grup elde etti.

Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda öğrencilerimiz, sertifikalarını Okul Müdürümüz Sayın Arkın Duman’dan aldılar.

Quiz-Show Etkinliği 9. Sınıf Öğrencilerimiz İle Gerçekleştirildi.

Bu sayfa 29.11.2021 09:08:03 tarihinde güncellenmiş ve 84 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız