Ortaokul öğrencimiz Aras Şernaz'ın Başarısı

Türkiye’deki resmi ve özel ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen MEF Fen ve Teknoloji Lisesi Proje Yarışması'nda öğrencimiz Aras Şernaz, Yazılım ve Kodlama alanında yaptığı E- Atıklar ile Powerbank Yapımı projesiyle Teşvik Ödülüne layık görülmüştür. Ülkemizdeki fen bilimleri, matematik bilimi, sosyal bilimler ve yazılım-kodlama bilimleri öğretimini desteklemek; öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgileri kullanabilmelerini ve pekiştirmelerini sağlamak, bu alanlarda yetenekli öğrencileri bilimsel araştırmalara yöneltmek ve onların “Geleceğin Bilim İnsanları” olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada elde ettiği başarıdan ötürü öğrencimizi kutluyoruz.

Ortaokul öğrencimiz Aras Şernaz'ın Başarısı

Bu sayfa 26.4.2021 08:54:54 tarihinde güncellenmiş ve 67 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica