Ortaokul Öğrencilerimizden Elif Yalçın, TAF Atletizm Festivali Bayrak Yarışlarında İkinci, TAF Bayrak Yarışmasında ise Takımı ile Üçüncü oldu.

6. sınıf öğrencilerimizden Elif Yalçın, 20.05.2021 tarihinde gerçekleştirilen 6. TAF Küçükler Atletizm Festivali, İstanbul Seçmeleri, U14 Kategorisi Bayrak Yarışlarında ikinci oldu. 31.05.2021 tarihinde gerçekleştirilen  U14 Kategorisi 5 x 80 Metre Bayrak Yarışında da öğrencimizin dâhil olduğu takım üçüncülük elde etti. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa 1.6.2021 14:34:34 tarihinde güncellenmiş ve 92 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız