Ortaokul Münazara Takımımızın Zaferi

İstanbul Özel Enka Okulları tarafından Argüman Fabrikası iş birliğiyle düzenlenen Ortaokullar Arası Ulusal Çevrimiçi Münazara Turnuvası’nda, 8.sınıf öğrencilerimiz Yasemin Taşçı, Kerem Moğol ve Melek Nilsu Gül’den oluşan “Irmak Rüzgârı” adlı takımımız, katıldığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

7 – 28 Mart tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenen turnuvaya 17 okul, toplam 35 takımla katıldı. Birinci gün, 8.sınıf öğrencilerimiz Osman Gürcalioğlu, Bora Aral Aykaç, Alp Değirmenci ve Nur Derin Kale’den oluşan “Mavi Takım” çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde mücadele etti. İlk turlarda “Irmak Rüzgârı” katıldığı dört maçın dördünü de kazanarak hem en yüksek puanı alıp birinci oldu hem de finallere kaldı. İkinci gün yapılan finallerde de çıktıkları bütün maçları kazanarak turnuvadan galip ayrıldılar.

Çok çekişmeli ve oldukça heyecanlı geçen turnuvanın ardından öğrencilerimiz, Ortaokul Müdürümüz İnci Teker’den sertifikalarını aldılar. Başarılarını pasta keserek kutladılar.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Ortaokul Münazara Takımımızın Zaferi

Bu sayfa 2.4.2021 10:04:00 tarihinde güncellenmiş ve 44 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica