Okul İçi Turnuvalar

Öğle arası teneffüslerimizi etkili bir şekilde değerlendirmek için çeşitli turnuva ve yarışmalar düzenliyoruz. Öğrencilerimiz bireysel ya da grupla katıldıkları bu etkinliklerde kendilerini çeşitli branşlarda ifade etme fırsatı yakalıyor. Ayrıca turnuvalar okulda pozitif davranışların sergilendiği olumlu sosyal bir ortam yaratmakla birlikte, öğrenci öğretmen ilişkilerini de desteklemektedir.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında uygulanan turnuvamız, öğrencilerimizin tenis branşına olan ilgilerini arttırmak ve temel teknik becerileri geliştirmek amacıyla düzenlenir.

Futsal Cup

Futbol temel becerilerinin sergilendiği ve takım ruhunun bir arada kullanıldığı turnuvamız tüm sınıf seviyelerinde gerçekleştirilmektedir.

Bu sayfa 3.2.2022 09:42:27 tarihinde güncellenmiş ve 7840 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt