Okul Forması

Natura kurucu ortaklarının Eğitim ve Tekstil sektöründeki 35 yıllık başarılı deneyimlerinin birleşimi olarak 2007 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Sektörde hizmet vermeye başladığımız an itibariyle çözüm ortakları olduğumuz kurumlarımızın nelere ihtiyaç duyabilecekleri konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hizmet ağımız 3 aşamalı olarak planlanmıştır. Bu hizmetlerin başında "Tasarım" gelmektedir.Her sezon oluşturduğu özel kreasyonlar sayesinde çok özgün tekstil ürünlerine imza atmaktadır.Hizmet alanının ikincisi ise "Üretim"dir. Modern ve özgün tasarımlar üretim aşamasında inovatif çözümlerle birleşerek harika ürünlere dönüşürler. Son olarak üretilen ürünlerin "Sunum ve Satışı" Natura Storelerin hizmet alanındadır.

Üretim merkezi olarak İstanbul’ daki müstakil binasında 3000 m2 bir alanda, 80 makinelik örme ve dokuma parkuru ve 150 kişilik profesyonel kadrosu ile okullara çözüm ortaklığı sunmaktadır.

Natura Giyim : http://naturagiyim.com

Bu sayfa 3.2.2022 11:38:27 tarihinde güncellenmiş ve 8898 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt