Öğrencilerimizin Yelken Yarışlarındaki Başarıları ve Milli Takım Aday Kampına Davet

Öğrencilerimiz yelken yarışlarında göğsümüzü kabarttı.
28 - 31 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası İl Yarışmaları'nda 12. sınıf öğrencimiz  Defne Melikoğlu, genel ve kızlar kategorisinde birinci, 10. sınıf öğrencimiz Berkin Bozkurt, erkekler kategorisinde üçüncü ve 5. sınıf öğrencimiz Alize Duru Birinkulu,  “Optimist Junior” kızlar kategorisinde üçüncü oldu.
31 Ekim tarihinde gerçekleşen 69. Yıl Altınkilit Kupası Koyiçi Yarışların “Optimist Junior” erkekler kategorisinde, 5. sınıf öğrencilerimizden Can Erden 4. ve  Alize Duru Birinkulu,  “Optimist Junior” kızlar kategorisinde 1. genel sıralamada ise 3.oldu.
25 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında İzmir / Çeşme'de gerçekleştirilen TYF Laser Türkiye Şampiyonası'nda öğrencimiz Eros Gümüş 7. oldu.
Ayrıca öğrencilerimizden Alize Duru Birinkulu, Asya Şakaklı ve Eros Gümüş, Aday Milli Takım Kampı’na davet edildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Öğrencilerimizin Yelken Yarışlarındaki Başarıları ve  Milli Takım Aday Kampına Davet

Bu sayfa 9.11.2021 11:51:10 tarihinde güncellenmiş ve 60 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt