Modern Dilller 7. Sınıf Seslendirme Etkinliği

7. sınıf öğrencilerimizin Almanca, İspanyolca, Fransızca seslendirme, telaffuz ve drama becerilerini geliştirmek amacıyla Modern Diller Bölümü tarafından” DUBLAJ FESTİVALİ” etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz gruplar halinde, seçtikleri bir filmden üç dakikalık bir kesit alarak önce senaryoyu hedef dillerinde yeniden yazdılar, daha sonra da bu senaryoların seslendirmelerini yaptılar. Ardından, yaptıkları bu çalışmaları Zoom üzerinden velileriyle paylaştılar. Almanca, İspanyolca ve Fransızca dil becerilerini uygulamalı olarak geliştirme fırsatı bulan öğrencilerimiz, farklı bir deneyim kazanmış oldular. Öğrencilerimize sertifikaları modern diller öğretmenleri tarafından gönderildi.

Modern Dilller 7. Sınıf Seslendirme Etkinliği

Bu sayfa 28.5.2021 12:51:34 tarihinde güncellenmiş ve 123 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız