Misyonumuz, Vizyonumuz ve İlkelerimiz

MİSYONUMUZ

Irmak Okullarının amacı, etik ve estetik değerlere sahip, sorumluluk duygusu gelişmiş, bilgi ve becerilerini yerel ve küresel toplumların gelişimi için kullanan, vicdanlı ve başarılı, yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren özgün eğitim modeli ile öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamları sunmaktır.

İLKELERİMİZ

o    Irmak Okullarında; karşılıklı sevgi, saygı ve güven temel ilkedir.

o    Irmak Okulları, öğrenen ve üreten öğrenciyi evrensel gelişmenin vazgeçilmez gereği sayar.

o    Irmak Okullarında; bilgi sorgulanarak öğrenilir ve yaşamla ilişkilendirilerek üretilir.

o    Irmak Okulları, öğrencisini her yönüyle tanır, yeteneklerini geliştirmesi için uygun ortamlar sunar.

o    Irmak Okulları, tüm paydaşlarıyla birlikte sürekli öğrenen ve gelişen okul anlayışını benimser.

Bu sayfa 1.2.2022 12:01:00 tarihinde güncellenmiş ve 12550 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız