Lise Öğrencimiz Selin Alara Örnek'e Womenintech Global Awards'tan Gelecek Vaat Eden Genç Ödülü

8 yaşında kodlamaya, 10 yaşında robot yapmaya başlayan lise öğrencimiz Selin Alara Örnek, 2 Kasım 2021 tarihinde Lisbonda düzenlenen WOMENintech  Global Awards ödüllerinde gelecek vaat eden genç ödülünü kazandı. Öğrencimiz Selin Alara Örnek, yapay zekayı kullanmayı ve insanların yaşam kalitelerini arttıracak robotlar inşa etmeyi sevdiğinden robotlarının çoğu engelli insanlara ya da desteğe ihtiyacı olan çocuklara yardım eden sosyal robotlar. Öğrencimiz Selin Alara’yı bu büyük başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa 4.11.2021 11:01:18 tarihinde güncellenmiş ve 50 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Ön Kayıt