Kulüp Etkinlikleri

Irmak Okullarında kulüp etkinlikleri öğrencilerimizin sosyal, duygusal ve akademik alanlarda var olan ya da yeni keşfedecekleri becerilerini geliştirme amaçlı planlanır. Öğrencilerimize sanat, spor ve kültür-bilim alanlarında kendilerini ifade etme ortamı yaratılır. Kulüp çalışmalarımız, eğitim öğretim yılının ikinci haftası tanıtım süreci ile başlar. Kulüp öğretmenleri tarafından sunumlar yapılarak öğrencilerimize içerik hakkında bilgi verilir. Öğrencilerimiz, katılmak istedikleri kulübü belirleyerek kulüp tercih formunu doldurur. Üçüncü hafta kulüplerimiz çalışmalarına başlar. Yıl sonunda tüm kulüpler çalışmalarını sunumlarla sergiler. Öğrencilerimiz bir sonraki yıl için açılmasını istedikleri kulüpleri değerlendirme formlarıyla bildirirler. Yeni kulüp çalışmaları bu doğrultuda planlanarak öğrencilerin seçimine sunulur.

Ortaokul Kulüplerimiz

1 English Drama
2 Voleybol
3 Kick Boks
4 Yelken
5 Müzik Teknolojileri
6 Girişimcilik Kulübü
7 Pilates Kulübü
8 Basketbol Kulübü
9 Arts of Math
10 Brain Training Club
11 Creative Minds
12 Seramik Kulübü
13 Origami Club
14 Sanat Projeleri Kulübü
15 World Scholar’s Cup (WSC) Club
16 Math Craft Club
17 Serbest Tasarım Atölyesi
18 Seslendirme Kulübü
19 CSI Club (Creative Science In Irmak)
20 Digital Storytelling Club
21 Ukulele Kulübü
22 Radyo Kulübü
23 Ekoloji ve Çevre Koruma Kulübü
24 Jmun Club Description
25 FLL Robotics Club (Ücretli)
26 Futbol Kulübü
27 Masa Tenisi Kulübü
28 Tenis Kulübü
29 Coding Heroes
30 Robotics Stars
31 Fransa’yı Tanıyalım
32 Farklı Kültürlerde Duygu, Tepki ve Hareket
33 Almanya’yı tanıyalım
34 Satranç Kulübü

Bu sayfa 14.9.2022 09:21:34 tarihinde güncellenmiş ve 9456 defa ziyaret edilmiştir.

Ortaokul Etkinliklerimiz

Ön Kayıt