Kulüp Etkinlikleri

Irmak Okullarında kulüp etkinlikleri öğrencilerimizin sosyal, duygusal ve akademik alanlarda var olan ya da yeni keşfedecekleri becerilerini geliştirme amaçlı planlanır. Öğrencilerimize sanat, spor ve kültür-bilim alanlarında kendilerini ifade etme ortamı yaratılır. Kulüp çalışmalarımız, eğitim öğretim yılının ikinci haftası tanıtım süreci ile başlar. Kulüp öğretmenleri tarafından sunumlar yapılarak öğrencilerimize içerik hakkında bilgi verilir. Öğrencilerimiz, katılmak istedikleri kulübü belirleyerek kulüp tercih formunu doldurur. Üçüncü hafta kulüplerimiz çalışmalarına başlar. Yıl sonunda tüm kulüpler çalışmalarını sunumlarla sergiler. Öğrencilerimiz bir sonraki yıl için açılmasını istedikleri kulüpleri değerlendirme formlarıyla bildirirler. Yeni kulüp çalışmaları bu doğrultuda planlanarak öğrencilerin seçimine sunulur.

Lise Kulüplerimiz

1 BASKETBOL KULÜBÜ
2 RESİM KULÜBÜ
3 SİNEMA KULÜBÜ
4 FUTBOL KULÜBÜ
5 MUN KULÜBÜ
6 MASA TENİSİ KULÜBÜ
7 MÜNAZARA KULÜBÜ
8 MÜZİKAL KULÜBÜ
9 PİLATES KULÜBÜ
10 MÜZİK KAYIT TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ
11 ROBOTIKS/KODLAMA YAZILIM KULÜBÜ
12 PUZZLE KULÜBÜ
13 SERAMİK KULÜBÜ
14 TENİS KULÜBÜ
15 TARİH VE SİNEMA KULÜBÜ

Bu sayfa 26.10.2021 07:48:46 tarihinde güncellenmiş ve 6866 defa ziyaret edilmiştir.

Lise Etkinliklerimiz

Ön Kayıt