Irmak Kış Okulu Başlıyor.

Öğrencilerimizin müzik, drama, kodlama, robotik, 3D tasarım, bale, dans, satranç ve spor becerilerinin gelişimlerine destek olmayı hedeflediğimiz Kış Okulumuz, 29 Kasım 2021 – 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında, toplam 18 hafta yapılmak üzere planlandı. Kış okulumuz sadece Irmak okulları öğrencilerine yöneliktir. Kurslarımıza katılmak isteyen velilerimizin, kayıt işlemleri için Muhasebe Birimi’ne başvurmaları gerekmektedir. Müzik kursları ile ilgili olarak Müzik Bölüm Başkanı Didem ÖZDİKMEN’den (Dâhili 512 / didem. ozdikmen@irmak.k12.tr ), spor kursları ile ilgili olarak da Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Tuna TANRIVERDİ’den ( Dâhili 513 / tuna. tanrıverdi@irmak.k12.tr ), Drama kursları ile ilgili olarak da Drama Öğretmeni Nurçin KARABIYIK’dan (nurcin.karabiyik@irmak.k12.tr ) Kodlama ve Robotik kursları ile ilgili Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İlhan YILDIZ'dan (Dâhili: 310/ ilhan.yildiz@irmak.k12.tr), Dans Kursları ile ilgili Dans Öğretmeni Rüya Büyüktopçuoğlu (ruya.buyuktopcuoglu@irmak.k12.tr), Satranç Kursları ile ilgili Satranç Öğretmeni Cenk Bahadır Kaymak'tan (cenk.kaymak@irmak.k12.tr) bilgi alabilirsiniz. Kış Okulumuza son kayıt tarihi 26 Kasım Cuma günüdür.

Kış Okulu broşürümüzü incelemek için tıklayınız.

Irmak Kış Okulu Başlıyor.

Bu sayfa 19.11.2021 15:29:58 tarihinde güncellenmiş ve 127 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Ön Kayıt