Irmak Code Week 2021 Etkinlikleri Gerçekleşti.

Irmak Okulları olarak “Europe Code Week” kapsamında okulumuzda ve çevrimiçi platformlarda 11 - 22 Ekim 2021 tarihleri arasında kodlama ve programlama alanında farkındalık kazandırmak amaçlı çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Kodlama temelleri, geçmişten günümüze ünlü programcılar, programlanabilir robotlar, yapay zeka, unplugged kodlama, 3D çizim etkinlikleri ve öğrenci çalışmaları sergisi başta olmak üzere birçok etkinliği öğrencilerimiz deneyimledirler. Etkinliklerimize katılan öğrencilerimize ve etkinlik boyunca bizlere teknik destek veren Irmak Techno Teamdeki öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hafta boyunca düzenlenen kodlama ve robotiks turnuvalarına katılan ve derece alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Irmak Code Week 2021 Etkinlikleri Gerçekleşti.

Bu sayfa 26.10.2021 12:13:02 tarihinde güncellenmiş ve 151 defa ziyaret edilmiştir.

Etkinliklerimiz

Projelerimiz ve Başarılarımız