İlkokul Öğrencilerimize Yönelik Spor ve Eğitim Paneli Düzenledik.

İlkokul öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve sporu bir yaşam biçimi olarak hayatlarına dâhil etmelerini sağlamak amacıyla, Irmak Kültür Merkezi’nde “Spor ve Eğitim” başlıklı bir panel düzenledik. Panelimize konuşmacı olarak, milli takımlarda ülkemizi temsil etmiş olan; futbol branşında Mehmet Aurelio, yelken branşında Oğuz Ayan, tenis branşında Baran Cengiz ve cimnastik branşında Barış Pek’in yanı sıra; kiteboard branşında ortaokul öğrencimiz Derin Atakan, voleybol branşında lise öğrencimiz Deniz Ece Dakak ve windsurf branşında da lise öğrencimiz Eren Başar da misafir konuşmacı olarak katıldılar. İlkokul öğrencilerimiz bu panelimizde, spor ve eğitimin bir arada başarılı bir şekilde nasıl yürütülebileceğini öğrenirken bir yandan da bu spor branşlarını yakından tanıdılar. Katılımcı tüm öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

İlkokul Öğrencilerimize Yönelik Spor ve Eğitim Paneli Düzenledik.

Bu sayfa 18.2.2020 13:51:01 tarihinde güncellenmiş ve 148 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica